Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja na razie nie mam problemu z ciuchami. Chodzę w ubraniach sprzed ciąży ( spodnie, bluzy, koszule wpuszczone do spodni) jedynie niektóre koszulki zrobiły się przykrotkie.
Dzisiaj się już trochę zmartwilam bo ciągle słyszę że może dziecko źle się rozwija bo brzuch taki małyjuż mam dosyć słuchania takich komentarzy
-
Dżuls nie wiem ale raczej miała cc bo 2 dni temu pisała że za dwa dni spotka się z Hania.
Bylam na zakupach i padam z zmęczenia.
Ja w swoim przypadku pójdę i wyjdę w tym czym przyjdę bo cc, a jakby się zdarzyło coś wcześniej to R przywiezie mi leginsy na wyjście.
Czy któraś z Was kupowała lub miala Rogala do karmienia? -
Anitka201 wrote:A ja na razie nie mam problemu z ciuchami. Chodzę w ubraniach sprzed ciąży ( spodnie, bluzy, koszule wpuszczone do spodni) jedynie niektóre koszulki zrobiły się przykrotkie.
Dzisiaj się już trochę zmartwilam bo ciągle słyszę że może dziecko źle się rozwija bo brzuch taki małyjuż mam dosyć słuchania takich komentarzy
Pokaz brzuch)
-
marlenak_me wrote:Diatomka nie przejmuj się mojej kuzynce po oszacowaniu wagi dzidzi na ponad 4 kg ( a ona sama mala i chuda) zrobili cesarke specjaliści z kliniki i dziecko miało 2900 - tyle warte są te pomiary, to orientacyjne i nie zawsze wychodzi dobrze
Inkubator raczej się nie przydał
Anitka201 lubi tę wiadomość
-
Ja byłam dzisiaj w smyku za przewijakiem i właśnie patrzyliśmy na tego Rogala ale cena mnie tam zabiła. I też myślałam by wykorzystać tego mojego od spania ale jak ja się z moim kochankiem rozstanie?
Dżuls to delikatnie lekarze się pomylili
Anitka nie przejmuj się małym brzuszkiem i tym co gadają. Dzidzia na pewno rozwija się dobrze. Ja bym chciała się zamienić na mały brzuszek. Przecież ja to się już tocze anie chodzę. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a powiedzcie mi odnośnie mycia butelek i smoczków... koniecznie trzeba kupować ten specjalny płyn czy wystarczy mycie w takim normalnym kuchennym i ewentualne wyparzenie?
Na chłopski rozum wydaje mi się, że przecież kiedyś nic takiego nie bylo i jakoś my wszystkie żyjemy -
http://allegro.pl/usztywniony-przewijak-70x50-na-lozeczko-duzy-wybor-i5453192308.html
Co do przewijakow myślę nad takim... z początku miałam w ogóle nie kupować przewijaka, jednak z każdym tygodniem coraz bardziej się przekonuje do tego, że chyba jednak warto go mieć i będzie mi zdecydowanie łatwiej -
Gusiak wrote:Dziewczyny a powiedzcie mi odnośnie mycia butelek i smoczków... koniecznie trzeba kupować ten specjalny płyn czy wystarczy mycie w takim normalnym kuchennym i ewentualne wyparzenie?
Na chłopski rozum wydaje mi się, że przecież kiedyś nic takiego nie bylo i jakoś my wszystkie żyjemy -
Czyli wszystko jasne... nie będę sobie w ogóle zawracać glowy jakimiś płynami
Tak mi się wydawał to troszkę zbędny zakup, ale wolałam się upewnić
A póki co wracam do oglądania mma na Polsacie - może to mało kobiece, ale uwielbiam ♥ -
Lilla My wrote:My też - 7.09.2013
i my mamy swoje święto 07.09 ale 2012
dzisiaj cały dzień na nogach, intensywnie, padam... ale jutro... a jutro odbieramy nowy samochód
kolorowych snów i przespanej nocy życzę!karolcia87, anula1990 lubią tę wiadomość