Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Nie jest tragicznie z tym bólem i na własne życzenie raczej bo sie trochę rozpedzilam dzisiaj , pytam o herbatę i wielkie mi halo kurde , nie wiem która na brzuch pomoże a nie chce zaszkodzić , nie martwcie sie o.mnie .
Jak okres mialam to rumianek jakas minimalna ulge mi przynosil -
Staraczka23 wrote:Nie jest tragicznie z tym bólem i na własne życzenie raczej bo sie trochę rozpedzilam dzisiaj , pytam o herbatę i wielkie mi halo kurde , nie wiem która na brzuch pomoże a nie chce zaszkodzić , nie martwcie sie o.mnie .
Staraczka, ale Ty się nie denerwuj... napisałaś 'leżę i kwicze z bólu', a to brzmi jednak jakby bolało bardzo, dlatego każda Ci dobrze zaczęła radzić żeby pojechać na IP...Carolline lubi tę wiadomość
-
Dominka92 wrote:kurde tak pisalyscie ze ten plyn lovela smierdzi a ja dzis powachalam i cudowny jest
ale wzielam bobini bo jeszcze ladniej pachnial, a proszki wzielam lovela byly w biedronce tylko po 12.99zl gdzie w tesco o dyche drozej.
I tak siedze w tych ciuszkach ,rozlozylam wszystkie i nie moge sie napatrzec.. Ale bede miala dylematy w co ubierac
mi to powinni zabrac internet bo znow weszlam na allegro i wyszperalam slodkie spiochy za 7 zl kurka chyba kupie tylko kiedy to dziecko zdazy zalozyc co?:aldonaa, Lady Savage, agatka196, Misi@, trix, easymum, Carolline lubią tę wiadomość
-
Gusiak wrote:Staraczka, ale Ty się nie denerwuj... napisałaś 'leżę i kwicze z bólu', a to brzmi jednak jakby bolało bardzo, dlatego każda Ci dobrze zaczęła radzić żeby pojechać na IP...
Poza tym na Lady Savage już byś wjeżdżała, gdyby napisała to samoeasymum, Carolline lubią tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Staraczka, ale jak nie przechodzi po magnezie i dwóch nospach to coś nie tak jest i powinnaś sprawdzić czy wszystko jest ok. Ja piję i to i to mi smakuje , po mięcie mam zgagę(a jak biorę rennie miętowy to pomaga i nie mam mocniejszej zgagi), bo to nie wiadomo czy pomoże herbatka , jak nospy 2 i magnez nie pomógł.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 20:58
-
Ale dzisiaj znowu piszecie jak szalone
nie dałam rady przeczytać wszystkich wpisów przepraszam mam nadzieję że u każdej wszystko ok.
Sigma macie pięknego słodkiego syna ♡♡♡ -
bento wrote:Mam pytanie do mam 6-7 latków, wasze dzieciaki same już sprawnie czytają?
AniaM, trix lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny