Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anulka mnie wczoraj od samego rana też bolały ledzwia, tyle ze u mnie to chyba nic nadzwyczajnego bo takie bóle miałam od początki ciąży, zresztą przed ciążą w zasadzie też co jakiś czas dopadal mnie taki ból...
Udało mi się wyspać i dziś zdecydowanie lepiej....
Kladz się i odpoczywaj, jak bolą plecki i brzuszek to nie ma co szaleć... trzymam kciuki, żeby po odpoczynku szybko wszystko przeszło -
A mnie chwilowo nerka bolała. Polezalam trochę, wypiłam dzbanek mięty i mała się chyba przesunęła bo teraz jest już prawie ok. Oby się nie powtórzyło.
Plus chyba hemoroidy mnie zaczynają odwiedzać. Pewna nie jestem, ale jakiś dziwny dyskomfort czuję. Polecacie jakąś maść dozwoloną w ciąży? -
nick nieaktualnyNancy kochana dzięki za wpisanie małego na 1 stronie
podaje dlugosc Milana w dniu narodzin - 48 cm
[IMG][/img]Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 11:12
Lilla My, bento, magdalenkaihelenka, AniaM, Wonderland, Staraczka23, Nancy87, agatka196, la_lenka, Gusiak, .ona., Kucykowa, karolcia87, trix, kasig, adzia, Dominka92, snoopy_etka, Kasiarzynka, 4me, Bruma, Carolline, Misi@, Anitka201, Dżuls, anula1990, kapturnica, easymum, Luna1, skabarka, Czarna_88, chabasse lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sigma jaki On jest Słodziutki
Anulka cobyś prorokiem swojego snu nie była
U mnie była koleżanka. Posiedziałyśmy i od razu lepiej się człowiek czuje a nie jak dziad
Co do bóli to mnie tak krocze boli, spojenie i pachwiny jakby mnie z 40 chłopa przeleciało
-
Staraczka23 wrote:Za pierwszym razem odczytalam od 6 do 23 a za drugim juz poprawnie , ale czemu w nocy mierzyc cukier ?
Staraczka by kontrolować Jak spada cukier i działa insulina.Staraczka23 lubi tę wiadomość
-
Sigma masz cudownego synka ♥
Trzymam kciuki, żebyście jak najbardziej wrócili razem do domku
Biedna Lady... nie dość, ze tak się boi igły to teraz jeszcze ma sprawdzać cukier co godzinę... az mi Jej szkodaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 16:13
-
Gusiak wrote:Sigma masz cudownego synka ♥
Trzymam kciuki, żebyście jak najbardziej wrócili razem do domku
Biedna Lady... nie dość, ze tak się boi igły to teraz jeszcze ma sprawdzać cukier co godzinę... az mi Jej szkoda
Lady pisała, że dostała fajny sprzęt, który jest cichy i nie boli:)Gusiak, easymum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno wiec jest tak: plucka jeszcze nie do końca rozprezone, ale sądząc po rozmiarze i pracy klatki piersiowej moim zdaniem na oko wyglada, ze jest coraz lepiej. Tlenu z cpapu dostawał początkowo 43 jednostki (nie wiem jakie to jednostki) a teraz 34, wiec jest różnica. Wg lekarki jeszcze sobie sam nie daje rady z oddychaniem i bez tlenu wchodzi w niewydolność, ale nie wiem jak to sie ma do tego, ze jak przyszlam rano to ściągnął sobie rurki z noska i nikt nawet nie zauważył - saturacja nie spadła, nic sie nie działo, oddychal jak zwykle i kolorów tez nie zmieniał... Dopiero kiedy zwrocilam uwagę na brak rurki w nosku - wtedy poprawiono
nie wiem ile tak leżał bez tlenu.
Nereczki pracuja, mały sika ładnie i opuchlizna schodzi, choc nadal jest na lekach na sikanko. Dziś jeszcze go nie ważyli, wczoraj miał 2570g. Zjada moje mleko, a ja doje powolutku coraz więcej, dzisiaj na razie 2 razy po 2-3 ml. Sutki mam podraznione od laktatora, smaruje mlekiem i bephantenem ale słabo działa :p piersi mam cieple i ciężkie, wiec cos tam sie produkujena szczęście są miękkie i nie bola (oprócz podraznionych sutek), wiec chyba jest ok. Przewod pokarmowy Milana jeszcze jest niedojrzały, po pierwszym mleku zrobił brzydka kupe która im (lekarce konkretnie) sie bardzo nie spodobała, no ale czego wymagać od tak malutkiego przewodu pokarmowego... Dzisiaj przy mnie wessal ok 4 ml mojego mleka połączonego z glukoza (czemu to mieszają?) naraz! Aż położna sie zdziwila, ze ma taki apetyt
podają mu mleko ze strzykawki razem z 'cyckiem' z lateksowej rękawiczki. No cóż, lepszy rydz niż nic, lepiej tak niż butla. Ma lekka zoltaczke, ale na razie jest ok
U mnie brzuch mały, chociaż wiadomo że jeszcze jest. Ciazowe objawy wszystkie ustąpiły, mojej wagi na razie nie znam, zwaze się przy okazji jak bede w pobliżu wagi
.ona., agatka196, Gusiak, MadziaRatMed, magdalenkaihelenka, snoopy_etka, Bruma, trix, diatomka, anula1990, Luna1, Czarna_88, easymum, chabasse lubią tę wiadomość