Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka, dobrze dziewczny mówią, jedź na IP. 1,5cm to dużo. Tylko Ty w tym szpitalu jakieś przeboje miałaś? No nic, dziecko najważniejsze.
A ja się na poważnie wezmę za pakowanie, u mnie co prawda szyjka długa i zamknięta, ale to 10 dni temu. Lepiej być gotowym. A jutro usg 3 trymestru, szyjkę też pewnie zmierzy. -
nick nieaktualnyAldona, ja po 38 rodzę, czekam do donoszonej i eksmisja
A tak serio - mały sam zadecyduje kiedy będzie gotowy, ale ja wolałabym wcześniej ze względu na to, że od listopada wracam na studia, a każdy tydzień w domu z małym dłużej to dla mnie lepiej.
La_lenka - z tym 34 tygodniem to nie tak hop siup chyba, bo niby mówisz że kawał chłopa i 3 kg, ale mimo to 10 dni ich trzymali. Normalnie nie trzyma się 10 dni w szpitalu po urodzeniu...
aldonaa lubi tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Wydzwaniam to żaden terminu nie ma, przecież nie pójdę do tego co od początku straszył zagrożeniem, nic mnie nie boli wgl, a może to przez te nerwy nie wiedząc czemu taka nie spokojna byłam w weekend
No to ja zaden lekarz nie chce Cie przyjac to jedz na izbe przyjac. Dla mnie to troche chore chodzic z rozwarciem od tak i na rozwarcie brac nospe(?)... jedz i nawet sie nie zastanawiaj. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie która ma numer?
Bo Staraczka nie ma z tego co kojarzę internetu w telefonie, wiec jak wyjdzie z domu to już nie będziemy wiedziały co tam się u Niej dzieje...
Staraczka jeśli jeszcze jesteś przed komputerem to wszystkie Cię przywolujemy do porządku i nakazujemy jechać do szpitala...!
Trzymaj się tam dzielnie w dwu paku, bo ja miałam się w podobnym terminie rozpakowywac, a ja mam zamiar czekać do września, wiec mi się tu proszę nie wylamywac!
Aaaaaaa.... i daj znać jak juz będziesz się zbierać... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno to ładnie się zaczyna robić...nerwowo. Staraczko trzymam kciuki, żebyś była już na I P i żeby ktoś się porządnie Tobą zajął!
p.s czasem w ciągu dnia czuję kilka kłuć tak jakby w szyjce, niby czytałam, że to ok póki nie jest to jakieś zbyt częste/mocne jak myślicie?
'rozluźniając' tą nerwową atmosferę, właśnie skończyłam robić...
http://wrzucaj.net/images/2015/07/20/20150720165333.jpgGusiak, magdalenkaihelenka, skabarka, adzia, aldonaa, la_lenka, 4me, diatomka, easymum, Anitka201, Czarna_88, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paulinek takie klucia to niby tez mogą być oznaki skracajacej się szyjki, ale jeśli nic tam się nie dzieje to nie ma chyba powodów do stresu
Pompony przepiękne.... baaaardzo mi się podobają!
Szkoda tylko, że mój malz jakoś tego nie ogarnia i jego nie zachwycają, bo też bym już robiła ;p -
nick nieaktualnyJestem jestem dostałam smsa i wlazlam do was.
Po 18 podjadę na IP bo wiecie czekam na pizze, wiem wiem głupia jestem ale tak czy siak czekać na męża trzeba.
Easy dobrze pamiętasz miałam przeboje z nimi w cp więc niewiem jak teraz będzie w razie czego wezmę jakieś duperelki jak bym miała zostać.
O dziwo jakaś spokojna jestem mimo że wysyłacie mnie w tej chwili na IP, na pewno wizyta mnie trzyma bo myślałam 1,5cm to mało.
Uciekam bo pranie mam do wieszania jak wrócę to napisze a jak nie wrócę to do magdalenkaihelenka sms poleci. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja z kolei po wizycie
szyjka pieknie się trzyma, mała 2020 g
ehhhhhhhhhhh
zaraz Was nadrobiemam nadzieję
Nancy87, magdalenkaihelenka, agatka196, aldonaa, Gusiak, adzia, skabarka, Sigma, .ona., 4me, przyszła mama, Misi@, diatomka, Czarna_88, easymum, karolcia87, Anitka201, Carolline, Kasiarzynka lubią tę wiadomość