Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Też już myślałam co mężowi naszykować na wyjście i chyba postawie na mój ulubiony zestaw ostatnio - spodnie dresowo-alladynkowe (mają sznurek więc ściągnę w pasie ile będzie trzeba) plus koszulka i ewentualnie jakiś sweter w razie gorszej pogody. Pewnie w tym pojadę do porodu, potem mąż zabierze do domu i w dniu wypisu przyniesie z powrotem - zawsze jak byłam w szpitalu to w ten sposób sprawdzało się najlepiej. Szafeczki w szpitalu to jakiś śmiech, nic się tam nie mieści.
-
nick nieaktualny
-
Jestem zmieszana po wizycie. Tydz temu w czwartek bylam na gebetycznym i mala wazyla 1770 , dzis podejrzal tylko wage i 1900. Nie za malo? Wiem ze maja ten sam model usg , ale moj gin ma mala wprawe w robieniu usg. A babeczka od genetycznych ma doswiadczenie ze hej
-
diatomka wrote:Jestem zmieszana po wizycie. Tydz temu w czwartek bylam na gebetycznym i mala wazyla 1770 , dzis podejrzal tylko wage i 1900. Nie za malo? Wiem ze maja ten sam model usg , ale moj gin ma mala wprawe w robieniu usg. A babeczka od genetycznych ma doswiadczenie ze hej
diatomka lubi tę wiadomość
-
Dominka92 wrote:3 prania za mna ciuszkow, rozlozylam reszte , podzielilam na kolejne prania i wyszlo 5 kupek
Pranie to kij tam, ale kto mi to poprasuje? -
Diatomka nie przejmuj się mojej kuzynce po oszacowaniu wagi dzidzi na ponad 4 kg ( a ona sama mala i chuda) zrobili cesarke specjaliści z kliniki i dziecko miało 2900 - tyle warte są te pomiary, to orientacyjne i nie zawsze wychodzi dobrze
diatomka lubi tę wiadomość
-
Dominka92 wrote:3 prania za mna ciuszkow, rozlozylam reszte , podzielilam na kolejne prania i wyszlo 5 kupek
Pranie to kij tam, ale kto mi to poprasuje?
Tez szukam chetnego. Ale ja jeszcze nie pralam, wezme sie za to jak Tymek wroci do pkola cztli za tydz . -
Gin robiac mi dzis usg pyta mnie czto mial byc chlopczyk czy dziewczynka! Generalnie od niego ani razu nie uslyszalam ze dziewczynka bo zawsze nie wepidac, za to ta od genetycznych cztery razy od razu potwierdzila plec bez problemu;) taki ten moj gin
-
Pamietajcie, ze ciuchy w ktorych pojedziemy do porodu nie koniecznie moaga sie nadawac so wyjscia, bo np moja kolezanka musiala wyrzucic swoje dresy, cale byly we krwi, no i zalezy czy wody beda nam odchodzić csy co, warto rzeczywiście zostawic w domu rzeczy przygotowane, zeby maz przywiózł
-
MadziaRatMed wrote:Pamietajcie, ze ciuchy w ktorych pojedziemy do porodu nie koniecznie moaga sie nadawac so wyjscia, bo np moja kolezanka musiala wyrzucic swoje dresy, cale byly we krwi, no i zalezy czy wody beda nam odchodzić csy co, warto rzeczywiście zostawic w domu rzeczy przygotowane, zeby maz przywiózł
Madzia dzięki za cenną uwagę, jakoś chyba nie wpadlabym na to, a faktycznie może tak być