Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjulita wrote:zastanawiam się aby nad łóżeczkiem małej zawiesić jedno z czarno białych zdjęć z sesji (mam ich 70, normalnie zdecydować się na jedno to jakaś masakra)
[/URL]
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f546b112519.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/54963063569c.jpg
-
Julita piękne zdjęcia, będziecie mieli wspaniałą pamiątkę
Ja w weekend muszę mojego P. zagonić do zrobienia mi jakiejś sesji, bo w tygodniu wraca jak już jest kiepskie światło w domuMoże będzie ładna pogoda to wybierzemy się gdzieś w plener
-
Julita u mnie wygrywa ostatnie zdjecie
Bento Tymkowi ta skorka nigdy nie odchodzila, wiecznie naweracal stan zapalny i tej mastki sie zbietralo. Teraz jakis dosloiwnie rtopien byl.,i dzwonilam do pielegniarki wczorajszej i sie iala ze ta goraczka od tego co dr czyscil w siurku a bylo tergo duuuzo -
monaaa85 wrote:Julita śliczne zdjęcia! Ja tez jestem za 3 od góry bo ładnie brzucholek widać.
...ja chyba nie namówię mojego mężulka na sesje..sama sobie zrobię w domu...A CO! ..ale chciałabym z nim...w końcu brzuszek to nasza wspólna zasługa
no pewnie że zrób w domu, na pewno wymyślisz coś fajnego a pamiątka zostaniemonaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLady - wg mnie inne zupełnie. Ani jelita, ani okresowe. Bliżej okresu, ale ja miałam skurcze z krzyza które szły na dol brzucha i wtedy był hardcore. Nie potrafię opisać, sama zobaczysz - szczegolnie, ze kobiety często maja różne odczucia i każda ma inaczej.
Battinka dziękuję za dobre słowo, dajesz nadzieję!kapturnica lubi tę wiadomość
-
Julita ladna sesja
, ale dla mnie bardziej do salonu czy sypialni, niz w dziecinnym kaciku
. Ja akurat jestem z tych, co to nad lozeczkiem nie zawieszaja nic, jesli juz to cos wesolego/dziecinnego i papierowego, co na dziecko nie spadnie z hukiem i krzywdy mu nie zrobi. Przy synu nic nie mialam, teraz tez nie planuje. Obrazki kontrastowe bedziemy miec przy przewijaku i luzem - starszak juz kilka tez narysowal
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Gusiak wrote:I mnie jakoś wyjątków wcześnie głodek zerwał z łóżka ... normalnie to spokojnie do tej 10 bym jeszcze polezala i pospala, a tu nie dalo rady... musiałam wstać i zjeść chociaż kanapeczke
Kobitki z Warszawy... powiedzcie mi tak w razie Wu do ktorego Waszym zdaniem szpitala najlepiej się kierować - oczywiście gdyby zaczęło się coś wcześniej...
Bo szpital najbliżej mnie w Pruszkowie ma niestety tylko I stopień referenfyjnosci, wiec w przypadku ewentualnego wczesniaczka troszkę mało, a opcja ze po porodzie dziecko wioza do innego szpitala jakoś mnie nie satysfacjonuje...
https://katalog.parenting.pl/p/1078,centralny-szpital-kliniczny-mswWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 11:12
-
Sigma wrote:Na razie jest tak, jak pisze Alutka, chociaż nie wiem czy mały w inkubatorze. Po urodzeniu dali mu tylko maskę z tlenem na twarz żeby miał łatwiej. Wiecie, ze wczesniaki leżą razem z chorymi dziećmi w 1 sali??? Jezu, chyba umrę ze stresu o niego.
-
trix wrote:Myślisz, że jak będę miała w gondoli dziecko, to sama sobie poradzę z wypięciem i wpięciem gondoli w stelaż?
Sama nie, my to we dwójkę robimy, ale u mnie rzadko będzie zdejmowana gondolka.trix lubi tę wiadomość
-
Sigma wrote:Lady - wg mnie inne zupełnie. Ani jelita, ani okresowe. Bliżej okresu, ale ja miałam skurcze z krzyza które szły na dol brzucha i wtedy był hardcore. Nie potrafię opisać, sama zobaczysz - szczegolnie, ze kobiety często maja różne odczucia i każda ma inaczej.
Battinka dziękuję za dobre słowo, dajesz nadzieję!
Kurcze ;/ bo ja raz mam skurcze jak do kupy, raz kręgosłup mnie napierdziela, a raz jak okres. I bądź tu człowieku mądry które to są ;/ nie wiem co na kartę zapisywać.