Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:19

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • aldonaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Druga blada kreche zobaczylam 4 stycznia a w sylwestra nie dosc, ze sie upilam to fajek tez w groma spalilam... jak ja sie wtedy obwinialam. Dopiero lekarz mnie uspokoil, ze natura nas przygotowala na takie wyskoki :)

l22nhdge5b933eoh.png
  • la_lenka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w szpitalu posiłki daje się znieść. Znaczy wyglądają jak na facebooku, ale w smaku całkiem spoko. Śniadania i kolacje raczej nieciekawe - chleb, odrobina masła, kilka plasterków wędliny/jajko. Niestety zero warzyw czy owoców - to mi musi mąż dowodzić. Na śniadanie jeszcze zupa mleczna, ale rzadko jadłam, bo akceptuję w sumie tylko płatki albo ryż, makaronu czy lanych już nie tknę.
    Obiady bardzo smaczne - zupy różne (ja uwielbiam prawie każdą) plus typowe drugie - rzucone na talerz bez ładu, ale dobre. Kolacja niestety koło 17, ale dojadalam wieczorem jakiś jogurt/jabłko i starczało.

Jak byłam tydzień w szpitalu to nie dałam rady zjeść w sumie 2 posiłków - jednej zupy i jakiegoś ala pasztetu (ale ogólnie nie lubię tego). Ale też byłam na samym początku ciąży, więc też apetyt raczej kiepski. Sporo się poprawiło - 6 lat temu jak leżałam w tym samym szpitalu to karmili podle, teraz całkiem ok.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    lila spodziewasz się córeczki? Zaraz Cię wpiszę na pierwszą stronę.

Synka :-) dzięki za dopisanie

• julita Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my tego sylwestra spędziliśmy we dwoje, poszłam spać o 22 bo zasypiałam na siedząco, nie chciało mi się nawet alko więc 0%, byłam przekonana że cykl bezowocny, wstałam 1 stycznia poszłam do łazienki i zobaczyłam || kreski :D cieszyłam się że nie piłam dzień wcześniej :P

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do testu to mi wyszedł pozytywny dzień przed wigilią :)
    Więc już nic nie tykałam w święta, tylko się ryb u teściowej objadlam, ryby mi w ciąży wchodzą jak nigdy.
    Ale ja znowu mało rozrywkowa byłam, nie mam nic do alkoholu, ale jak piłam to do lekkiego zaszumienia w głowie, nigdy w życiu nie miałam kaca. A przed ciążą to już zupełnie nie piłam, bo brałam leki które z alko się nie powinno mieszać.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak ja byłam ostatnio tydzień w szpitalu to jedzenie też było zjadliwe i nawet nie najmniejsze porcje, ale za to te pory jedzenia porażka, śniadanie 8 to jeszcze ujdzie, ale obiad o 11:30 i kolacja o 16 mnie załamywały

KathleenPL lubi tę wiadomość

• kasig Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi test pozytywny wyszedł 28 grudnia, tak więc sylwester byl już bezalkoholowy, do tego spędzony w domku bo to byl pierwszy dzień mega uciążliwych mdłości

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde... Wy tak wszystkie pamiętacie co do dnia kiedy robiłyscie testy i w ogóle... próbuje sobie przypomnieć i ... no ni cholery nie pamiętam, jakoś to bylo chyba w połowie stycznia, ale żeby pamiętać dokładny dzień to nie ma szans ;D

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Kurde... Wy tak wszystkie pamiętacie co do dnia kiedy robiłyscie testy i w ogóle... próbuje sobie przypomnieć i ... no ni cholery nie pamiętam, jakoś to bylo chyba w połowie stycznia, ale żeby pamiętać dokładny dzień to nie ma szans ;D
    Kochana, po 3 latach negatywnych testów to te pierwsze dwie kreski to było takie święto którego nie da się zapomnieć. :)

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w dzień dziadka zobaczyłam dwie kreski :)

74disg18xt1q3yyo.png
  • Angelaa Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napiszcie do sigmy sms . Może chociaż mąż coś nam odpisze . Bo sie zesram zaraz z tej niepewnośći

anula1990, Lilla My, Dżuls, Lady Savage lubią tę wiadomość

km5se6ydozmkg5fc.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:

Ja testowalam w sylwestra, takiej daty nie zapomne ;)

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez w sylwestra byłam na b hcg i o 16 odebrałam wynik :-)

720fbe94f2.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka w sumie racja... u nas starania potrwaly raptem 3 miesiące i to też bez jakiejś większej spiny, wiec pewnie dlatego nie pamiętam kiedy dokładnie robiłam test...

Pewnie gdybyśmy się o malucha starali kilka lat to też mialabym tą datę wyryta w pamięci =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • agatka196 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wróciłam i żadnego odzewu. :-(

Ja w sylwestra nachlałam się whisky i szampana i spaliłam paczkę fajek. A w nowy rok wstałam i wiedziałam że jestem w ciąży już bez testu. Na buzi miałam wysypaną kaszkę i sutki mnie bolały. 2 stycznia zrobiłam test dla formalności i bete. Potem jeszcze z nie dowieżania i strachu zrobiłam jeszcze 2 testy.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • under_the_snow Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 5.01, pamietam dokladnie :) nawet mam zachowany ten wyczekany test :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
    Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
    syy2cwa15lizurwm.png

• agniesja Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:19

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • aldonaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa wrote:
    Napiszcie do sigmy sms . Może chociaż mąż coś nam odpisze . Bo sie zesram zaraz z tej niepewnośći

Skabarka napisala przed 16, ja pisalam cos po 16 i byla cisza.

Tak jak wczesniej wspominalam, Sigma powiedziala, ze sie odezwie... jesli to tak dlugo trwa to pewnie nawet w glowie nie ma forum, tylko to, zeby Milan sie szybko urodzil.

Poczekam do 21 i wtedy napisze.

l22nhdge5b933eoh.png
  • PannaB Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny Wy tu o imprezach a ja wyskocze z pytaniem bo koncze koszyk gemini

sudocrem czy bephanten?

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
‹‹ 1745 1746 1747 1748 1749 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ