Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
julita wrote:pisałyście dzisiaj coś o wątku na FB, jak was znaleść?
Niektóre mamusie są na wrześniowych ciężarówkach 2015. W ogóle to była dziwna sytuacja. Dziewczyna na wrześniówkach napisała, że odeszły jej wody i jedzie na ip, po czym nasza Sigma pocieszała ją, że mały da sobie radę i za kilka h komentarz od Sigmy, że jej też odeszły. Dziewczyny w tym samym tygodniu sąU tamtej wyciszyli akcję i okazało się, że to chyba nie były wody. Ciekawe co u naszej Sigmy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 19:35
julita lubi tę wiadomość
-
I patrząc na profil "posiłki w szpitalach" zastanawiam się jakie zamowienie u męża złożyć na donos na pobyt w szpitalu.. Jak to ma tak wyglądać to padniemy z głodu :p no i kolacja o 16 i jak tu do rana dociągnąć?
under_the_snow, alutka lubią tę wiadomość
-
Gusiak wrote:Kobitki właśnie było w wiadomościach o szpitalach we Wrocławiu... wszelkie z Wrocławia wstrzymać się z porodami, albo przynajmniej jeśli będzie taka możliwość szukać innego szpitala... ponoć tam nie dość, ze full kobiet, mało miejsc to jeszcze kiepskie warunki....
Echhh... no to są właśnie te nasze Państwowe szpitale...
Eeeee bez przesady ja tam właśnie będę rodzicchodzę do tego szpitala na ktg zwiedzałam go nieraz owszem to nie prywatna klinika i faktycznie tylko 2 toalety na korytarzu ale jakoś przeżyjemy
rodziły tam moje koleżanki chyba z 10 i faktycznie warunki trudne ale atmosfera przesympatyczna
-
Co do alkoholu to ja sheridansa bym wypiła,martini bądź po prostu piwko z sokiem.No nie będę oszukiwać przed ciążą żyłam dosyć rozrywkowo nawet aż za bardzo niekiedy(szczególnie w grudniu jak wyjechaliśmy z mężem do Egiptu i mieliśmy all..) wiec te 9 miesiecy dało mi dużo do myślenia juz nie pamiętam kiedy nie piłam tyle czasu hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 19:47
Carolline lubi tę wiadomość
-
Ja dowiedzialam sie o ciazy po dosc ostro zakrapianym sylwestrze, nowym roku i potem tez ze znajomymi nie proznowalismy (ja mialam chandre bo bylam pewna, ze kolejny cykl zmarnowany). Takze bylam dosc przerazona, czy kropce nic zlego nie zrobilo to moje imprezowanie.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
under_the_snow wrote:Ja dowiedzialam sie o ciazy po dosc ostro zakrapianym sylwestrze, nowym roku i potem tez ze znajomymi nie proznowalismy (ja mialam chandre bo bylam pewna, ze kolejny cykl zmarnowany). Takze bylam dosc przerazona, czy kropce nic zlego nie zrobilo to moje imprezowanie.
No widzisz a ja.znowu na święta i sylwka nic nie piłam bo coś czułam ze być może udało się za 1 razem i faktycznieale teraz napewno nie wrócę do starych nawyków no i dobrze zdrowie zyska
i tak za długo pozwalałam sobie na takie szaleńcze rozrywki zakrapiane w końcu mam już 29 lat
-
nick nieaktualnyunder_the_snow wrote:Ja dowiedzialam sie o ciazy po dosc ostro zakrapianym sylwestrze, nowym roku i potem tez ze znajomymi nie proznowalismy (ja mialam chandre bo bylam pewna, ze kolejny cykl zmarnowany). Takze bylam dosc przerazona, czy kropce nic zlego nie zrobilo to moje imprezowanie.
Też młodego upalami w pierwszych tygodniach i dumalam czy nic ssię nie stanie. Ale przeczytała ze przez pierwsze tygodnie jak jest ciałko żółte nie ma ryzyka.
-
Dziewczyny ja na listopad mam termin a dzisiaj rano weszłam do Was tak zerknąć jak się macie. A tu tyle się dzieje, że co chwilę teraz zaglądam!
Sigma ja też trzymam kciuki!Nancy87, aldonaa, adzia, agatka196, Lady Savage, trix, Czarna_88, skabarka lubią tę wiadomość