SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 22:12

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mnie plecy dzis nie oszczedzaja... :/
    Skabarka, Ty jestes w na tyle komfortowej sytuacji, ze Cie maz wymasuje. Moj na nocke wybyl...

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, mamy brykę dla Helenki :)

Lilla My, skabarka, easymum, kasig, agatka196, Gusiak, adzia, Lady Savage, Wonderland, Czarna_88, Misi@, moka89, trix, karolcia87 lubią tę wiadomość

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam dzisiaj od lekarza torebkę gratisów i jest tam też kilka różnych list wyprawkowych - będę jutro w pracy ze zwolnieniem, to zrobię skany i wrzucę do użytku publicznego :)

easymum, under_the_snow lubią tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • easymum Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenka pochwal się :)

gg64rl68s121551a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 22:13

Gusiak, agatka196, Czarna_88, aldonaa, trix, diatomka lubią tę wiadomość

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka najważniejsze, że mąż się w końcu obudził i zacznie się brać do roboty... no niestety na facetów czasem działają tylko takie terapie szokowe...

ewe88, skabarka lubią tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trix wrote:
    I w aptece trzeba też pojemnik na posiew kupić ;)

jak dla mnie najlepszą metodą na bakterie jest przepłukanie pęcherza. Ja piję w krótkim czasie dużą ilość wody z cytryną

Wiem mam kilka zakupionych pojemiczków

trix lubi tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • agatka196 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Tez mnie plecy dzis nie oszczedzaja... :/
    Skabarka, Ty jestes w na tyle komfortowej sytuacji, ze Cie maz wymasuje. Moj na nocke wybyl...
    A mój jest w domu i stwierdził że zapisze mnie do ruskiego masażysty. Sam masować nie będzie.
    Kompiel tez zaliczyłam i było chwile fajnie a teraz dość ze plecy bolą to brzuch. Walczyłem dzielnie z Bożena i powiem Wam że z tym moim brzuchem to już nie lada wyczyn.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam już większą świadomość, właśnie miałam tuli tuli z porcelana...

Czy tylko mnie mdłości wzięły i wymioty?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e96a9a65b50.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9fb335e930ee.jpg

zdjecie zrobione na szybko i przy kiepskim świetle, kolor jest żywo zielony :)

agatka196, la_lenka, Lilla My, Gusiak, kasig, Wonderland, Staraczka23, Czarna_88, Lady Savage, skabarka, Kasiarzynka, Anitka201, adzia, snoopy_etka, trix, easymum, diatomka, aldonaa lubią tę wiadomość

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    jedyny plus z porodu Sigmy to mój mąż który tak się przejął, że nawet 3 razy z pracy zadzwonił (a normalnie jak raz zadzwoni to święto ;) ). Po za tym opieprzył mnie za całodzienne siedzenie na budowie - do tej pory mu to nie przeszkadzało. Mało tego - wziął sie za wywalenie niepotrzebnych rzeczy w domu, żeby przy przeprowadzce było łatwiej - i kategorycznie mi zabronił cokolwiek z tego robić - jedyne co mogę ogarnąć to ciuchy do oddania/wywalenia, bo tego sam nie zrobi. Natomiast całą resztą on się zajmie - stwierdził, że powolutku przez dwa miesiące mieszkanie odgraci ;) jestem w szoku!!! Mój mąż i inicjatywa!! Szkoda, że aż szybszego porodu trzeba było, żeby sobie uświadomił, że teraz to już na serio nie przelewki...

Mi sie tez dzis dostalo do wiwatu, ze nie musze robic z siebie perfekcyjnej Pani domu i ze mam w koncu przystopowac, jesli nie chce wyladowac na porodowce. Fakt, oszczedzaniem to ja nie moge nazwac tego co robie. No ale w kazdym razie, po dzisiejszym OPR od meza, i akcji z Sigma torby stoja spakowane. :)

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 22:13

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    under_the_snow wrote:
    Ja 5.01, pamietam dokladnie :) nawet mam zachowany ten wyczekany test :)
    Ja też :-) rok starań i w końcu te 2 kreski :-) a w sylwestra wypilam tyle drinow i nic mnie nie siekalo :-)

under_the_snow lubi tę wiadomość

• Czarna_88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skrabarka cieszę się ze twój mąż otworzył oczka swoje ;-)

skabarka lubi tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • kasig Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    ale ja na serio dzisiaj w sumie nic nie zrobiłam - mama nawet pozamiatać mi nie dała ;) ba, nawet po łopatę do garażu nie pozwoliła mi pójść! no ale siedzenie na krzesełku większą część dnia widać już nie dla mnie.
    Już obiecałam poprawę ;) teraz na budowę będę jeździć tylko z obiadkami ;)
    skabarka ja to już chyba z parę razy przeczytalam że będziesz jeździć tylko z obiadkami czyż nie? ;) coś Ci chyba średnio te obietnice wychodzą :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Ja też :-) rok starań i w końcu te 2 kreski :-) a w sylwestra wypilam tyle drinow i nic mnie nie siekalo :-)
    Miałam to samo :D :D

• Dominka92 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuurcze a ja tak przyjechalam do rodzicow zeby nie byc sama tam w mieszkaniu w razie co , no ale od jutra bede sama bo wylatuja na Teneryfe.. I ja bede sama w tym wielkim domu .. Straszne ! Boje sie :D
    gdyby nie duzy pies jakiego tu mamy to wzielabym swoja psine i pojechala do starszej siostry,a tak trzeba pilnowac tego drugiego.. Eh :P
    No ale zapomnialam tez ze zostaje moja mlodsza siostrzyczka ktora zawwsze (NIE)sluzy mi pomoca :P :P

relgzbmhh8tsviez.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do testów to zrobiłam w wigilię i oczywiście wyszedł negatywnie pół dnia przeplakalm do kolacji.... później Sylwester dalej miesiączki nie miałam (podejrzenie zespołu pcos więc miesiączki bardzo nie regularne ) 10 stycznia jak już 50 parę dni dalej się nic nie pojawiało pokusilo mnie żeby kupić herbatę z malwy na wywołanie miesiączki i wzięłam kolejny test żeby jeszcze się upewnić ze nie jestem w ciąży. A tu 11 stycznia wyszły mi dwie kreski... byłam w mega szoku i płakałam że strachu ze jak to...
    trochę było pod górkę na początku dużo płaczu strachu ... Dla tego tak bardzo już bym chciała przytulić moje maleństwo....

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    A mój jest w domu i stwierdził że zapisze mnie do ruskiego masażysty. Sam masować nie będzie.
    Kompiel tez zaliczyłam i było chwile fajnie a teraz dość ze plecy bolą to brzuch. Walczyłem dzielnie z Bożena i powiem Wam że z tym moim brzuchem to już nie lada wyczyn.

Ja w niedziele powiedzialam swojemu, ze juz nie bede mowic mu co mnie boli , bo boli mnie zawsze cos, a lacznie wszystko.

U siebie w lazience mam duze lustro na przeciwko prysznica. Duuuzo to ulatwia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 21:59

l22nhdge5b933eoh.png
‹‹ 1749 1750 1751 1752 1753 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ