Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1fcaedfdfdae.jpg
Mój porodowy 'kalendarzyk'
Do zjedzenia pozostały 44 toffifeeLilla My, Czarna_88, trix, Lady Savage, aldonaa, Kucykowa, skabarka, agatka196, adzia, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
anula1990 wrote:bepanten nawet ,sudocrem lubi uczulać tak moja połozna twierdzi
Ja bym poczekała na sigme, może ma nerwówkę, będzie gotowa to napisze, wiem że to nie łatwo się czeka, ale ja bym poczekała, kto wie czy ją pół rodziny sms już nie męczy -
My pozytywny test mieliśmy 3.01. Byliśmy akurat z Mężolem na nartach, gdzie miałam swój debiut
Coś za bardzo śpiąca byłam, brzuch nabrzmiały.
A już 1.01.zamiast się śmiać to ja popłakałam się na moim ulubionym kabarecie <lol>
3.01. wyszło takie prawie nic, 5.01. z wieczornego moczu ( po powrocie do domu) już coś wiNcY a 6.01. już piękne kreski z porannego moczu i wtedy też pojechaliśmy do mojej Mamity powiedzieć wesołą nowinę. Wszystkie tesy mam do dziś schowane na pamiątkę.
To był nasz 3 cykl starań i uwierzcie mi, że Mąż miał przeczucie, że się udało a ja na luzie w święta również folgowałam z alkoholempamiętam, że jeszcze 2.01. jak zajechaliśmy do Zieleńca na narty to machnęłam sobie piwko z soczkiem i pół piwka z puszki w pokoju, które już zabrał mi Mąż, tłumacząc swoje przeczucia ciążowe
Córcia
-
moka89 wrote:Lady - doczytałaś info ode mnie co do tych bakterii? Zadzwoń do gina i skonsultuj wyniki
u mnie urinal dał radę i obeszło się bez antybiotyku
tak, ale ja do gina nie mam telefonu, nawet jakbym chciała to nie spotkam się z nią wcześniej jak w pon, bo ona pracuje u siebie w gabinecie w środzie wielkopolskiej i tylko w pon przyjeżdza tutaj do Poznania. Ale na posiew jak dziewczyny radzą pójdę jutro.
Normalnie do laboratorium na posiew sie idze? I na czczo trzeba być?
-
Lady Savage wrote:tak, ale ja do gina nie mam telefonu, nawet jakbym chciała to nie spotkam się z nią wcześniej jak w pon, bo ona pracuje u siebie w gabinecie w środzie wielkopolskiej i tylko w pon przyjeżdza tutaj do Poznania. Ale na posiew jak dziewczyny radzą pójdę jutro.
Normalnie do laboratorium na posiew sie idze? I na czczo trzeba być?
Lady nie na czczo. Posiew to mocz do pojemniczka i mówisz, ze nie wyniki moczu tylko posiew. -
Ja nie robiłam posiewu. Leukocyty miałam w normie, tylko te bakterie ponad normę były. Lekarz przepisał urinal i wróciło wszystko do normy. To przedzwonił bezpośrednio do gabinetu do środy wlkp. Powinna Ci udzielić informacji telefonicznie
-
nick nieaktualny
-
PannaB wrote:dziewczyny Wy tu o imprezach a ja wyskocze z pytaniem bo koncze koszyk gemini
sudocrem czy bephanten?
jedna z położnych w SR powiedziała że Sudokrem stosuje się jak już jest odparzenie a Bepanthen aby zapobiec odparzeniom, nie wiem ile w tym prawdy no w każdym razie mam to i to
-
Nancy87 wrote:Lady nie na czczo. Posiew to mocz do pojemniczka i mówisz, ze nie wyniki moczu tylko posiew.
I w aptece trzeba też pojemnik na posiew kupić
jak dla mnie najlepszą metodą na bakterie jest przepłukanie pęcherza. Ja piję w krótkim czasie dużą ilość wody z cytryną