WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Witam

Lila koniecznie daj znać!

Normalnie płakać mi się chce przez te, duszne, gorące noce. Do 3 to chodziłam i miejsca sobie znaleźć nie mogłam. Chłopaki spali jak za bici a ja biedna szwendałam się. W końcu zasnełam nago i mam teraz bomble bo mnie tak jakiś skurwiały komar pogryzł.

U nas szpital ma 2 stopień rferencyjnosci ale za to cc=52% a naciecia=50‰.

Staraczka zgaga to tylko gawiscon bądź to mleczko co Skabarka poleca.
    Skurwialy komar :D :D padlam hahahha
    Jak ja w nocy do wc biegam to wstaje zlana potem.
    Wczoraj do mojego mówiłam że w tym roku o dziwo nie byłam dawcą krwi dla komarów i jak wyszłam na balkon wróciłam tak noga zaczęła swedziec i patrze uj3bal mnie :D

• agniesja Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:19

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Kucykowa Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo!
    Pozdrawiamy Was z Ola z działki :) Jest duszno,ale znosniej o wiele niż w mieście. Jutro mamy wizytę i Mezus wziął sobie wolne :)Doczekac sie nie moge,bo dawno nie widziałam Królewny :)
    Jeśli chodzi bo zgaga to też mnie czasem meczy,ale poki co nic nie stosuje.
    Trzymamy kciuki za dzisiejsze wizyty!!

Misi@, skabarka lubią tę wiadomość

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam czasem zgagę po lodach :P, ale co mam zrobić, kiedy taki upał i mam na nie ochotę i jadłabym codziennie? ;)

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie do tej pory też żadne dziadostwo nie gryzło. W sumie do wczoraj.
    R jak wrócił poszliśmy na rzekę by psom trochę ulżyć i tam w palca u nogi upieprzyła mnie mucha końska aż krew poleciała a potem w nocy tej komar i to w brzusio i widać ze drapałam przez sen.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Końskie muchy to zło :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Końskie muchy to zło :D
    Masz racjem sa baedziej upierdliwe niz konary a do yegp bardziej boli.

Ja mam jakies chore szczescie do dziwnych ludzi, zboczencow etc. Dzisiaj jakis typ cofnął sie za mna i pyta ktory to miesiac. Nie znalam goscia do tego nie wygladal na wpelni nonormalnego. Poza tym to wedlug mnie zbyt osobiste pytanie. Az sie przestraszylam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 11:49

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie na wsi pogryzly komary, meszki i gzy. Z tego wszystkiego komary okazują się najbardziej przyjacielskie. Po gzie pół ręki mi spuchlo, a po meszkach mam ślady i swedzace bomble przez miesiąc czasem... Polecam założyć moskitiery w oknach. U nas nic nie lata, żadnych pierdol do pradu nie trzeba włączać. Wiadomo, czasem mucha wleci ale generalnie jest bardzo spoko.

Carolline, skabarka lubią tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozjaka wrote:
    Masz racjem sa baedziej upierdliwe niz konary a do yegp bardziej boli.

Ja mam jakies chore szczescie do dziwnych ludzi, zboczencow etc. Dzisiaj jakis typ cofnął sie za mna i pyta ktory to miesiac. Nie znalam goscia do tego nie wygladal na wpelni nonormalnego. Poza tym to wedlug mnie zbyt osobiste pytanie. Az sie przestraszylam.

Miałam taką sytuację ze poszłam do bankomatu i stał tam starszy facet zadbany ale pijany i nie mógł trafić karta w otwór i poprosił o pomoc. No tak się mnie przywalił ze ten brzuszek to mam taki seksowny i jak ją pachne. No nogi za pas i dałam do domu bo mnie przestraszył.

Carolline lubi tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Miałam taką sytuację ze poszłam do bankomatu i stał tam starszy facet zadbany ale pijany i nie mógł trafić karta w otwór i poprosił o pomoc. No tak się mnie przywalił ze ten brzuszek to mam taki seksowny i jak ją pachne. No nogi za pas i dałam do domu bo mnie przestraszył.

haha nie no dobre :D kurcze jak nie mógł trafić w dziurkę to faktycznie musiał być dziabnięty. też bym zwiewała ;)

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od jakiegoś czasu molestuję męża abyśmy kupili ekspres do kawy, który za pomocą jednego przyciska robi latte, mocca i te wszystkie inne cudeńka, wprawdzie mamy ekspres tchibo ale trzeba samemu spieniać mleko i do tego jakoś przestały mi smakować kapsułki... dlatego kawę pijam tylko na mieście, Orlen, Mc, Statoil, kawiarnie :) mąż póki co unika tematu bo ten który wypatrzyliśmy to wydatek rzędu 1,5-2 tys. ale ostatnio podsłuchałam, że w "nagrodę" za 9 miesięcy poświęcania się i dbania o naszą córcię w brzuszku dostanę taki prezent po urodzeniu ;D wiec we wrześniu zapraszam na kawusie! :D

teraz tak mi się zachciało, że chyba skoczę na stację po latte :O zachcianka?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 12:38

Gusiak, .ona., adzia, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kucykowa to jutro razem wizytujemy,moj maz tez ezial wolne

No to sie pochwalilam, skwar sie zrobil

Julita tez mam tchibo ale ja nie kawowa i maz glownie korzysta

Kucykowa lubi tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też mamy Tchibo, ale faktycznie spienianie mleka w nim jest beznadziejne. Także jakiś rok temu dokupiłam w Tchibo indukcyjny spieniacz mleka - polecam :)

julita lubi tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Mnie na wsi pogryzly komary, meszki i gzy. Z tego wszystkiego komary okazują się najbardziej przyjacielskie. Po gzie pół ręki mi spuchlo, a po meszkach mam ślady i swedzace bomble przez miesiąc czasem... Polecam założyć moskitiery w oknach. U nas nic nie lata, żadnych pierdol do pradu nie trzeba włączać. Wiadomo, czasem mucha wleci ale generalnie jest bardzo spoko.
    Powiedz mi co to gzy bo pierwszy raz słyszę :D

• .ona. Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita fajne sa takie prezenty ;)
    Mnie tez maz pyta co bym chciala za corke i nie wiem :P
    Za syna dostalam zlote kolczyki, moje upatrzone ;)

julita lubi tę wiadomość

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam Tchibo Caffissimo i go uwielbiam;) szkoda tylko, że kawa nie jest tak łatwo dostępna jak inne kapsułki...w realu 15 zł za paczkę:/

• julita Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gzy to chyba to samo co końska mucha, przynajmniej tak moi dziadkowie na wsi nazywali to cholerstwo :D

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na początku byłam zachwycona Tchibo, to prezent ślubny od ludzi ze starej pracy - sama sobie zażyczyłem, ale po jakimś czasie zmienił mi się smak kawy i już przestała całkiem smakować, do tego spienianie zawsze mnie wkurzało :P

.ona. kolczyki złote wiem że mąż już kupił na urodziny, które mam w poniedziałek :D

.ona. lubi tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:
    ja mam Tchibo Caffissimo i go uwielbiam;) szkoda tylko, że kawa nie jest tak łatwo dostępna jak inne kapsułki...w realu 15 zł za paczkę:/

Paulinek - możesz zamówić zawsze u nich przez Internet na stronie Tchibo. Jest zawsze duży wybór i dość często edycje limitowane. Drogie to są kapsułki Boscha Tassimo - ponad 20zł za 8 kapsułek chyba :P

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy tu o kawach a ja w ogóle kawy nie piję no nie lubię chyba że mi przyjdzie zachcianka to latte z McDonalda ale to jest raz do roku hehe;-)

A tak w ogole to dzień dobry w strasznie męczący gorący dzień.... naj gorsze są noce do spania bo bardzo duszno...

Lila trzymam kciuki za was.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 12:59

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
‹‹ 1670 1671 1672 1673 1674 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ