Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez sie wlasnie wczoraj u mojej ginki troche przerazilam, bo mowi, ze szyjka sie skrocila i rozwiera. Niby kazala nie panikowac, ale jak mam nie panikowac...matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
under_the_snow wrote:Hej dziewczyny!
I ja do Was dołączę. Jakoś mi umknął Wasz wątekA nasza Niunia też będzie wrześniówką (chociaż ja bym ją w sierpniu już wygoniła, ale chyba poczekamy do 30stych urodzin tatusia).
Mała na ostatnim USG ważyła 1780gr, martwie się czy nie za mało, ale lekarka mnie uspokaja, że wszystko jest ok.
Wyprawkę mamy w powijakach, kupiliśmy wózek (zdecydowaliśmy się na Mima Xari), większość ubranek już w szafie, dzisiaj wyprałam i wyprasowałam pieluszki tetrowe, musimy zamówić łóżeczko, ale się nie mogę zabrać
Powiedzcie mi, czy sądzicie, że monitor oddechu to zbędny wydatek, czy warto zainwestować, bo on jest na mojej liście pod znakiem zapytania.
Witaj -
Nancy87 wrote:Cholercia martwię się o Sigmę i Milanka. Jak tu wytrzymać do info:p
Normalnie ekscytacja jak przed otwarciem prezentu gwiazdkowego.JerunKU kręcę się w kółko nie mam w co ręce zrobić z tych emocji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 18:09
-
nick nieaktualny
-
aldonaa wrote:Nancy, Lady... ja juz siwych wlosow szukam
Jeszcze trochę i ja też zacznę szukać... co chwila odświeżam forum i patrze czy są jakieś nowe wieści
Sigmaaaaaa, Milan.... czekamy na Was... albo chociaż na jakieś informacje na jakim etapie się znajdujecie...
-
Gusiak wrote:Jeszcze trochę i ja też zacznę szukać... co chwila odświeżam forum i patrze czy są jakieś nowe wieści
Sigmaaaaaa, Milan.... czekamy na Was... albo chociaż na jakieś informacje na jakim etapie się znajdujecie...Myśle że jak prze
to nie będzie w tym czasie sms pisać, ale ciągle nie mogę dość do ładu z myślami że sigma z wrześniówki stała się lipcówką
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Jak to przeczytałam też wybuchnęłam śmiechem
"Opis " pole usiane" potwierdza bakteriomocz i infekcję bakteryjną dróg moczowych. Samo leczenie Nystatyną nie da efektu wyleczenia tej infekcji, a dalsze namnażanie bakterii w drogach moczowych może pogorszyć stan zdrowia Pani i negatywnie wpłynąć na przebieg ciąży. Najlepszym działaniem terapeutycznym jest połączenie właściwego antybiotyku z lekiem przeciwgrzybiczymLady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny