X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pralinek2 wrote:
    Szukam na allegro jakichś obrazków na ścianę do pokoju dzięcięcego - może któraś z Was coś fajnego znalazła. Na razie nie mam żadnego pomysłu....

ja mam mnóstwo pomysłów, ale czas by to wszystko wyhaftować :P to nie wiem kiedy znajdę. np taki aniołek
    166bw2p.jpg
    albo takiego elfika
    ivejgy.jpg
    albo misie i króliczy są słodkie z tej serii. Masę mam tego
    wtwt9w.jpg

Staraczka23 lubi tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maz nawet nie wie ile mały mierzy!! :D także musimy sie dowiedzieć dzisiaj. Maz juz wstał, jedzie kupić kilka rzeczy i będzie u mnie za godzinke. Czop odszedł dużo później juz na rozkreconych skurczach i nie w całości tylko malutko. Taka żółta galaretka z krwią. Skurcze dały rade skrócić szyjkę a potem przestały działać, mam silna szyjkę widocznie.

anula1990 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie siedzę i mam beke :D
    Taka radość z narodzin Milana aż zapomnialysmy napisać codzienny rytuał, jaką mamy pogodę :D :D
    Więc tak, siedząc na balkonie wieje a na dworzu słoneczko świeci i jest przyjemnie :)

• trix Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero wstaliśmy. Starszak głodny, ale musi poczekać, aż wyrodna matka fo przeczyta ;)

Sigma - gratuluję !!!! Niech Milanek rośnie zdrowo i nabiera sił

atdcwn154po83a78.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL a z inflanckiej polecasz którąś położną w szczególności?

sRUqp2.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pralinek2 wrote:
    Szukam na allegro jakichś obrazków na ścianę do pokoju dzięcięcego - może któraś z Was coś fajnego znalazła. Na razie nie mam żadnego pomysłu....

http://www.pakamera.pl/pokoj-dziecka-0-1999.htm?start=0&limit=&show=&cats%5B%5D=1999&cats%5B%5D=1975

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie nie moge doczekac zdjecia naszego "wrzesniowego"
    przystojniaka!! O!

l22nhdge5b933eoh.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage Wow, piękny jest ten anioł, długo się takie coś haftuje?

sRUqp2.png
  • easymum Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek, ślicznie ! Słodko i uroczo! Nasze mamy mogły tylko pomarzyć o takich kącikach/pokoikach dla nas :)

Ja też dostałam lekkie przyspieszenie - dzięki Sigma :)
    łóżeczko zmontowane, na razie umyte, jeszcze bez materaca, czekam aż wszystko wyschnie i trochę zwietrzeje. Ale pranie mam prawie całe zrobione, łącznie z kołderkami, podusiami, kocykami, rożkiem, śpiworkam ... I teraz prasuję na raty :) ale już tylko na siedząco, bo mi lekarz zabronił stać, ze względu na ryzyko zakrzepu.

Sigma, a zdjęcie Milanka chociaż widziałaś? Bo mąż pewnie zrobił. Jak coś masz, to wrzuć - to się wszystkie znowu poryczymy :)

Paulinek lubi tę wiadomość

gg64rl68s121551a.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Maz nawet nie wie ile mały mierzy!! :D także musimy sie dowiedzieć dzisiaj. Maz juz wstał, jedzie kupić kilka rzeczy i będzie u mnie za godzinke. Czop odszedł dużo później juz na rozkreconych skurczach i nie w całości tylko malutko. Taka żółta galaretka z krwią. Skurcze dały rade skrócić szyjkę a potem przestały działać, mam silna szyjkę widocznie.

Skurcze są podobne do tych przy okresie, czy też do tych jak np boli cię żołądek i kupy nie możesz zrobić (sorki za dosłowność) ale sama jestem pierworódką i nie wiem czy ja mam jakieś skurcze w ogóle ostatnio czy mi organizm pomprostu jaja robi. XD

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek slicznie :)
    a powiedz posciel pralas w pralce w 40 stopniach?

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny :) Nie było mnie tu z jakoś 1,5 miesiąca i zdążyło się już maleństwo urodzić. Gratuluje Sigma :)
    Ja właśnie od 1,5 miesiąca dużo pracuje, razem z moim R rozkręcamy jego firmę i mu bardzo dużo pomagam dlatego tez nie miałam czasu na rozmowy forumowe. Od rana do wieczora ciągle coś robię i w nocy padam ze zmęczenie dlatego tez nie mam problemów ze snem jak co niektóre z Was. ;)
    Jak powiedziałam mojemu R że Sigma urodziła, no to był w szoku ale mi powiedział " Jak będziesz rodzić to pojedziemy do szpitala a teraz musimy pracować" hehe :) Powiem Wam ze dzięki tej robocie to czas mi strasznie szybko leci, w międzyczasie dokupuje przez Internet rzeczy dla małej, już prawie wszystko mam :) Mój R tez wysłał mi mailem listę rzeczy do szpitala, normalnie pierwszy raz coś sam od siebie zrobił w sprawie ciąży porodu dziecka :)Miło mi się zrobiło :)
    Z objawów to codziennie bolą mnie plecy kręgosłup, raz mi spuchły stopy pierwszy raz w życiu. Moja mała tez mi codziennie daje czadu wali w pęcherz i kopie w żebra. Ważę już 64,5kg a zaczynałam z 51kg w środę mam wizytę u ginekologa mam nadzieje ze wszystko w porządku z małą ostatnio wszystko było idealnie szyjka zamknięta brak rozwarcia zero powodów do niepokoju. Mój R obstawia że urodzę w połowie sierpnia no zobaczymy, ja to nie chce rodzic po terminie wole przed no ale na to nie mamy akurat wpływu choć może moja praca przyśpieszy poród ;)

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bento wrote:
    Lady Savage Wow, piękny jest ten anioł, długo się takie coś haftuje?

ok. 50 godzin,

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstałam z łóżka a tu tyle stron już do czytania ;-)
    Sigma jeszcze raz moje gratulacje dla was :-* nawet męża w nocy budzilam jak przeczytałam ze Milanek już na świecie ;-)

U mnie słoneczko chmurki i wiatrek lekki więc zero duchoty;-)

Co do spania w nocy też już nie potrafię przespać całej nocy bez budzenia się zmianą pozycji w łóżku to już równa się pobudka :-) no ale cóż takie prawa ciąży widocznie.

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • easymum Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    Moja lekarka ma teorię, że kobietę na koniec ciąży musi już wszystko boleć, żeby chciała urodzić - inaczej chciałybyśmy chodzić w ciąży całe życie :)

Mój mąż ostatnio stwierdził, że jak tak mnie obserwuje, jak wzdycham, jakie odgłosy wydaję przy wstawaniu z kanapy, jakiej zadyszki dostaję po wejściu na piętro, jakie mam problemy ze snem, to stwierdził, że pewnie pod sam koniec kobieta o niczym innym nie marzy, tylko, żeby urodzić. Niważne jak, nieważne że będzie bolało, ale żeby już było po wszystkim :) taki filozof mi się trafił ...

gg64rl68s121551a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    Paulinek slicznie :)
    a powiedz posciel pralas w pralce w 40 stopniach?

kocyk i poduszkę tak, 40 stopni, program dla delikatnych i wirowanie max 800 obrotów

• PannaB Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:
    kocyk i poduszkę tak, 40 stopni, program dla delikatnych i wirowanie max 800 obrotów
    dzieki musze w koncu swoje uprac:) tylko ja to chyba na poczatek sam oxhraniacz i rozek a potem bede zmieniac na kocyki i podusie:) sama nie wiem

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma gratuluję!!!
    Zazdroszczę,że masz już synka na świecie,jednak mam nadzieje,że mój grzecznie poczeka do terminu ;) no i współczuje że jeszcze syncia nie widziałaś nawet,bo dla matki to musi być straszne!!Ale się doczekasz ;)

• diatomka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej

Sigma ogromne gratulacje i siły w dochodzeniu do siebie:)

Paulinek ale cudnie urządziłaś pokoik;)

my dalej walczymy z siusiakiem i gorączką, nawraca ale juz w dluzszych odstepach czasu. boje sie zeby anybiotyku ne dostal. bo w tym roku udalo nam sie byc bez dotychczas.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pralinek2 wrote:

my zdecydowaliśmy się na naklejkę, drzewo z sowami ;) nie wiem czy o takie obrazki ci chodzi ale wybór jest ogromny
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d5221c8dd14.jpg

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
‹‹ 1757 1758 1759 1760 1761 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ