Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Moja ma chyba 75-80 cm nie pamiętam
Sierpniowa psioszka urodziła dzisiaj, ajaj jeszcze trochę i my, śmiesznie będzie jak zaczniemy w sierpniu a one już będą rozpakowane
psioszka to taka bardziej jeszcze lipcówka bo zdaje się, że urodziła w 39 tc
Z tego co widziałam to chyba jest już piąta, która urodziła
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Kathleen a to czuć jak przebijaja?
Em ten odświeżacz wsadzilam do pustej komody na dwa dni, potem pół dnia wietrzylam umylam i na wieczór wsadzilam ciuchy rano czuć było z szafki zapach ale na ciuchach już nie -
Haha, ja bym w sumie w sierpniu mogła urodzić. Mąż z września, coraz z września i Tymon tez ma być wrześniowy... 3 prezenty, będę bankrutowac, a mąż juz w ogóle urodzin nie bedzie miał organizowanych
Mamy wózek emmaljunge po młodej, przelezala parę lat w garażu, ale to wózek nie do zdarcia. Ogromny, na pompowanych kołach. Na moje łomiankowskie klimaty idealny. -
Dzień dobry
U nas noce są coraz gorsze dziś spałam raptem 3 h bo męczył mnie ból brzucha jak na okres + duchota. Juz myślałam że będę budzić brata i na szpital jechać ale jakoś się uspokoiło.
Wczoraj miałam fatalny placzliwy dzień ale dziś już humor lepszy tym bardziej że R wraca z delegacji.
Aldona dziękuję że pytasz. Zaczerwienienie zeszło ale paliło niemiłosiernie. Do internisty mam dopiero na przyszły tydzień bo jest sezon urlopowy i miejsc nie ma. Jednak mój gin mówił że mogła być to jakaś reakcja alergiczne i jak by się powtórzyło to mam Do szpitala jechać.
Staraczka a może dr wczoraj Ci powiedział ze szyjka ma 1,5cm a nie rozwarcie- tak sobie pomyślałam bo takie to dziwne że z rozwarciem i nospa puścił do domu. Ale fakt juz nie raz przekonaliśmy się ze jest lekarz i lekarz.
PannaB na pewno wszystko będzie dobrze. Pewnie tak jak dziewczyny mówią to wina nowego sprzętu. Może nie jest jeszcze dobrze ustawiony. W każdym bądź razie kciuki zaciśnięte za jutrzejsza konsultacje.
Powodzenia dzisiaj na wizytach!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystaraczka23 mam taki apel mały;p daj spokój z 'koleżankami' szczególnie jeśli to takie niezbyt przyjemne 'przekazy'
proszę ewentualnie tylko o takie, że jest super, nie boli, dzieci zdrowe, one też, chudną itp itd;) Dziękuję, koniec apelu;p
diatomka, Gusiak lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Kathleen to koleżanka 8 czerwca rodziła i do dzisiaj mówi że krocze boli po naciinaniu.
-
nick nieaktualnyAgata on nie mówił nigdy o szyjce a to się bada na usg tak? Bo jak o rozwarciu mówił to byłam na fotelu, może naprawdę źle zrozumiałam ups..
A co do nocki ja się obudziłam 3x do wc i nad ranem takiej zgagi dostałam pierwszy raz aż spocona wstałam i pierwsze co do lodówki po mleko i dalej spać -
nick nieaktualnyPaulinek wrote:staraczka23 mam taki apel mały;p daj spokój z 'koleżankami' szczególnie jeśli to takie niezbyt przyjemne 'przekazy'
proszę ewentualnie tylko o takie, że jest super, nie boli, dzieci zdrowe, one też, chudną itp itd;) Dziękuję, koniec apelu;p
Wiesz trzeba też na te gorsze być przygotowanym -
Ugh mi tak młody siedzi że zgaga i wymioty non stop. Nic nie przytylam w tej ciąży. W pierwszej 8 kg ale podczas karmienia byłam na diecie lekkostrawnej i tak schudlam, że wyglądalam lepiej niz przed ciążą. Teraz staryowalam z wysokiego pułapu więc w sumie to cieszę się, że praktycznie nic jesc nie mogę
-
Staraczka23 wrote:Agata on nie mówił nigdy o szyjce a to się bada na usg tak? Bo jak o rozwarciu mówił to byłam na fotelu, może naprawdę źle zrozumiałam ups..
A co do nocki ja się obudziłam 3x do wc i nad ranem takiej zgagi dostałam pierwszy raz aż spocona wstałam i pierwsze co do lodówki po mleko i dalej
spać
Mi dr bada szyjkę na fotelu paluszkamia czasem jeszcze na usg sprawdza jak ka jakieś zastrzeżenia
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Wiesz trzeba też na te gorsze być przygotowanym
Wiem, ja nie mówię, że nie. Ale to jest trochę tak jak ze złymi informacjami usłyszanymi gdzieś w szpitalu czy coś. Mogę czytać co u Was się dzieje i bardzo chętnie czytam takie informacje, nawet jeśli coś jest nie tak, żeby się wesprzeć, ale opowieści koleżanki koleżanki mogłybyśmy sobie darować, chyba, że te dobre.Carolline lubi tę wiadomość
-
Nancy wyciągnęłaś już materac z folii? Bo się zastanawiam czy juz to zrobić czy jeszcze czas.
Co do śluzu potwierdzam że od Luteiny jest mega dużo. Wczoraj pierwszy raz na noc nie brałam Luteiny i wkładka praktycznie sucha.
Paulinek już nie oglądaj tych wózków bo zwariujesz. Zamawiaj ten który Ci się podoba bo czas oczekiwania jest na niektóre modele bardzo długi. My mamy czekać na swój do 6 tygodni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 13:52