SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:
    zastanawiam się aby nad łóżeczkiem małej zawiesić jedno z czarno białych zdjęć z sesji (mam ich 70, normalnie zdecydować się na jedno to jakaś masakra)
    ad6ac881194051e5med.jpg[/URL]6c3964dc973b6816med.jpg
    52093c2ae971ca4dmed.jpg

bbd0ba3ea60042d2med.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f546b112519.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/54963063569c.jpg
    mi najbardziej podoba sie 3 od gory.. najlepiej widac brzuszek..

• Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:27

trix lubi tę wiadomość

wnidtv73dpzdszlc.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita piękne zdjęcia, będziecie mieli wspaniałą pamiątkę :)
    Ja w weekend muszę mojego P. zagonić do zrobienia mi jakiejś sesji, bo w tygodniu wraca jak już jest kiepskie światło w domu :P Może będzie ładna pogoda to wybierzemy się gdzieś w plener :)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny, zawsze to jest inaczej gdy ktoś rzuci świerzym okiem :)

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruma Czy, aby przyjąć wiadomość od Ciebie muszę coś zrobić? Czy pojawi się ona po prostu w wiadomościach? ;-)

sRUqp2.png
  • trix Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewe88 wrote:
    mi najbardziej podoba sie 3 od gory.. najlepiej widac brzuszek..

A mi piąte :)

atdcwn154po83a78.png
  • la_lenka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bym wybrała 2 od dołu, taką czułość do brzuszka na nim widać <3

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • monaaa85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita śliczne zdjęcia! Ja tez jestem za 3 od góry bo ładnie brzucholek widać.
    ...ja chyba nie namówię mojego mężulka na sesje..sama sobie zrobię w domu...A CO! ..ale chciałabym z nim...w końcu brzuszek to nasza wspólna zasługa :-)

1usacwa1uvvludfr.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita u mnie wygrywa ostatnie zdjecie

Bento Tymkowi ta skorka nigdy nie odchodzila, wiecznie naweracal stan zapalny i tej mastki sie zbietralo. Teraz jakis dosloiwnie rtopien byl.,i dzwonilam do pielegniarki wczorajszej i sie iala ze ta goraczka od tego co dr czyscil w siurku a bylo tergo duuuzo

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monaaa85 wrote:
    Julita śliczne zdjęcia! Ja tez jestem za 3 od góry bo ładnie brzucholek widać.
    ...ja chyba nie namówię mojego mężulka na sesje..sama sobie zrobię w domu...A CO! ..ale chciałabym z nim...w końcu brzuszek to nasza wspólna zasługa :-)

no pewnie że zrób w domu, na pewno wymyślisz coś fajnego a pamiątka zostanie :)

monaaa85 lubi tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

wnidtv73dpzdszlc.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiarzynka ale ta trasa to przed czy po porodzie? Bo jak przed to oby zdąrzył do porodu ;)

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady - wg mnie inne zupełnie. Ani jelita, ani okresowe. Bliżej okresu, ale ja miałam skurcze z krzyza które szły na dol brzucha i wtedy był hardcore. Nie potrafię opisać, sama zobaczysz - szczegolnie, ze kobiety często maja różne odczucia i każda ma inaczej.

Battinka dziękuję za dobre słowo, dajesz nadzieję! :)

kapturnica lubi tę wiadomość

• .ona. Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita ladna sesja :), ale dla mnie bardziej do salonu czy sypialni, niz w dziecinnym kaciku ;). Ja akurat jestem z tych, co to nad lozeczkiem nie zawieszaja nic, jesli juz to cos wesolego/dziecinnego i papierowego, co na dziecko nie spadnie z hukiem i krzywdy mu nie zrobi. Przy synu nic nie mialam, teraz tez nie planuje. Obrazki kontrastowe bedziemy miec przy przewijaku i luzem - starszak juz kilka tez narysowal :D

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

wnidtv73dpzdszlc.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A poza tym powiem wam, ze czuje sie dzis do dupymi zdolowana tym lezeniem :/. A ze mam kilkulatka w domu, to latwo nie jest. Mloda nawala mnie gdzies nisko, czuje sie jak stara baba :(

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    I mnie jakoś wyjątków wcześnie głodek zerwał z łóżka ... normalnie to spokojnie do tej 10 bym jeszcze polezala i pospala, a tu nie dalo rady... musiałam wstać i zjeść chociaż kanapeczke =)

Kobitki z Warszawy... powiedzcie mi tak w razie Wu do ktorego Waszym zdaniem szpitala najlepiej się kierować - oczywiście gdyby zaczęło się coś wcześniej...
    Bo szpital najbliżej mnie w Pruszkowie ma niestety tylko I stopień referenfyjnosci, wiec w przypadku ewentualnego wczesniaczka troszkę mało, a opcja ze po porodzie dziecko wioza do innego szpitala jakoś mnie nie satysfacjonuje...
    Ja jadę do MSWiA na Wołoskiej, mają III stopień i naprawdę dobrych lekarzy. Tu masz opis i fotki:
    https://katalog.parenting.pl/p/1078,centralny-szpital-kliniczny-msw

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 11:12

8pdp47e.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Na razie jest tak, jak pisze Alutka, chociaż nie wiem czy mały w inkubatorze. Po urodzeniu dali mu tylko maskę z tlenem na twarz żeby miał łatwiej. Wiecie, ze wczesniaki leżą razem z chorymi dziećmi w 1 sali??? Jezu, chyba umrę ze stresu o niego.
    Moje dziecko kilka dni po porodzie odesłali do domu z żótaczką, po czym wróćiliśmy na badania kontrolne i położyli nas z tą żółtaczką na tydzień pod lampą, ale jako że nas wypisali z położniczego, który miał oddział neonatologiczny, to już nie mogliśmy tam wrócić i trafiliśmy na oddział dziecięcy, gdzie mój noworodek leżał między sześciolatkami z wirusową sraczką, a kilkulatkami z zapaleniem płuc, a ja miałam zakaz wychodzenia z boksu, żeby mu czegoś nie przywlec i dezynfekcji rak po dotknięciu chociażby klamki. KoSzmar, ale szczęśliwi niczego nie złapał.

8pdp47e.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trix wrote:
    Myślisz, że jak będę miała w gondoli dziecko, to sama sobie poradzę z wypięciem i wpięciem gondoli w stelaż?

Sama nie, my to we dwójkę robimy, ale u mnie rzadko będzie zdejmowana gondolka.

trix lubi tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Lady - wg mnie inne zupełnie. Ani jelita, ani okresowe. Bliżej okresu, ale ja miałam skurcze z krzyza które szły na dol brzucha i wtedy był hardcore. Nie potrafię opisać, sama zobaczysz - szczegolnie, ze kobiety często maja różne odczucia i każda ma inaczej.

Battinka dziękuję za dobre słowo, dajesz nadzieję! :)

Kurcze ;/ bo ja raz mam skurcze jak do kupy, raz kręgosłup mnie napierdziela, a raz jak okres. I bądź tu człowieku mądry które to są ;/ nie wiem co na kartę zapisywać.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
‹‹ 1759 1760 1761 1762 1763 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ