Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w ten pochmurny dzień. Od soboty nie mam Internetu bo otworzyłam okno dachowe i zalalo nam podczas burzy ruter...czekam na naprawę. Niestety nie nadrobie tylu stron ;(
Sigma z całego serca gratuluję i dużo zdrówka Wam życzę!!!!
U mnie wczoraj ból zolodka jakiego nigdy w życiu nie miałam, myślałam że go zwrócę w całości...mój syn znalazł sobie nowy worek treningowy.
Co jakiś czas mam skurcze jak na @ i trochę się martwię. Do tego Mąż slimaczy się z remontem a jeszcze pokój małego nie ruszony. Nie zamówiłam jeszcze łóżeczka ale przynajmniej meble do pokoju synka są zamówione.
Pozdrawiam!!! -
nick nieaktualnydiatomka wrote:hej
Sigma ogromne gratulacje i siły w dochodzeniu do siebie:)
Paulinek ale cudnie urządziłaś pokoik;)
my dalej walczymy z siusiakiem i gorączką, nawraca ale juz w dluzszych odstepach czasu. boje sie zeby anybiotyku ne dostal. bo w tym roku udalo nam sie byc bez dotychczas.
a dziękuję)) czekam na komodę i fotel
i na przeprowadzkę pod koniec roku;p
-
Sigma moje najszczersze gratulacje
Bardzo dawno mnie tu nie było ale w miarę możliwości staram się was podczytywać. U mnie dużo się działo, dlatego nie miałam czasu na forumNajpierw praca do końca maja, potem nauka i egzamin na uprawnienia budowlane, następnie w czerwcu niespodziewanie wylądowałam na IP (straszne wymioty i przewracanie się-problemy z błędnikiem), a teraz znowu szpital tylko tym razem z młodym (wycięcie migdałków). Na nudy nie mam czasu.
Po za tym czuję się dobrze ale muszę brać aspargin 2x2 i no-spe, bo pojawiły się skurcze i mam odpoczywaćjednak przy młodym nie mam czasu na relaks
Co do porodu porodu na Madalińskiego, to rodziłam tam 4 lata temu i powiedziałam sobie, że NIGDY W ŻYCIU tam już nie urodzę. Obecnie poród mam zaplanowany w CSK MSWiA w Warszawie.
Pozdrowionka dla wszystkich wrześniówek -
nick nieaktualny
-
Bruma wrote:Co do porodu porodu na Madalińskiego, to rodziłam tam 4 lata temu i powiedziałam sobie, że NIGDY W ŻYCIU tam już nie urodzę. Obecnie poród mam zaplanowany w CSK MSWiA w Warszawie.
A dlaczego, jeżeli można wiedzieć, było tak źle?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 09:06
-
diatomka -zdrówka dla młodego. A ten siusiak jest mocno zaczerwieniony (zaogniony) ? Może ta gorączka od węzłów. Węzły się powiększają, jak jest stan zapalny. My mieliśmy kiedys taką sytuację, że młody miał strasznie powiększone węzły na szyi (jak przy śwince). Okazało się, że to od zęba. Ząb był w trakcie kanałowego leczenia
-
Sigma z tej strony październikowa, kochana gratuluję synusia ważył 2500 no musze przyznać ze waga jest dobra. chcę ci tylko napisać ze 3 tyg.temu moja kuzynka w 36tc urodziła córkę z wagą 2150 przez cc, leżały w szpitalu 5 dni juz są w domu i jest ok.
Także kochana bądź dobrej myśli,wszystko będzie dobrze! Forumowe ciotki trzymają kciuki a jak one trzymają to nie ma bata
P.s w ogóle skąd takie piękne imię wybrałaś? Milan (po prostu świetne) pierwszy raz takie słyszę. Ale to imię robi wrażenie:*
Pozdrawiam.Sigma lubi tę wiadomość
-
Lady - mam pytanie. Ty masz wózek xlander xa? Ja mam spacerówkę taka po synku i chciałabym dokupić drugi z gondolą. jeden będzie stał w domu, a drugi będzie na spacery. Tylko, że będzie wtedy jedna gondola do obu i tutaj moje pytanie. Jak jest montowana gondola do stelaża? Wiem, że przez adaptery, ale czy łatwo się montuje, czy trzeba się posiłować z tym?
-
AniaM wrote:Ja zastanawiam się nad sesja czarno białą typu brzuch,ja z mężem i bobas po urodzeniu, i to w fajnych ramkach albo druga opcja takie odstające ramki a w nich czapeczka buciki opaska ze szpitala test ciążowy
zastanawiam się aby nad łóżeczkiem małej zawiesić jedno z czarno białych zdjęć z sesji (mam ich 70, normalnie zdecydować się na jedno to jakaś masakra)
[/URL]
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f546b112519.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/54963063569c.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 10:44
trix, bento, Lady Savage, .ona., .ona., aldonaa, easymum, ewe88, monaaa85, Paulinek, diatomka, Lilla My, karolcia87, Gusiak, przyszła mama, Carolline, kasig, Kucykowa, Izzy lubią tę wiadomość
-
Kasiarzynka - ja też ledwo oczy trzymam
Zazdroszczę Ci, że masz podjęta decyzję co do szpitala. Ja ciągle się miotam. Wczoraj po tel koleżanki byłam zdecydowana na Zdroje, a dziś miałam kolejny telefon i znów zastanawiam się nad Policami. Dużo się pozmieniało w szpitalach od pierwszego porodu. Słyszałam, że Pomorzany mocno się poprawiły. Niestety Police poszły w dół, a w Zdrojach jest straszna masówka i odsyłają do innego szpitala. ehhh
Julita - piękne są Wasze zdjęcia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 10:41
Kasiarzynka, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
trix wrote:Lady - mam pytanie. Ty masz wózek xlander xa? Ja mam spacerówkę taka po synku i chciałabym dokupić drugi z gondolą. jeden będzie stał w domu, a drugi będzie na spacery. Tylko, że będzie wtedy jedna gondola do obu i tutaj moje pytanie. Jak jest montowana gondola do stelaża? Wiem, że przez adaptery, ale czy łatwo się montuje, czy trzeba się posiłować z tym?
Na początku jak instrukcji nie mieliśmy to się siłowaliśmy, teraz jak wiemy gdzie co trzeba nacisnąć to ok, bez problemu wchodzi i wychodzi.trix lubi tę wiadomość
-
julita wrote:zastanawiam się aby nad łóżeczkiem małej zawiesić jedno z czarno białych zdjęć z sesji (mam ich 70, normalnie zdecydować się na jedno to jakaś masakra)
[/URL]
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f546b112519.jpg
Mnie się bardzo podoba 4 od góry. I ja bym wybrała toale decyzja należy do Ciebie
julita lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Na początku jak instrukcji nie mieliśmy to się siłowaliśmy, teraz jak wiemy gdzie co trzeba nacisnąć to ok, bez problemu wchodzi i wychodzi.
Myślisz, że jak będę miała w gondoli dziecko, to sama sobie poradzę z wypięciem i wpięciem gondoli w stelaż?