Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mam komodę przewijak- taki najzwyklejszy z Ikei i jednak mimo to,klade jeszcze na wierzch taki przenośny przewijak jak w linkach. Mysle, ze malemu bedzie wygodniej i mi też.
tylko, ze ja akurat mam przewijak takie dmuchany z ikei- nie wiem czy lepszy, czy gorszy ale dostałam wiec bede juz taki używać

-
No i ja już też mam po spaniu
wstałam tylko na siusiu i już zasnąć nie mogę...
Pogoda zapowiada się u nas ładna słońce juz pięknie świeci więc na pewno też będzie ciepło. W ogóle wczoraj oglądałam pogodę u znowu idą upały ... Z jednej strony fajnie bo w końcu lato ale z drugiej strony jak pomyślę o tej duchocie to już mam dosyć ...
Miłej soboty brzuchatki
-
w takim razie też zamawiam
Dzień dobry wszystkim rannym ptaszkom, mnie po 5 też wizyta na siku obudziła i dziwnie wyspana już byłam, no to siedzę i oglądam internety
KathleenPL lubi tę wiadomość
-
KathleenPL wrote:Kurcze, to mozliwe, że juz mi się stawy rozluzniaja? No od rana czuje każdy możliwy staw. Nogi, ręce,ramiona... No dosłownie wszędzie. Albo zmiana pogody albo organizm się szykuje do godziny zero

no w sumie masz już naprawdę blisko także tego jakby to powiedzieć, pewnie wielkimi krokami się zbliża.. miejmy nadzieję, że z takim przynajmniej 3 tygodniowym wyprzedzeniem się zaczyna
-
nick nieaktualnyDzień dobry

Ja ide dzisiaj do swiata dziecka czy jakos tak , zerknaac za kompletem łóżeczko + zeby juz bylo wyposażenie bo zamowilam z allegro i echo ..
Przewijak byl w planie na łóżeczko ale zbedny to zakup dla mnie
Wczoraj zasnelam ladnie i cala noc przespana , jupi , teraz na siku wstalam i juz nie usne bo słoneczko zagląda
Miłego dnia -
Mi właśnie facebook przypomniał, że za trzy dni mam rocznicę ślubu.
Ale raczej nic nie będziemy organizować.
Oprócz boli stawów przylazlo jeszcze poranne wymiotowanie
Jedzenie śniadania to był stanowczo zły pomysł. Miałam z mężem jechać do lekarza medycyny pracy, ale w obecnej sytuacji chyba nie mam siły
Spedze cały dzień w łóżku, może uda mi się uprasowac pościel i kocyk Tymona.
-
nick nieaktualnyAaaaaa wiecie co , ukradnijcie mi Youtube

Weszłam żeby spojrzeć co tam nowego , włączyłam jakiś teledysk turecki a tam laski w obcislych szortach , machaja tylkami .
Chyba nigdy tak żal d.. mi nie sciskal , az bym sama potanczyla w takich szortach a tu lipa bo nawet w spodenki nie mogę się zmieścić.
-
Ja wczoraj obejrzalam gola "klate" Rysia Kalisza na Pudlu, wyobrazilam sobie jak on i ta jego 20letnia panna to dziecko robili i prawie obiad mi wrócił. Powinnam miec zakaz wchodzenia na Pudla.Staraczka23 wrote:Aaaaaa wiecie co , ukradnijcie mi Youtube

Weszłam żeby spojrzeć co tam nowego , włączyłam jakiś teledysk turecki a tam laski w obcislych szortach , machaja tylkami .
Chyba nigdy tak żal d.. mi nie sciskal , az bym sama potanczyla w takich szortach a tu lipa bo nawet w spodenki nie mogę się zmieścić.
U mnie noc koszmarna. Budza mnie takie bole nog, ze nie wiem. Bola mnie biodra, uda, kolana, kregoslup...
trix lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeraz śniadania nie zjemDżuls wrote:Ja wczoraj obejrzalam gola "klate" Rysia Kalisza na Pudlu, wyobrazilam sobie jak on i ta jego 20letnia panna to dziecko robili i prawie obiad mi wrócił. Powinnam miec zakaz wchodzenia na Pudla.
U mnie noc koszmarna. Budza mnie takie bole nog, ze nie wiem. Bola mnie biodra, uda, kolana, kregoslup...
A te bóle to wczoraj babci się zalilam ,mówiła ze mimo tego ze tylko 5kg przytylam to jednak ciężar jest i dlatego bolą kolana , wczoraj kucalam po czekoladę to mama mi pomogła wstac bo nie mogłam sie podnieść tak bolały . Nie mogę do tej pory ogarnąć dlaczego po szybkim chodzeniu przez parę dni boli mnie TYLKO prawa strona bioder,miednicy lewa normalnie a ta prawa utrapienie ,chodze jak kaleka , 2dni temu do tego stopnia bolalo az musialam krzesło wynieść na przedpokój zeby buty ubrać,dzisiaj ubieram baleriny mam nadzieję ze jutro albo wieczorem nie bede narzekać na odciski
-
Witam dziewczynki:)
Ja sie dzisiaj biore za jakieś porządki wstałam z taką ochotą hehe ...
Oczywiście miałam sprośne sny....ajj co ten post robi z głową,niby nie mam zakazu od lekarza ale jak dochodzi co do czego to z mężem sie boimy ,żeby czegoś nie narobić
Głupia psychika...mam nadzieje ,że nie jęczałam przez sen !
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Ale wspomnień z małą Tasią