Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
moka89 wrote:Ogólnie powyżej 50zł czy tylko ciążowo- dzieciowe rzeczy? Kupowałam właśnie krem na rozstępy, woreczki na pieluchy no i jakieś rzeczy do domu. Rachunek powyżej 60 i nic
chyba te baby biorą dla siebie
ogólne zakupy powyżej 50 zł, tylko musisz dać ta kartę rossne. Nie biorą dla siebie bo gratisy są rozliczane stąd ten 1grosz na paragonie, poza tym każdy sklep naszpikowany kamerami a za to to się leci. Wiem bo pracowałam -
A ja miałam sytuację odwrotną. Stanęliśmy z małżem w kasie pierwszeństwa w Auchan, wózek wypchany po brzegi, bo w końcu nie po to robię wyprawę do Auchan, żeby kupić trzy rzeczy na krzyż. Pani kasjerka zaprosiła nas do kasy przed wszystkimi, ale jako że przed nami był tylko jeden chłopak z jedną flaszką (ewidentnie w stanie wyższej potrzeby...) to powiedziałam, żeby sobie spokojnie zapłacił, poczekamy. Dostałam potem za to lekki ochrzan od kasjerki, że "ludzi należy wychowywać, a nie im odpuszczać i ona jak byłą w ciąży to zawsze walczyła o swoje".
-
nick nieaktualnyLady Savage, kończąc temat - nie chodzi mi o to, żebyś - jak określiłaś - "się nie rozczarowała". Tak jak napisała Dżuls, ciążę przy cukrzycy rozwiązuje się na 2 tyg przed terminem. Jeśli machniesz się w terminie o kolejne 2 tygodnie, wychodzi dziecko na miesiąc przed terminem, a co za tym idzie - na tydzień przed donoszeniem, czyli wcześniak. O to chodziło.
-
nick nieaktualnyAnitka a dziękuję za odpowiedź
co do rosmanna, tak kartę mam owszem...od lutego...nie aktywowanąleń;p
a ja się namachałam...
http://wrzucaj.net/images/2015/07/23/20150723154410.jpg
jeszcze jeden i kończę zabawę do porodu;p
kasig, Czarna_88, Dżuls lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja karta rossnę ich nie rusza :p
Co do stania w kolejkach, to owszem możemy miec siłę na zakupy ale przy kasie stać juz moze byc ciezko :p w każdej chwili mozna sie zle poczuć lub podczas stania dziecko moze uciskać, także korzystajmy jak mozna i nie tłumaczmy się, że mamy siłę :p -
nick nieaktualnyTemat kolejek wrócił widzę, nie wypowiadam się bo już chyba 4x o tym pisałam co myślę
Chociaż moka z tym uciskaniem trafiłaś bo jak stałam pod gabinetem do gina to mała tak uciskala że do wc musiałam iść chociaż pęcherz był pusty ale jakaś kropelka poleciała.
Maść konska chyba na żylaki jestWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 16:23
-
nick nieaktualny
-
Żyje, wszystko ok, pogonili do domu. Tylko muszę zacząć coś robic bo młody miednicowo i trochę mnie nastraszyla, że mało czasu ma.
Sigma, Sigma, agatka196, Gusiak, julita, Dżuls, Kasiarzynka, Lilla My, Misi@, AniaM, kasig, adzia, aldonaa, Czarna_88 lubią tę wiadomość
-
A to moje wszystkie ciuszki dla małego, dzisiaj teściowa jeszcze kupiła dwa pajace , pieluszki flanelowe
których nie ma i w domu jeszcze teściowa ma śpiworek do spania. Czy nie za mało?
i na dole kosmetyki oraz pieluchy tetrowedopiero zaczynam kompletować . I na koniec mój śpiący kotek w kuchni na szafce
kochany maluszek
Ja też jeszcze z Rossmanna nic nie dostałam , żadnego prezentuA co do kolejek dzisiaj pani mnie zaprosiła w Rossmannie do kolejki jako pierwsza
adzia, Dżuls, kasig, la_lenka, aldonaa, agatka196, skabarka, Lady Savage, Gusiak, easymum, karolcia87, chabasse lubią tę wiadomość