X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • kasig Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejku pierwsze co dziś zrobiłam po pobudce to oczywiście forum, a tu takie nowiny :) gratulacje Sigma i dużo sił żebyś szybko wróciła do formy po cc, no i dużo buziaków dla pierwszego wrześniowo-lipcowego skarbusia :) jej nasze pierwsze forumowe dzieciątko :)

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej!
    super Sigma że masz to już za sobą, wypoczywaj i ciesz się dzieciątkiem!!!!
    my sobie jeszcze troche poczekamy, więc będziemy od Ciebie słyszeć, jak radzisz sobie z Milankiem i uczyć się.

Oby pionizacja była bezbolesna- prostuj sie kobieto !! :-)

720fbe94f2.png
  • KathleenPL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma jesteś dzielną dziewczyną! Milan da sobie radę. Trochę pewnie Was potrzymaja w szpitalu, ale lekarze wiedzą co robią. Bedzie wszystko dobrze. A skoro mu się tak spieszylo na świat to znaczy, ze jest silny. Że skabarka tez mamy kilka koleżanek co miały być sierpniowkami, a sa z początku lipca. Dzieciaki rosną jak na drożdżach, sa zdrowe i fajowe. Niedługo go zobaczysz. Teraz dbaj o siebie i się o nic nie martw. Prawie 2,5 to juz całkiem duzo. Ją się urodziłam w terminie, a wazylam 2900, a teraz jakie wielkie babsko jestem XD
    Ale powiem Ci, jestem z Ciebie bardzo dumna!

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • AniaM Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to mamy wrześniaczka :) ahhh ile z nas by sie teraz z Tobą zamieniło zeby zobaczyc swje skarby :)

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kogo bolą kolana?
    Ja już nie kucam, nawet z wc jak wstaje to boli :/

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie juz dawno boli wszystko, nawet odwrócić sie z boku na bok w nocy nie moge szybko, tylko robię to jak paralityk.. eh co za życie..

720fbe94f2.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co myślałam że do czasu porodu zdążę się choć raz porządnie wyspać a to nie ma jak. Noc zerwana, teraz leże kręcę się próbuje zasnąć to brzuch boli jak na @ i jeszcze te wrażenia. Normalnie tabletka nasenna by mi się przydała.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • pralinek2 Koleżanka

Wysłany: 29 lipca 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc Wrześniówki, podczytuję Was ale jakoś tak nie miałam weny żeby pisac... No ale przy takiej okazji MUSZĘ złożyc Tobie gratulacje Sigma :-) Super!Cieszę się jak pozostałe wrześniowe ciocie :-)
    Z tego wszystkiego wczoraj już poukładałam ubranka Zuzi w szafie - w zeszłym tygodniu już wszystkie uprałam :-) Mąż zawiesił już wczoraj nad łóżeczkiem Zuzi tiulowe pompony - wstawiłabym tutaj zdjęcie, ale nie wiem jak... Może któraś z Wrześniówek podpowie mi jak, to wstawię :-)Jeszcze raz moje gratulacje Sigma!

Misi@ lubi tę wiadomość

eikt3a3ftl57j282.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Ania, ja go jeszcze nie widziałam nawet :( ale trzymajcie, zaciskajcie nogi żeby jednak poczekać. Na noworodkowym panuje zapalenie płuc, mam nadzieje, ze mojego wczesniaka maja gdzieś osobno pod kontrola i ze nie złapie, boje sie o niego! Wymyslilam, ze spróbuje rozkrecic laktatorem mleczarnie i podawać małemu przynajmniej troszkę przeciwciał i innych dobroci. Trzymajcie kciuki :)

Lady Savage, Gusiak, karolcia87, Anitka201, Dżuls, snoopy_etka, alutka, adzia, Czarna_88, Bruma, Kasiarzynka, Carolline, przyszła mama, Wonderland, agatka196, chabasse lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlenak a w dzień dużo robisz chodzisz itp?
    U mnie zauważyłam że jak właśnie trochę w dzień pochodzę i ogarnę dom to nocka i 2 dni muszę uważać bo bolą biodra i nie mogę się ułożyć do spania. Jak nic nie robię to bólu nie mam, kolana mnie odbijają od jakiegoś miesiąca a teraz gorzej, gdybym dużo przytyla to wiadomo ciężar a ja znowu pół kg mniej ważę

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma Gratulacje dla Ciebie i meza :) Duzo zdrowka dla calej rodzinki i szybkoego powrotu do domu :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Wam wszystkim dziewczyny :*** nie bede lajkowac postów z osobna bo musialabym naklikac tysiąc lajkow :) wiec zbiorowo dziękujemy za kciuki i gratulacje i prosimy o dalsze kciuki, modlitwy i dobre myśli :)

Paulinek, anula1990, aldonaa, AniaM, kapturnica, Gusiak, KathleenPL, snoopy_etka, Misi@, adzia, Czarna_88, Bruma, Carolline, Wonderland, agatka196 lubią tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Kogo bolą kolana?
    Ja już nie kucam, nawet z wc jak wstaje to boli :/

Mnie bolą kolana bardzo i łydki jak wstaję i nawet jak za dużo pochodzę.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja lekarka ma teorię, że kobietę na koniec ciąży musi już wszystko boleć, żeby chciała urodzić - inaczej chciałybyśmy chodzić w ciąży całe życie :)

karolcia87, snoopy_etka, Misi@, easymum, Carolline lubią tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • Lady Savage Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma a czy ojciec dziecka go widział?

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • 4me Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również dołączam sie do gratulacji! Oby Milanek rosl zdrowo s Ty dochodz do siebie szybciutko :)

Dziewczyny a Wy nie zazdroscie tylko nogi zaciskajcie. Mimo szczęśliwego zakończenia to nie czas jeszcze dla naszych maluszków obojętnie jak mocno mamy dość albo jak bardzo chcemy je przytulic ;)

aldonaa, Paulinek, Anitka201, la_lenka, przyszła mama lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • monaaa85 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogromne gratulacje Sigma! :-) Dużo dużo zdrówka dla Was <3

1usacwa1uvvludfr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Sigma a czy ojciec dziecka go widział?
    Tak, od razu po cc

Lady Savage, Misi@ lubią tę wiadomość

• AniaM Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Oj Ania, ja go jeszcze nie widziałam nawet :( ale trzymajcie, zaciskajcie nogi żeby jednak poczekać. Na noworodkowym panuje zapalenie płuc, mam nadzieje, ze mojego wczesniaka maja gdzieś osobno pod kontrola i ze nie złapie, boje sie o niego! Wymyslilam, ze spróbuje rozkrecic laktatorem mleczarnie i podawać małemu przynajmniej troszkę przeciwciał i innych dobroci. Trzymajcie kciuki :)

to sigma dzwon po pielęgniarkę masz prawo zobaczyc małego,albo niech ciebie wezma na wózek i podwiozą do pokoju gdzie on lezy

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla moja lekarka twierdzi tak samo- ma boleć, bo to znaczy, że jestem w ciąży, nie moge odpoczywać, tylko mam spacerować, a jak się zmęczę to leżeć nogami do góry i w taki sposób być aktywna do końca.. eh damy radę jeszcze trochę.

720fbe94f2.png
‹‹ 1754 1755 1756 1757 1758 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ