Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagatka196 wrote:Witam
Lila koniecznie daj znać!
Normalnie płakać mi się chce przez te, duszne, gorące noce. Do 3 to chodziłam i miejsca sobie znaleźć nie mogłam. Chłopaki spali jak za bici a ja biedna szwendałam się. W końcu zasnełam nago i mam teraz bomble bo mnie tak jakiś skurwiały komar pogryzł.
U nas szpital ma 2 stopień rferencyjnosci ale za to cc=52% a naciecia=50‰.
Staraczka zgaga to tylko gawiscon bądź to mleczko co Skabarka poleca.padlam hahahha
Jak ja w nocy do wc biegam to wstaje zlana potem.
Wczoraj do mojego mówiłam że w tym roku o dziwo nie byłam dawcą krwi dla komarów i jak wyszłam na balkon wróciłam tak noga zaczęła swedziec i patrze uj3bal mnie -
Hejo!
Pozdrawiamy Was z Ola z działkiJest duszno,ale znosniej o wiele niż w mieście. Jutro mamy wizytę i Mezus wziął sobie wolne :)Doczekac sie nie moge,bo dawno nie widziałam Królewny
Jeśli chodzi bo zgaga to też mnie czasem meczy,ale poki co nic nie stosuje.
Trzymamy kciuki za dzisiejsze wizyty!!Misi@, skabarka lubią tę wiadomość
Córcia
-
Mnie do tej pory też żadne dziadostwo nie gryzło. W sumie do wczoraj.
R jak wrócił poszliśmy na rzekę by psom trochę ulżyć i tam w palca u nogi upieprzyła mnie mucha końska aż krew poleciała a potem w nocy tej komar i to w brzusio i widać ze drapałam przez sen. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Końskie muchy to zło
Ja mam jakies chore szczescie do dziwnych ludzi, zboczencow etc. Dzisiaj jakis typ cofnął sie za mna i pyta ktory to miesiac. Nie znalam goscia do tego nie wygladal na wpelni nonormalnego. Poza tym to wedlug mnie zbyt osobiste pytanie. Az sie przestraszylam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 11:49
-
Mnie na wsi pogryzly komary, meszki i gzy. Z tego wszystkiego komary okazują się najbardziej przyjacielskie. Po gzie pół ręki mi spuchlo, a po meszkach mam ślady i swedzace bomble przez miesiąc czasem... Polecam założyć moskitiery w oknach. U nas nic nie lata, żadnych pierdol do pradu nie trzeba włączać. Wiadomo, czasem mucha wleci ale generalnie jest bardzo spoko.
Carolline, skabarka lubią tę wiadomość
-
Mozjaka wrote:Masz racjem sa baedziej upierdliwe niz konary a do yegp bardziej boli.
Ja mam jakies chore szczescie do dziwnych ludzi, zboczencow etc. Dzisiaj jakis typ cofnął sie za mna i pyta ktory to miesiac. Nie znalam goscia do tego nie wygladal na wpelni nonormalnego. Poza tym to wedlug mnie zbyt osobiste pytanie. Az sie przestraszylam.
Miałam taką sytuację ze poszłam do bankomatu i stał tam starszy facet zadbany ale pijany i nie mógł trafić karta w otwór i poprosił o pomoc. No tak się mnie przywalił ze ten brzuszek to mam taki seksowny i jak ją pachne. No nogi za pas i dałam do domu bo mnie przestraszył.
Carolline lubi tę wiadomość
-
agatka196 wrote:Miałam taką sytuację ze poszłam do bankomatu i stał tam starszy facet zadbany ale pijany i nie mógł trafić karta w otwór i poprosił o pomoc. No tak się mnie przywalił ze ten brzuszek to mam taki seksowny i jak ją pachne. No nogi za pas i dałam do domu bo mnie przestraszył.
haha nie no dobrekurcze jak nie mógł trafić w dziurkę to faktycznie musiał być dziabnięty. też bym zwiewała
-
od jakiegoś czasu molestuję męża abyśmy kupili ekspres do kawy, który za pomocą jednego przyciska robi latte, mocca i te wszystkie inne cudeńka, wprawdzie mamy ekspres tchibo ale trzeba samemu spieniać mleko i do tego jakoś przestały mi smakować kapsułki... dlatego kawę pijam tylko na mieście, Orlen, Mc, Statoil, kawiarnie
mąż póki co unika tematu bo ten który wypatrzyliśmy to wydatek rzędu 1,5-2 tys. ale ostatnio podsłuchałam, że w "nagrodę" za 9 miesięcy poświęcania się i dbania o naszą córcię w brzuszku dostanę taki prezent po urodzeniu
wiec we wrześniu zapraszam na kawusie!
teraz tak mi się zachciało, że chyba skoczę na stację po lattezachcianka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 12:38
Gusiak, .ona., adzia, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKathleenPL wrote:Mnie na wsi pogryzly komary, meszki i gzy. Z tego wszystkiego komary okazują się najbardziej przyjacielskie. Po gzie pół ręki mi spuchlo, a po meszkach mam ślady i swedzace bomble przez miesiąc czasem... Polecam założyć moskitiery w oknach. U nas nic nie lata, żadnych pierdol do pradu nie trzeba włączać. Wiadomo, czasem mucha wleci ale generalnie jest bardzo spoko.
-
nick nieaktualny
-
na początku byłam zachwycona Tchibo, to prezent ślubny od ludzi ze starej pracy - sama sobie zażyczyłem, ale po jakimś czasie zmienił mi się smak kawy i już przestała całkiem smakować, do tego spienianie zawsze mnie wkurzało
.ona. kolczyki złote wiem że mąż już kupił na urodziny, które mam w poniedziałek.ona. lubi tę wiadomość
-
Paulinek wrote:ja mam Tchibo Caffissimo i go uwielbiam;) szkoda tylko, że kawa nie jest tak łatwo dostępna jak inne kapsułki...w realu 15 zł za paczkę
Paulinek - możesz zamówić zawsze u nich przez Internet na stronie Tchibo. Jest zawsze duży wybór i dość często edycje limitowane. Drogie to są kapsułki Boscha Tassimo - ponad 20zł za 8 kapsułek chybaSynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Wy tu o kawach a ja w ogóle kawy nie piję no nie lubię chyba że mi przyjdzie zachcianka to latte z McDonalda ale to jest raz do roku hehe;-)
A tak w ogole to dzień dobry w strasznie męczący gorący dzień.... naj gorsze są noce do spania bo bardzo duszno...
Lila trzymam kciuki za was.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 12:59