Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
diatomka wrote:czas mi sie od 14 zatrzymal. poszlam z malym do lekarza, to na apoliczku to wezel chlonny, znalazla jeszcze kilka pod szczeka. dostalismy skierowanie na krew,mocz, kal, do laryngologa, i do chirurga z siurkiem z tym cos siee zrobilo...
jej i chirurg mu nacial ten napletek , o boszee ja myslalamz e on zemdleje i ja z nim. tak plakal, bo to na zywca w sumie...teraz biedak splakany spi, siku sie boi robic bo szczypie . jak mu to przejdzie to biore sie za ta baterie badan .
diatomka - przeszliśmy to samo z synkiem. Koszmar. U nas było to jakieś 3 lata temu, a młody nadal pamięta. 2 dni temu zaszczypał go siusiak, a on spanikowany pytał czy znów musi jechać do szpitalaWspółczuję Wam. Mam nadzieję, że szybko się zagoi. A te węzły dlaczego się powiększyły?
-
Dziewczynki wyluzujcie. Dajmy Sigmie spokój a juz na pewno nie bombardujmy jej smsami
dziewczyna nie ma pewnie do tego teraz głowy.
Mam nadzieje, ze rano zobaczymy tu post z wymiarami Milanka bo wy chyba oszalejecie inaczej i zaczniecie wszystkie rodzicspac lepiej idźcie! Myśląc o czymś przyjemnym
Carolline, easymum, la_lenka, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
Ja juz leżałam w łóżku a tu spać nie mogę bo plecy bolą i jeszcze o wc zachaczyłam. I oczywiście do toalety juz z tabletem poszłam by sprawdzić czy są jakieś wiadomości. Skoro nie ma to idę dalej się męczyć.
Wszystkim dobrej i spokojnej nocy życzę. -
nick nieaktualny
-
Nancy87 wrote:Ciekawe ile my dzisiaj stron naskrobałyśmy:)
za kazdym razem jak tu zagladam to jest kilka nowychnie nadazam czytac
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
kasig wrote:z ciekawości sprawdziłam
tylko dziś 25 stron
dobre jesteśmy
Wooow... nie spodziewalabym się nawet, że dziś aż tyle tego naskrobalysmy... trzeba przyznać, ze mamy tempo
Chociaż patrząc np. na taki jeden dzien jak dziś... weź tu człowieku nie wchodź na forum to po kilku dniach za cholerę nie idzie się z tego odkopac i być na bieżąco -
4me wrote:Dziewczynki wyluzujcie. Dajmy Sigmie spokój a juz na pewno nie bombardujmy jej smsami
Mam nadzieje, ze rano zobaczymy tu post z wymiarami Milanka bo wy chyba oszalejecie inaczej i zaczniecie wszystkie rodzicspac lepiej idźcie! Myśląc o czymś przyjemnym
)
-
4me wrote:Dziewczynki wyluzujcie. Dajmy Sigmie spokój a juz na pewno nie bombardujmy jej smsami
-
nick nieaktualny
-
Pobudka na siusiu a tu takie wiesci. Lapcie forumowe CIOTKI:
"Już po wszystkim. Młody ma 2,5 kilo. Gosia slaba po cesarce ale jest ok. Pozr. zestresowany nadmiarem wrażeń, Mąż"
Dominka92, Nancy87, lila1983, KathleenPL, Gusiak, Gusiak, SweetCherryPie, la_lenka, Czarna_88, agatka196, alutka, adzia, karolcia87, Dżuls, Kucykowa, easymum, julita, przyszła mama, snoopy_etka, .ona., Carolline, anula1990, Anitka201, magdalenkaihelenka, Bąbelek, AniaM, Lady Savage, skabarka, kasig, chabasse, Misi@, 4me, monaaa85, MadziaRatMed, Izzy, Blondik, trix, Bruma, diatomka, Kasiarzynka, Wonderland, Hera098 lubią tę wiadomość