Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja sie staram ta szyjka nie przejmowac, po prostu moze do mycia okien zagonie malza
ja sobie zostawie mile zajecia do roboty: ukladanie ubranek rozmiaramk, glaskanie psa
.ona. lubi tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Ja dzis kupilam torbe do szpitala a nawet 2
Reczniki,jakies gacie takie wygodniejsze no i powoli musze zaczac kompletowac reszte szczegolnie ze odstawilam leki i jak to lekarz mowi niech sie dzieje wola nieba :p
no ale mam nadzieje ze ta wola to porod we wrzesniu -
skabarka wrote:no moja z 3,5cm na 2,5cm się w 3 tyg skróciła, ale ponoć jest twarda i zamknięta i mam nie brać do głowy... no to nie biorę
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Też coś czuje, ze jak Sigma się odezwie to będą już razem z Milankiem osobno... coś zbyt dlugo trwa to milczenie
Achhh... normalnie w życiu bym nie pomyślała, ze tak będę przeżywać narodziny 'forumowego' dzieciaczka -
A mi przy krążku się wydłuzyła hehe śmieszne z 1,5 na 2 ale czy wierzyć najważniejsze że krazek trzyma
i tak mam przeczucie ze jak ściągną kolo 36-37 to będzie rozwarcie i spłaszczenie całkowite bo mała cały czas ma tam główkę.no i mam już miękka szyjkę
-
Staraczka23 wrote:Brzmi jak by rolnik skończył pracę w polu, a tu z neta wypowiedź ginekologa
"Opis " pole usiane" potwierdza bakteriomocz i infekcję bakteryjną dróg moczowych. Samo leczenie Nystatyną nie da efektu wyleczenia tej infekcji, a dalsze namnażanie bakterii w drogach moczowych może pogorszyć stan zdrowia Pani i negatywnie wpłynąć na przebieg ciąży. Najlepszym działaniem terapeutycznym jest połączenie właściwego antybiotyku z lekiem przeciwgrzybiczym
lubię za rolnika, w pon mam wizytę u swojego ginekologa to pewnie mi coś przepisze
No to jak mam takie cudne wyniki moczu to nie chcę wiedzieć co wyjdzie na GBS, a jutro odbieram wyniki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 18:41
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:lubię za rolnika, w pon mam wizytę u swojego ginekologa to pewnie mi coś przepisze
No to jak mam takie cudne wyniki moczu to nie chcę wiedzieć co wyjdzie na GBS, a jutro odbieram wyniki.
Przy takiej morfologi nie wróżę dobrych wyników z gbs chociaż się nie znam
-
Staraczka23 wrote:Może ze szpitala coś ' wynioslas '
Przy takiej morfologi nie wróżę dobrych wyników z gbs chociaż się nie znam
kurczęfaktycznie mogłam coś stamtąd ściągnąć, no to rewelacja na patyku mi się szykuje, ja rodzić to z całą gromadą widzę: cukrzyca, jakiś antybiotyk. Nie tak sobie to wyobrażałam.
-
.ona. wrote:Czyli widze, ze z szyjka nie tylko u mnie zmiany. Troche to pocieszajace, ze u wielorodki na tym etapie to normalne. Nie znam sie na tym, szyjka najpierw sie skraca, a potem rozwiera i mieknie?
I byle do skończonego 36go tygodnia. Dał do zrozumienia, że w sumie to już pomału finisz, jeszcze nie ostatnia prosta, bo to jednak dopiero 33 tydzień, ale jednak. -
Nancy87 wrote:Dziewczyny jak Milanek dzisiaj przyjdzie na świat, to trzeba będzie pępkowe opić hehe. Wstawiać picolo do schłodzenia:)
Kurde musze pisać do męża, żeby wracając z siłowni kupował... bo aktualnie u mnie w domu tak 'wysoko' procentowych trunków brak
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:kurczę
faktycznie mogłam coś stamtąd ściągnąć, no to rewelacja na patyku mi się szykuje, ja rodzić to z całą gromadą widzę: cukrzyca, jakiś antybiotyk. Nie tak sobie to wyobrażałam.
Nancy z grubej rury radlerek 0%
Piccolo dla dzieci jest hehe -
No ja o dziwo odebrałam wyniki moczu i morfologii i są super. Nawet hemoglobina znowu mi podskoczyła do góry mimo że nie brałam żadnego żelaza ani nic podobnego.
Kurcze jade na zakupy i mam nadzieję że po powrocie już będzie jakaś waidomośc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 18:55
-
Lady Savage wrote:Jescze nam Sigma ucieknie do lipcówek i co
Nigdzie Nam nie zniknie... mimo wszystko jesli Milan urodzi się w lipcu to Sigma od poczatku i do końca będzie dla Nas wrześniowkaStaraczka23, Carolline lubią tę wiadomość