Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, sprzedam paczkę ubranek dla dziewczynki.
Wystawiłam całą paczkę na allegro, licytacja od 35 zł.
Zapraszam do obejrzenia zdjęć
Są to ubranka tzw. przejściowe - idealne dla bąbelków urodzonych jesienią.
http://allegro.pl/show_item.php?item=5578441352
Pozdrawiam i życzę szybkich i bezbolesnych porodów
-
Ale sobie pospałam do południa ,psinka sie wtuliła do mnie i Krzysia i tak słodziutko i cieplutko nam było
A godzinke temu wpadła mama z pierożkami ruskimi !Boże ile już nie jadłam takich rzeczy przez cukrzyce...mama zrobiła z cienkiego ciasta i jak najmniej tłuszczu dla mnie ...zjadłam 6 sztuk z jogutrem naturalnym i bałam sie o cukier a tu taka niespodzianka 116 po godzinie! Mniam Mniam i mama i synek zadowoleni
Co do terminu wiadomo chciałabym mieć Krzysia już przy sobie ale wiem ,że to byłoby dla niego niebezpieczne i poczekam jak najdłużej a 7.09 odetchne bo....to nasza rocznica ślubu i zarazem ciąża donoszona...mąż sie już cieszy ,że nie bede sie obawiała przytulanka na rocznice chociażtrix, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
Kasiarzynka - to faktycznie twoja lekarka jakaś nieogarnięta
Madzia - przytulam. Jeszcze trochę i będziemy mogły popracować nad sobą. Ja wyszukuję w necie zabiegi na rozstępy, które zrobię sobie po ciąży. Od tego momentu przestałam się dołować wyglądem brzucha. Wiem, że trochę się oszukuję i łudzę, bo brzuch nie będzie i tak jakis super, ale trzeba sobie jakoś radzićMadziaRatMed lubi tę wiadomość
-
U mojego męża zaraz też trochę trwa hehe później robi
ale zawsze dosłownie zawsze zostawia coś nie dokonczonego ją się śmieje że to jest jego autograf np po malowaniu
-
Ja na brzuchu mam tylko z boku parę rozstępów ale za to na piersiach mam dużo a wcale mi nie urosły za dużo... ale jakoś pod chodzę do nich jak do jakieś pamiątki po ciąży wiadomo smaruję kremem się całą ciążę ... jak pokazuje mężowi ze zrobił mi się kolejny rozstep na piersi to mówi że ślicznie to wygląda i mnie całuje ♡ i to też mi bardzo pomaga pogodzić się z tym
trix, monaaa85, adzia lubią tę wiadomość
-
Ja może jestem jakaś dziwna, ale w ciąży czuję się dużo lepiej, jeśli chodzi o mój wygląd. Może to z tego powodu, że na tę chwilę jeszcze nie przytyłam (czyli tak naprawdę schudłam),jedynie brzuszek mi urósł i to tak fajnie, bo tylko do przodu. Pojawiły mi się co prawda małe rozstepy, ale wcześniej miałam dużo większe i wyblakły, więc się nie przejmuje. Gdyby nie problemy z krwawieniami,łożyskiem i szyjką oraz ciągły lęk, czy wszystko jest ok z synkiem, to pod względem wyglądu mogłabym być w ciąży cały czas
trix, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
Nancy87 wrote:Tak patrzę, że jest koniec lipca i tyle już sierpniówek rozpakowanych. Ciekawe czy za miesiąc też będziemy mieć taki wynik.
Coś przeczuwam, że będzie więcej pod koniec sierpnia u nas. Przeczucie mam, że większa połowa rozpakuje się w połowie sierpnia. Śniło mi się, że urodziłam w nocy mi wody odeszły i na sali leżałam Nancy z Tobą i w tym samym dniu nas złapało.
Nancy87 lubi tę wiadomość
-
Też przed chwilą patrzyłam na sierpniowki
Z jednej strony bardzo już zazdroszczę dziewczyną które urodziły już swoje skarby i mają je przy sobieteż już bym chciała zobaczyć i przytulić mojego małego no ale jeszcze tak 3 tyg niech siedzi ładnie w brzuszku a później może się rodzić ♡♡♡