Hej laski!!!

Nie mogę jeszcze jeść ani wstać, więc jak prawdziwa kwoka 21-wieku wchodze z komory na forum... Tak jak maz pisał, malutki urodził się wczoraj z wagą 2490gr, na wczoraj dostałam info ze jest zdrowy i w dobrym stanie, czekano jeszcze na RTG płuc. Mały urodził sie po 2 dawkach sterydów (mimo, ze pediatrzy zalecają 4 dawki). Miałam CC w zniecz ogólnym po kilkunastu godzinach b silnych i bolesnych skurczy które niestety nie robiły wiele, bo szyjka sie tylko skróciła, a dalej rozwarcie nie postępowało. Na skurcze z krzyża pomagały gorące pestki wiśni i tens, ale generalnie było ciężko mimo, ze dostawalam potem kroplowki i czopki rozkurczowe, bo poród nie postępował sprawnie a czekano na rozwój płuc. Co do CC - operacja ok, pionizacja dopiero przede mną. Nie jadlam NIC od poniedziałku od godz 20.30... Dieta cud. Przed CC nie spalam prawie dobe i bylam po lekach wiec sama wolalam zniecz ogólne, bo trzeslam sie z wycieńczenia. Ogromny minus CC... Nie poznalam jeszcze Milana.

(((
Paulinek, agatka196, easymum, Nancy87, Kucykowa, Dżuls, przyszła mama, snoopy_etka, .ona., anula1990, Staraczka23, magdalenkaihelenka, Anitka201, Dominka92, lila1983, Gusiak, Lady Savage, AniaM, kasig, adzia, KathleenPL, chabasse, Misi@, aldonaa, monaaa85, karolcia87, Blondik, Czarna_88, trix, Bruma, Kasiarzynka, Wonderland lubią tę wiadomość
Paulinek, agatka196, easymum, Nancy87, Kucykowa, Dżuls, przyszła mama, snoopy_etka, .ona., anula1990, Staraczka23, magdalenkaihelenka, Anitka201, Dominka92, lila1983, Gusiak, Lady Savage, AniaM, kasig, adzia, KathleenPL, chabasse, Misi@, aldonaa, monaaa85, karolcia87, Blondik, Czarna_88, trix, Bruma, Kasiarzynka, Wonderland lubią tę wiadomość