WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • kasig Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:
    Ogólnie powyżej 50zł czy tylko ciążowo- dzieciowe rzeczy? Kupowałam właśnie krem na rozstępy, woreczki na pieluchy no i jakieś rzeczy do domu. Rachunek powyżej 60 i nic :( chyba te baby biorą dla siebie :/

ogólne zakupy powyżej 50 zł, tylko musisz dać ta kartę rossne. Nie biorą dla siebie bo gratisy są rozliczane stąd ten 1grosz na paragonie, poza tym każdy sklep naszpikowany kamerami a za to to się leci. Wiem bo pracowałam :)

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kathleen trzymam kciuki żeby wszystko było ok. Daj znać po badaniu co tam u Was.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:26

Lady Savage lubi tę wiadomość

wnidtv73dpzdszlc.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kathleen trzymaj się mocno i daj szybko znać

• julita Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w biedronkach nie ma kas pierwszeństwa, ale ostatnio jak stałam z chlebem w ręku pani kasjerka krzyknęła abym przeszła na początek kolejki, miłe, skorzystałam :)

przyszła mama lubi tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiarzynka wrote:
    Jest i pierwsza kwietniówka :)

wrześniówka! :D

Kathleen powodzenia <3

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja miałam sytuację odwrotną. Stanęliśmy z małżem w kasie pierwszeństwa w Auchan, wózek wypchany po brzegi, bo w końcu nie po to robię wyprawę do Auchan, żeby kupić trzy rzeczy na krzyż. Pani kasjerka zaprosiła nas do kasy przed wszystkimi, ale jako że przed nami był tylko jeden chłopak z jedną flaszką (ewidentnie w stanie wyższej potrzeby...) to powiedziałam, żeby sobie spokojnie zapłacił, poczekamy. Dostałam potem za to lekki ochrzan od kasjerki, że "ludzi należy wychowywać, a nie im odpuszczać i ona jak byłą w ciąży to zawsze walczyła o swoje".

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage, kończąc temat - nie chodzi mi o to, żebyś - jak określiłaś - "się nie rozczarowała". Tak jak napisała Dżuls, ciążę przy cukrzycy rozwiązuje się na 2 tyg przed terminem. Jeśli machniesz się w terminie o kolejne 2 tygodnie, wychodzi dziecko na miesiąc przed terminem, a co za tym idzie - na tydzień przed donoszeniem, czyli wcześniak. O to chodziło.

• kasig Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no cóż pewnie i są rossmany w których tak się robi z gratisami, ale wkurza mnie to bo potem i te uczciwe mają kontrolę i taką a nie inną opinie u klientów, no ale cóż

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka a dziękuję za odpowiedź;)

co do rosmanna, tak kartę mam owszem...od lutego...nie aktywowaną:/ leń;p

a ja się namachałam...
    http://wrzucaj.net/images/2015/07/23/20150723154410.jpg

jeszcze jeden i kończę zabawę do porodu;p

kasig, Czarna_88, Dżuls lubią tę wiadomość

• kasig Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze już kwietnióweczki :) ależ to zleciało :)no to teraz tylko czekamy na majówki no i nasza kolej na rozpakowanie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majowki będą dla nas znakiem że czas na rozpakowanie :D

• 4me Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupuje w różnych rosmanach w 3city- często ponad 50 PLN i zawsze coś dla ciężarnych (bo chodzę na zakupy jak mi się kończą kremy na rozstępy) i jeszcze nigdy od 7 miesiącu nie dostalam nic gratis ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja karta rossnę ich nie rusza :p
    Co do stania w kolejkach, to owszem możemy miec siłę na zakupy ale przy kasie stać juz moze byc ciezko :p w każdej chwili mozna sie zle poczuć lub podczas stania dziecko moze uciskać, także korzystajmy jak mozna i nie tłumaczmy się, że mamy siłę :p

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O przepraszam, raz mi zaproponowano maść końska za 1 gr czy tam złoty. Nie wiedziałam co w ciazy miałabym z nia zrobic wiec podziękowałam :p

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temat kolejek wrócił widzę, nie wypowiadam się bo już chyba 4x o tym pisałam co myślę :D
    Chociaż moka z tym uciskaniem trafiłaś bo jak stałam pod gabinetem do gina to mała tak uciskala że do wc musiałam iść chociaż pęcherz był pusty ale jakaś kropelka poleciała.

Maść konska chyba na żylaki jest

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 16:23

• moka89 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To bardziej takie jakieś rozgrzewające chyba na bóle stawów itp. Moja mama chyba miała na rwę kulszową :p

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ta maść nie jest na bóle stawów i pleców?
    Kiedyś teściowa dała mojemu mężowi jak go kolano bolało, bo ona jest niby rozgrzewająca. I tak sobie leży nie używana ;p

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żyje, wszystko ok, pogonili do domu. Tylko muszę zacząć coś robic bo młody miednicowo i trochę mnie nastraszyla, że mało czasu ma.

Sigma, Sigma, agatka196, Gusiak, julita, Dżuls, Kasiarzynka, Lilla My, Misi@, AniaM, kasig, adzia, aldonaa, Czarna_88 lubią tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to moje wszystkie ciuszki dla małego, dzisiaj teściowa jeszcze kupiła dwa pajace , pieluszki flanelowe :) których nie ma i w domu jeszcze teściowa ma śpiworek do spania. Czy nie za mało? 24dj61f.jpg
    i na dole kosmetyki oraz pieluchy tetrowe 2vcyh54.jpg dopiero zaczynam kompletować . I na koniec mój śpiący kotek w kuchni na szafce :) kochany maluszek oi6nw7.jpg
    Ja też jeszcze z Rossmanna nic nie dostałam , żadnego prezentu :D A co do kolejek dzisiaj pani mnie zaprosiła w Rossmannie do kolejki jako pierwsza :)

adzia, Dżuls, kasig, la_lenka, aldonaa, agatka196, skabarka, Lady Savage, Gusiak, easymum, karolcia87, chabasse lubią tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
‹‹ 1684 1685 1686 1687 1688 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ