X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 22:12

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mnie plecy dzis nie oszczedzaja... :/
    Skabarka, Ty jestes w na tyle komfortowej sytuacji, ze Cie maz wymasuje. Moj na nocke wybyl...

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, mamy brykę dla Helenki :)

Lilla My, skabarka, easymum, kasig, agatka196, Gusiak, adzia, Lady Savage, Wonderland, Czarna_88, Misi@, moka89, trix, karolcia87 lubią tę wiadomość

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam dzisiaj od lekarza torebkę gratisów i jest tam też kilka różnych list wyprawkowych - będę jutro w pracy ze zwolnieniem, to zrobię skany i wrzucę do użytku publicznego :)

easymum, under_the_snow lubią tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • easymum Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenka pochwal się :)

gg64rl68s121551a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 22:13

Gusiak, agatka196, Czarna_88, aldonaa, trix, diatomka lubią tę wiadomość

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka najważniejsze, że mąż się w końcu obudził i zacznie się brać do roboty... no niestety na facetów czasem działają tylko takie terapie szokowe...

ewe88, skabarka lubią tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trix wrote:
    I w aptece trzeba też pojemnik na posiew kupić ;)

jak dla mnie najlepszą metodą na bakterie jest przepłukanie pęcherza. Ja piję w krótkim czasie dużą ilość wody z cytryną

Wiem mam kilka zakupionych pojemiczków

trix lubi tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • agatka196 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Tez mnie plecy dzis nie oszczedzaja... :/
    Skabarka, Ty jestes w na tyle komfortowej sytuacji, ze Cie maz wymasuje. Moj na nocke wybyl...
    A mój jest w domu i stwierdził że zapisze mnie do ruskiego masażysty. Sam masować nie będzie.
    Kompiel tez zaliczyłam i było chwile fajnie a teraz dość ze plecy bolą to brzuch. Walczyłem dzielnie z Bożena i powiem Wam że z tym moim brzuchem to już nie lada wyczyn.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam już większą świadomość, właśnie miałam tuli tuli z porcelana...

Czy tylko mnie mdłości wzięły i wymioty?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e96a9a65b50.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9fb335e930ee.jpg

zdjecie zrobione na szybko i przy kiepskim świetle, kolor jest żywo zielony :)

agatka196, la_lenka, Lilla My, Gusiak, kasig, Wonderland, Staraczka23, Czarna_88, Lady Savage, skabarka, Kasiarzynka, Anitka201, adzia, snoopy_etka, trix, easymum, diatomka, aldonaa lubią tę wiadomość

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    jedyny plus z porodu Sigmy to mój mąż który tak się przejął, że nawet 3 razy z pracy zadzwonił (a normalnie jak raz zadzwoni to święto ;) ). Po za tym opieprzył mnie za całodzienne siedzenie na budowie - do tej pory mu to nie przeszkadzało. Mało tego - wziął sie za wywalenie niepotrzebnych rzeczy w domu, żeby przy przeprowadzce było łatwiej - i kategorycznie mi zabronił cokolwiek z tego robić - jedyne co mogę ogarnąć to ciuchy do oddania/wywalenia, bo tego sam nie zrobi. Natomiast całą resztą on się zajmie - stwierdził, że powolutku przez dwa miesiące mieszkanie odgraci ;) jestem w szoku!!! Mój mąż i inicjatywa!! Szkoda, że aż szybszego porodu trzeba było, żeby sobie uświadomił, że teraz to już na serio nie przelewki...

Mi sie tez dzis dostalo do wiwatu, ze nie musze robic z siebie perfekcyjnej Pani domu i ze mam w koncu przystopowac, jesli nie chce wyladowac na porodowce. Fakt, oszczedzaniem to ja nie moge nazwac tego co robie. No ale w kazdym razie, po dzisiejszym OPR od meza, i akcji z Sigma torby stoja spakowane. :)

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 22:13

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    under_the_snow wrote:
    Ja 5.01, pamietam dokladnie :) nawet mam zachowany ten wyczekany test :)
    Ja też :-) rok starań i w końcu te 2 kreski :-) a w sylwestra wypilam tyle drinow i nic mnie nie siekalo :-)

under_the_snow lubi tę wiadomość

• Czarna_88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skrabarka cieszę się ze twój mąż otworzył oczka swoje ;-)

skabarka lubi tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • kasig Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    ale ja na serio dzisiaj w sumie nic nie zrobiłam - mama nawet pozamiatać mi nie dała ;) ba, nawet po łopatę do garażu nie pozwoliła mi pójść! no ale siedzenie na krzesełku większą część dnia widać już nie dla mnie.
    Już obiecałam poprawę ;) teraz na budowę będę jeździć tylko z obiadkami ;)
    skabarka ja to już chyba z parę razy przeczytalam że będziesz jeździć tylko z obiadkami czyż nie? ;) coś Ci chyba średnio te obietnice wychodzą :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Ja też :-) rok starań i w końcu te 2 kreski :-) a w sylwestra wypilam tyle drinow i nic mnie nie siekalo :-)
    Miałam to samo :D :D

• Dominka92 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuurcze a ja tak przyjechalam do rodzicow zeby nie byc sama tam w mieszkaniu w razie co , no ale od jutra bede sama bo wylatuja na Teneryfe.. I ja bede sama w tym wielkim domu .. Straszne ! Boje sie :D
    gdyby nie duzy pies jakiego tu mamy to wzielabym swoja psine i pojechala do starszej siostry,a tak trzeba pilnowac tego drugiego.. Eh :P
    No ale zapomnialam tez ze zostaje moja mlodsza siostrzyczka ktora zawwsze (NIE)sluzy mi pomoca :P :P

relgzbmhh8tsviez.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do testów to zrobiłam w wigilię i oczywiście wyszedł negatywnie pół dnia przeplakalm do kolacji.... później Sylwester dalej miesiączki nie miałam (podejrzenie zespołu pcos więc miesiączki bardzo nie regularne ) 10 stycznia jak już 50 parę dni dalej się nic nie pojawiało pokusilo mnie żeby kupić herbatę z malwy na wywołanie miesiączki i wzięłam kolejny test żeby jeszcze się upewnić ze nie jestem w ciąży. A tu 11 stycznia wyszły mi dwie kreski... byłam w mega szoku i płakałam że strachu ze jak to...
    trochę było pod górkę na początku dużo płaczu strachu ... Dla tego tak bardzo już bym chciała przytulić moje maleństwo....

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    A mój jest w domu i stwierdził że zapisze mnie do ruskiego masażysty. Sam masować nie będzie.
    Kompiel tez zaliczyłam i było chwile fajnie a teraz dość ze plecy bolą to brzuch. Walczyłem dzielnie z Bożena i powiem Wam że z tym moim brzuchem to już nie lada wyczyn.

Ja w niedziele powiedzialam swojemu, ze juz nie bede mowic mu co mnie boli , bo boli mnie zawsze cos, a lacznie wszystko.

U siebie w lazience mam duze lustro na przeciwko prysznica. Duuuzo to ulatwia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 21:59

l22nhdge5b933eoh.png
‹‹ 1749 1750 1751 1752 1753 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ