Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny
Czy moze jaka mama szuka ubranek dla chlopczyka na start? Mam do sprzedania 56,62,68 poczawszy od bodow, spioszkow, pajacykow do spodenek, sweterkow bluzeczek, kurteczek i kombinezonu. Mam rowniez do sprzedania spiworek 0-6mc oraz sukienke dresowa ciazowo idealna na lato w kolorze brudny roz
-
Aldonaaa pełna profeska widzę... nie dość, ze trunki sie chodzą to jest jeszcze coś na przegryzke
Jak tak wszystkie będziemy oblewac zdrowie Milana to ten poród parę tygodni wcześniej w ogóle Mu nie straszny... będzie silny i zdrowy chłopak! -
Klaudiaa wrote:Czesc dziewczyny
Czy moze jaka mama szuka ubranek dla chlopczyka na start? Mam do sprzedania 56,62,68 poczawszy od bodow, spioszkow, pajacykow do spodenek, sweterkow bluzeczek, kurteczek i kombinezonu. Mam rowniez do sprzedania spiworek 0-6mc oraz sukienke dresowa ciazowo idealna na lato w kolorze brudny roz
Klaudia u nas większość ma już dużo ciuszków, tak samo odzieży ciążowej już nam się raczej na parę tygodni kupować nie opłaca, może spróbuj u dziewczyn z późniejszych wątków, we wcześniejszej ciąży -
Kobitki właśnie było w wiadomościach o szpitalach we Wrocławiu... wszelkie z Wrocławia wstrzymać się z porodami, albo przynajmniej jeśli będzie taka możliwość szukać innego szpitala... ponoć tam nie dość, ze full kobiet, mało miejsc to jeszcze kiepskie warunki....
Echhh... no to są właśnie te nasze Państwowe szpitale... -
under_the_snow wrote:Zeby tak jeszcze wymyslili wytrawne wino bezalkoholowe <marzyciel>
Wiesz co jak piłam te bezalkoholowe wina (co prawda one sa pół wytrawne) to musze przyznać, że nawet są całkiem niezłe... na upartego można by sobie wmawiać, ze to normalne
I moim zdaniem te pół wytrawne spokojnie będą smakowały komuś kto lubi wino wytrawne
Carolline lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie do alko nie ciągnie, chociaż jest jedno wino które wynalazł am przed ciążą i mi mega smakowało. Za to marzy mi się świeża ciepła bagietka z masłem i serem żółtym
Maz obiecał mi na pierwszy legalny posiłek po cc taki rarytas zafundować. Mimo, że zawsze jadłam ciemne pieczywo to przez cukrzycę i problemy z dobranie pieczywa mam już dość "zdrowych" chlebow.
A i tort bezowy z tchibo, za niego dałabym się pokroić. -
nick nieaktualnyjulita wrote:kurcze, faktycznie przed chwilą byłyśmy na różowej stronie: @, serduszkowanie, owulacja, testowanie a teraz jesteśmy tak blisko pewnego końca i na początku czegoś nowego
I każda pewnie przechodziła każdy etap: żeby okres nie przyszedł, żeby 1 trymestr się skończył, pierwsze ruchy, połówka, studniówka a teraz oby do 36 tcbędzie mi brakowalo tych małych rączek i nóżek wypinanych
ale w dniu urodzin młodego będzie to 3 z najszczesliwszych.dla.nas dni
julita, trix lubią tę wiadomość