Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Napilabym się takiej pysznej latte...
Kurde musze chyba ze swoim mężem porozmawiać co dostane za te 9 miesięcy ciąży... ;p
Był właśnie kurier z moja nowa koszula do porodu... jeszcze czekam ja druga... robimy pranie i mogę się pakować
W sumie zamówiłam koszule M ze strachem, ze może byc w brzuszku za mała, a w zasadzie pewnie nawet gdybym zamówiła S byłaby okey...
-
Aaaaaa.... Julita rozmawiałam z teściowa, a Ona z kolei ze znajomym z pracy, ktorego zona rodzila w zeszłym miesiacu w naszej klinice i dowiedziałam się, ze warto wziąć ze sobą dodatków podkłady poporodowe - mimo, ze nie ma ich na liście, majtki siateczkowe - ponoć takie sprawdzają się najlepiej
Ogólnie kobieta miała bardzo dobrze wrażenia po wyjściu i bardzo sobie chwalila opiekę, ponoć położne co chwile same przychodzą i pytają czy czegoś nie potrzeba, albo czy w czymś pomocWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 13:26
-
nick nieaktualny
-
Nancy87 wrote:Jestem już po gbs:) Za dwa dni wyniki, ciekawe czy tam wszystko ok. Kiedyś sobie myślałam, czytając inne wątki, że jak będę robić gbs to już będzie bliziutko, no i doczekałam się
-
Staraczka23 wrote:Ja dopiero w niedzielę/poniedziałek się pochwalę co mam bo akurat mama wraca od dziadków po miesiącu, ciekawe czy będzie mówiła że brzuch urósł bo ja jakoś różnicy jako tako nie widzę
Codziennie w lustrze oglądasz brzuszek to i nie widzisz różnicy... myślę, ze troszkę pewnie urósł
Swoją drogą to ciekawa właśnie jestem ile jeszcze może brzuch się zwiększyć przez te 2 miesiące...
-
nick nieaktualny
-
Paulinek wrote:i co bobas styl?
Nie, w końcu zamówiłam ze strony http://www.poscieldladzieci.pl/ - mieli też inne bajery, które potrzebowałam, np. wypełnienie do pościeli. Cenowo bardzo podobnie, chyba różnica na kocyku to 2zł więcejSynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Gusiak wrote:Aaaaaa.... Julita rozmawiałam z teściowa, a Ona z kolei ze znajomym z pracy, ktorego zona rodzila w zeszłym miesiacu w naszej klinice i dowiedziałam się, ze warto wziąć ze sobą dodatków podkłady poporodowe - mimo, ze nie ma ich na liście, majtki siateczkowe - ponoć takie sprawdzają się najlepiej
Ogólnie kobieta miała bardzo dobrze wrażenia po wyjściu i bardzo sobie chwalila opiekę, ponoć położne co chwile same przychodzą i pytają czy czegoś nie potrzeba, albo czy w czymś pomoc
na stronie niby jest krótki wykaz co zabrać ale jak byłam u nich osobiście to położna dała mi wydruk z opisem co i jak i z listą co zabrać, to nie było połowy rzeczy, które są wymienione na stronie i bądź tu mądrąmajtki siateczkowe są wymienione na stronie ale podkłady już nie, aczkolwiek wrazie w. mam już spakowane
w styczniu rodziła u nich moja bratowa, wówczas byłam tam pierwszy raz, pokój jak w hotelu a jak położna przyniosła kolację to wyglądała jakby podana w restauracji, aż sama miałam ochotę wciągnąć te naleśnikiwszyscy wyglądali na bardzo miłych i pomocnych
-
marlenak_me wrote:hej,
tak jestem zawalona pracą tłumaczeniową, ze nie mam czasu Was czytać
Nancy ile płaciłaś za gbs?ja mam miec przy następnej wizycie we wtorek.
Rozpływam się przed kompem- tak strasznie gorrąco, a mąż sprząta po remoncie
miłych wizyt dziś!
20 zł. Jak coś wyjdzie to będę dopłacać. -
dziewczyny dzieki za kciuki wszystko ok
badalo mnie 3 lekarzy, zrobili badanie na trybie kardio i nie ma zadnych nieprawidlowosci, jeju jaka ulga mowie Wam, mala sie ciut przesunela i bylo lepiej widac, sprawdzili jeszcze brzuszek i pluca juz iodrazu i wszystko ok
mam jej probowac pomoc sie przekrecic a jesli nie to cc, ale jest mi juz wszystko jedno byleby byla zdrowadiatomka, Gusiak, karolcia87, agatka196, la_lenka, Lilla My, 4me, Nancy87, julita, Anitka201, Paulinek, Czarna_88, przyszła mama, adzia, Wonderland, Dominka92, easymum, AniaM, .ona., snoopy_etka, Carolline, Dżuls, Kasiarzynka, Misi@, Sigma, kasig, magdalenkaihelenka, skabarka lubią tę wiadomość
-
diatomka wrote:Lilly my wstaw jaki masz kocyk:)
Wstawię linki, bo kolory (przynajmniej tych moich) są bardzo dobrze oddane na stronie producenta:
http://www.poscieldladzieci.pl/mamo-tato-kocyk-minky-dwustronny-ptaszki-kremowe-bez-duplikat-1-5648.html
http://www.poscieldladzieci.pl/mamo-tato-kocyk-minky-dwustronny-ptaszki-kremowe-pomarancz.html
http://www.poscieldladzieci.pl/mamo-tato-kocyk-minky-dwustronny-sowki-kremowe-zielony.html
Dwa pierwsze mam z wypełnieniem, ten trzeci bez.
diatomka lubi tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
PannaB wrote:
mam jej probowac pomoc sie przekrecic a jesli nie to cc, ale jest mi juz wszystko jedno byleby byla zdrowa
Ja mojej nic nie robiłam, a nawet podobno robiłam to co nie powinnam np. ciągle siadam po turecku, wiecznie zapomniałam, że przy ułożeniu miednicowym akurat niewskazane. A i tak przyszedł czas to fiknęła, trzymam kciuki żeby i u Ciebie poszło, jeszcze ma dużo czasu.
Bardzo się cieszę, że wszystko okazało się fałszywym alarmem i mała zdrowa -
Pannab bardzo się cieszę że wszystko ok
mój mały też jest główką do góry i nie chcę się obrócić... ale mi też to wszystko jedno czy się obroci czy nie oby był zdrowy ♡