Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Angelaa wrote:Napiszcie do sigmy sms . Może chociaż mąż coś nam odpisze . Bo sie zesram zaraz z tej niepewnośći
Ja wiem, ze Sigma pewnie teraz nie ma czasu na takie głupoty jak sms-y ale popieram Angele ... Aldona napisz może smska, bo jak nie dostaniemy żadnych wieści do rana to przecież połowa z nas będzie miała nieprzespane noce -
kasig wrote:mi test pozytywny wyszedł 28 grudnia, tak więc sylwester byl już bezalkoholowy, do tego spędzony w domku bo to byl pierwszy dzień mega uciążliwych mdłości
skabarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPannaB wrote:dziewczyny Wy tu o imprezach a ja wyskocze z pytaniem bo koncze koszyk gemini
sudocrem czy bephanten?
A na co?? Bo Sudocrem powinno się używać juz jak jest oparzenia a nie zapobiegawczo. Położna w sr zabronila na brać Sudocrem do szpitala. Wiec jeśli zapobiegawczo to nie Sudocrem. Bephanten nie znam to się nie wypowiem. Ale polecam zielony linomag do używania codziennego na pupę.
-
Paulinek wrote:jest takie wino;p
O tutaj zobaczcie https://m.facebook.com/browarbazyliszek/photos/a.1418673381709982.1073741828.1416921108551876/1627241687519816/?type=1&theaterWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 20:30
-
Gusiak wrote:Kurde... Wy tak wszystkie pamiętacie co do dnia kiedy robiłyscie testy i w ogóle... próbuje sobie przypomnieć i ... no ni cholery nie pamiętam, jakoś to bylo chyba w połowie stycznia, ale żeby pamiętać dokładny dzień to nie ma szans
-
nick nieaktualnyJa zrobilam test 30.12. I wydawalo mi sie, ze cos tam jest..ale tego nawet cieniem cienia nie mozna bylo nazwac. Maz do tej pory uwaza, ze tam nic nie bylo. Poszlam wiec na bete i tego samego dnia wyszla 19.85 :-)a 2.01 zrobilam druga i juz byl ladny przyrost
-
nick nieaktualny
-
U mnie bepanthen kupiony jako krem na codzień dla małej plus dla mnie na sutki - juz dziś pisałam, ze.dla mnie to najlepszy środek na wszelkie 'uszkodzenia' skóry
Sudokrem mam kupiony taki malutki w razie wu..
Koleżanka poleciła mi ten ten zielony linimag maść, wiec tez mam zakupionyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 20:31