Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
jejku pierwsze co dziś zrobiłam po pobudce to oczywiście forum, a tu takie nowiny
gratulacje Sigma i dużo sił żebyś szybko wróciła do formy po cc, no i dużo buziaków dla pierwszego wrześniowo-lipcowego skarbusia
jej nasze pierwsze forumowe dzieciątko
-
Sigma jesteś dzielną dziewczyną! Milan da sobie radę. Trochę pewnie Was potrzymaja w szpitalu, ale lekarze wiedzą co robią. Bedzie wszystko dobrze. A skoro mu się tak spieszylo na świat to znaczy, ze jest silny. Że skabarka tez mamy kilka koleżanek co miały być sierpniowkami, a sa z początku lipca. Dzieciaki rosną jak na drożdżach, sa zdrowe i fajowe. Niedługo go zobaczysz. Teraz dbaj o siebie i się o nic nie martw. Prawie 2,5 to juz całkiem duzo. Ją się urodziłam w terminie, a wazylam 2900, a teraz jakie wielkie babsko jestem
Ale powiem Ci, jestem z Ciebie bardzo dumna! -
nick nieaktualny
-
Wiecie co myślałam że do czasu porodu zdążę się choć raz porządnie wyspać a to nie ma jak. Noc zerwana, teraz leże kręcę się próbuje zasnąć to brzuch boli jak na @ i jeszcze te wrażenia. Normalnie tabletka nasenna by mi się przydała.
-
Cześc Wrześniówki, podczytuję Was ale jakoś tak nie miałam weny żeby pisac... No ale przy takiej okazji MUSZĘ złożyc Tobie gratulacje Sigma
Super!Cieszę się jak pozostałe wrześniowe ciocie
Z tego wszystkiego wczoraj już poukładałam ubranka Zuzi w szafie - w zeszłym tygodniu już wszystkie uprałamMąż zawiesił już wczoraj nad łóżeczkiem Zuzi tiulowe pompony - wstawiłabym tutaj zdjęcie, ale nie wiem jak... Może któraś z Wrześniówek podpowie mi jak, to wstawię :-)Jeszcze raz moje gratulacje Sigma!
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj Ania, ja go jeszcze nie widziałam nawet
ale trzymajcie, zaciskajcie nogi żeby jednak poczekać. Na noworodkowym panuje zapalenie płuc, mam nadzieje, ze mojego wczesniaka maja gdzieś osobno pod kontrola i ze nie złapie, boje sie o niego! Wymyslilam, ze spróbuje rozkrecic laktatorem mleczarnie i podawać małemu przynajmniej troszkę przeciwciał i innych dobroci. Trzymajcie kciuki
Lady Savage, Gusiak, karolcia87, Anitka201, Dżuls, snoopy_etka, alutka, adzia, Czarna_88, Bruma, Kasiarzynka, Carolline, przyszła mama, Wonderland, agatka196, chabasse lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarlenak a w dzień dużo robisz chodzisz itp?
U mnie zauważyłam że jak właśnie trochę w dzień pochodzę i ogarnę dom to nocka i 2 dni muszę uważać bo bolą biodra i nie mogę się ułożyć do spania. Jak nic nie robię to bólu nie mam, kolana mnie odbijają od jakiegoś miesiąca a teraz gorzej, gdybym dużo przytyla to wiadomo ciężar a ja znowu pół kg mniej ważę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki Wam wszystkim dziewczyny :*** nie bede lajkowac postów z osobna bo musialabym naklikac tysiąc lajkow
wiec zbiorowo dziękujemy za kciuki i gratulacje i prosimy o dalsze kciuki, modlitwy i dobre myśli
Paulinek, anula1990, aldonaa, AniaM, kapturnica, Gusiak, KathleenPL, snoopy_etka, Misi@, adzia, Czarna_88, Bruma, Carolline, Wonderland, agatka196 lubią tę wiadomość
-
Moja lekarka ma teorię, że kobietę na koniec ciąży musi już wszystko boleć, żeby chciała urodzić - inaczej chciałybyśmy chodzić w ciąży całe życie
karolcia87, snoopy_etka, Misi@, easymum, Carolline lubią tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Ja również dołączam sie do gratulacji! Oby Milanek rosl zdrowo s Ty dochodz do siebie szybciutko
Dziewczyny a Wy nie zazdroscie tylko nogi zaciskajcie. Mimo szczęśliwego zakończenia to nie czas jeszcze dla naszych maluszków obojętnie jak mocno mamy dość albo jak bardzo chcemy je przytulic
aldonaa, Paulinek, Anitka201, la_lenka, przyszła mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Oj Ania, ja go jeszcze nie widziałam nawet
ale trzymajcie, zaciskajcie nogi żeby jednak poczekać. Na noworodkowym panuje zapalenie płuc, mam nadzieje, ze mojego wczesniaka maja gdzieś osobno pod kontrola i ze nie złapie, boje sie o niego! Wymyslilam, ze spróbuje rozkrecic laktatorem mleczarnie i podawać małemu przynajmniej troszkę przeciwciał i innych dobroci. Trzymajcie kciuki
to sigma dzwon po pielęgniarkę masz prawo zobaczyc małego,albo niech ciebie wezma na wózek i podwiozą do pokoju gdzie on lezy