X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja test robiłam przed sylwestrem jakoś między 28-30 grudnia. Pamiętam, bo akurat miałam dostać a antybiotyki 4 dzień brałam i to poszłam zmienić antybiotyk bo pierwszy który przepisała po drugiej tabletce dostałam biegunki i wymiotów i 4 dzień mi się spóźniał okres więc postanowiłam zrobić i wyszły dwie kreski i antybiotyk odstawiłam :). I na sylwestra nie piłam i ograniczałam mniej papierosów( wtedy paliłam ) ale przestałam jak wymioty i mdłości przyszły :) Dokładnie noc będzie nie przespana , jak Sigma się nie odezwie. Może niech chociaż jej mąż się odezwie tu napisze coś.

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Któraś pisała ze w wiadomościach było o wroclawskich szpitalach...na jakim kanale te wiadomosci były bo szukam ,żeby na ipli ogladnac ale nie moge znalesc=/

74disg18xt1q3yyo.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anula1990 wrote:
    Któraś pisała ze w wiadomościach było o wroclawskich szpitalach...na jakim kanale te wiadomosci były bo szukam ,żeby na ipli ogladnac ale nie moge znalesc=/

Na Polsacie

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisalam, ze czekamy na jaka kolwiek informacje i ze jak sie zaraz nie dowiemy co sie dzieje, to cisnienie na wrzesniowkach rozsadzi internety!! :D

Gusiak, agatka196, easymum lubią tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pozytywny test ciążowy był 12 stycznia po godzinie 11 , owulacyjne 10(popołudniu) i 11( rano) owulacyjne bo w czwartek czyli 8 stycznia wykorzystalam ostatni ciążowy i kreska tak blada aż nie myślałam że na banie mi siada, w piątek plamienia niedziela też wiec ratowało się owulacyjnym,piersi tylko nabrzmiale były i inaczej jadłam :D
    Test mam w domu :)

Aaa sylwester był skoczny bo grałam z dzieciakami na xboxie z kinectem, miałam wyrzuty sumienia bo i troszkę popilam i poskakakalam.
    Rodzice wtedy mówili o wnukach i jak się okazało że jestem w ciąży to podchwycili że dla synka imię sylwester :D
    Dla niuni to czkawka bo ciągle mam dzisiaj tak mnie meczyla aż grdyl bolał

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 20:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W panoramie tez bylo o tych szpitalach

• kasig Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i na tvn też było o wrocławskich szpitalach

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale naskrobalyscie ... siedziałam na szkole rodzenia a myślami byłam z wami i sigma. ... myślałam że już coś wiecie nowego ale widzę że czekamy wszystkie na wieści :-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja, jako że udało nam się zajść już w pierwszym cykllu, mam teraz w domu wór testów owulacyjnych i ciążowych z allegro, z którymi nie mam co zrobić.
    A w Sylwestra wlałam w siebie tyle, ile weszło, i dobrze, bo teraz ta abstynencja doprowadza mnie do szału. Test robiłam jakoś chyba koło 9 stycznia, już dobrze nie pamiętam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 20:40

8pdp47e.png
  • easymum Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Wiadomościach na 1 też

gg64rl68s121551a.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja mysle, ze ona da nam znac jak przyjdzie czas. Ja chyba tez nie mialabym glowy do informowania na bierzaco o akcji porodowej:p
    Musimy cierpliwie czekac. Tez odswiezam forum, ale teraz ona i jej synek sa najwazniejsi a nie nasza ciekawosc:p

easymum, trix, .ona., Wonderland, Gusiak, Lady Savage, Carolline lubią tę wiadomość

• anula1990 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oki dziekuje za informacje...musze czymś zając głowe bo jak bede sie denerwować sytuacja sigmy to sama wyladuje na porodówce pfu pfu

74disg18xt1q3yyo.png
  • trix Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Was na wspominki wzięło :) Wydaje się, jakby to było wczoraj...te emocje. A teraz już jesteśmy na końcówce i znów emocje :)

Dziewczyny widziałyście te książecki? Cudne są https://www.facebook.com/ewelinkowskaszydelko?fref=nf

U mnie też dziś dzień pod hasłem Sigma. Pod wpływem emocji prowizorycznie spakowałam dla siebie torbę. Bardzo prowizorycznie, ale chociaż mam już koszulę w torbie i dokumenty w widocznym miejscu. Dla męża naszykowałam numery tel, gdzie ewentualnie będzie straszak jakby się zaczęła akcja. Trzeba się powoli ogarniać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 20:46

atdcwn154po83a78.png
  • easymum Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Postanowiłam, że pokonam te nerwy i tym sposobem mam wyprasowane pół kartona ciuszków :) A mąż dzielnie walczy z łóżeczkiem. A jutro lub w czwartek kupujemy w końcu szafę i komodę. Kroczek po kroczku idziemy do przodu :)

trix lubi tę wiadomość

gg64rl68s121551a.png
  • easymum Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i wyprałam i poprasowałam koszule i szlafrok do szpitala. Do spakowania torby jeszcze daleko, ale dojrzewam ;)

gg64rl68s121551a.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój pozytywny był 10.01 z bladziochem,bo test robiony popołudniu, 11.01 z porannego nie było watpliwości ;)

Dziewczynki zluzujcie, jeśli Sigma leżałaby tylko pod Ktg to na pewno by się odezwała. Podejrzewam, że ostatnią rzeczą o jakiej będziemy myślec na porodówce jest pisanie na forum.. Wiec uszanujmy ten czas i poczekajmy spokojnie na info. Rodzi się wcześniak, wiec sytuacja dla Sigmy jak i tatusia na pewno jest nerwowa.

easymum, Mordeczka, trix, la_lenka lubią tę wiadomość

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropo tego co w wiadomościach ...Hahah akurat Malinowski jest ordynatorem szpitala w ktorym planuje rodzić...miła reklama :P

74disg18xt1q3yyo.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moka89 masz racje...trzeba wyluzować i czekać...to czas dla nich...

trix lubi tę wiadomość

74disg18xt1q3yyo.png
  • snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po usg, mój synuś waży 1740 g i jest przesliczny. Jutro wrzuce fotkę, bo teraz z telefonu piszę. Prosto z usg pojechaliśmy na IP na ktg, bo mały miał tetno powyżej 160. Dzięki Bogu ktg w porządku, żadnych skurczy nie ma, więc nie chciałam, żeby mnie na obserwację zostawiali- podpisałam oświadczenie i jestem już w domu.
    Dziś kupiłam też torbę w decathlonie, jednak Sigma motywuje i jutro pakuje graty oraz robię dodatkowe zamówienie z gemini.
    Co do testów ciazowych, to mój mąż je podpisał i teraz leżą sobie w szkatułce jak cenny skarb :)

trix, anula1990, Gusiak, Wonderland, Czarna_88, agniesja, Lady Savage, Kucykowa, skabarka, agatka196, Misi@, adzia, Dżuls, karolcia87 lubią tę wiadomość

• trix Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anula1990 wrote:
    Apropo tego co w wiadomościach ...Hahah akurat Malinowski jest ordynatorem szpitala w ktorym planuje rodzić...miła reklama :P

czytała kilka dni temu o tej sprawie. W komentarzach ludzie bardzo źle o nim pisali. Ponoć straszny gbur

atdcwn154po83a78.png
‹‹ 1747 1748 1749 1750 1751 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ