X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak u nas tez leci mma :-) Mój R uwielbia.

Ale dzięki tobie zamówiłam właśnie przewijak z Twojego linka :-)
    Nie mogłam się zdecydować, kombinowałam z półko przewijakiem a jednak oszczędność mnie przekonała :-)

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam rogala z zestawu z minky za 69 zl, a przewijak z allegro z cebe bodajze 40 zl juz z przesylka ;)

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ma ktoś komodę z takim drewnianym "przewijakiem" jak ja? Na wierzch wtedy który lepszy? A może w ogóle se nie zawracać głowy dodatkowym przewijakiem tylko jakiś kocyk/poduszkę położyć?

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam komodę przewijak- taki najzwyklejszy z Ikei i jednak mimo to,klade jeszcze na wierzch taki przenośny przewijak jak w linkach. Mysle, ze malemu bedzie wygodniej i mi też.
    tylko, ze ja akurat mam przewijak takie dmuchany z ikei- nie wiem czy lepszy, czy gorszy ale dostałam wiec bede juz taki używać :)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam koty i jakoś sie bałam, ze jak któryś wskoczy obejrzeć to będzie po dmuchanym przewijaku :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 00:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa ratujcie cierpię na bezsenność zasnąć nie mogę i nawet liczenie baranów nie pomaga. Ja przewijaka nie kupuję. Jeszcze miesiąc i mały będzie z nami ale super ;-) idę spać dalej może coś zasne

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 04:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Padłam koło 23 i pobudka przed chwilą i w sumie to spać mi się nie chce. Miałam wczoraj prasowac, ale kupiliśmy dysk zewnętrzny i pół dnia zdjęcia zgrywalam z komputerów XD Ale wspomnień z małą Tasią :)

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra... miałam nie kupować przewijaka, ale namówiłyście mnie. Właśnie zamówiłam :)

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i ja już też mam po spaniu :-/ wstałam tylko na siusiu i już zasnąć nie mogę...
    Pogoda zapowiada się u nas ładna słońce juz pięknie świeci więc na pewno też będzie ciepło. W ogóle wczoraj oglądałam pogodę u znowu idą upały ... Z jednej strony fajnie bo w końcu lato ale z drugiej strony jak pomyślę o tej duchocie to już mam dosyć ... ;-)

Miłej soboty brzuchatki ;-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, to mozliwe, że juz mi się stawy rozluzniaja? No od rana czuje każdy możliwy staw. Nogi, ręce,ramiona... No dosłownie wszędzie. Albo zmiana pogody albo organizm się szykuje do godziny zero :(

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w takim razie też zamawiam ;) Dzień dobry wszystkim rannym ptaszkom, mnie po 5 też wizyta na siku obudziła i dziwnie wyspana już byłam, no to siedzę i oglądam internety :)

KathleenPL lubi tę wiadomość

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Kurcze, to mozliwe, że juz mi się stawy rozluzniaja? No od rana czuje każdy możliwy staw. Nogi, ręce,ramiona... No dosłownie wszędzie. Albo zmiana pogody albo organizm się szykuje do godziny zero :(

no w sumie masz już naprawdę blisko także tego jakby to powiedzieć, pewnie wielkimi krokami się zbliża.. miejmy nadzieję, że z takim przynajmniej 3 tygodniowym wyprzedzeniem się zaczyna :)

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Ja ide dzisiaj do swiata dziecka czy jakos tak , zerknaac za kompletem łóżeczko + zeby juz bylo wyposażenie bo zamowilam z allegro i echo .. :/
    Przewijak byl w planie na łóżeczko ale zbedny to zakup dla mnie :)
    Wczoraj zasnelam ladnie i cala noc przespana , jupi , teraz na siku wstalam i juz nie usne bo słoneczko zagląda :)

Miłego dnia

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej !!
    czyżbym dziś zaczynała 9 miesiąc???
    nieeee, niemożliwe!
    o Matko! Do tego mąż ma dziś 30. i zaprosił z 15 osób :/a ja mam ochotę spac!!

easymum, monaaa85, Czarna_88, snoopy_etka, Gusiak, Kasiarzynka, agatka196, Carolline lubią tę wiadomość

720fbe94f2.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi właśnie facebook przypomniał, że za trzy dni mam rocznicę ślubu.
    Ale raczej nic nie będziemy organizować.

Oprócz boli stawów przylazlo jeszcze poranne wymiotowanie :( Jedzenie śniadania to był stanowczo zły pomysł. Miałam z mężem jechać do lekarza medycyny pracy, ale w obecnej sytuacji chyba nie mam siły :( Spedze cały dzień w łóżku, może uda mi się uprasowac pościel i kocyk Tymona.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaa wiecie co , ukradnijcie mi Youtube :D
    Weszłam żeby spojrzeć co tam nowego , włączyłam jakiś teledysk turecki a tam laski w obcislych szortach , machaja tylkami .
    Chyba nigdy tak żal d.. mi nie sciskal , az bym sama potanczyla w takich szortach a tu lipa bo nawet w spodenki nie mogę się zmieścić.

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Aaaaaa wiecie co , ukradnijcie mi Youtube :D
    Weszłam żeby spojrzeć co tam nowego , włączyłam jakiś teledysk turecki a tam laski w obcislych szortach , machaja tylkami .
    Chyba nigdy tak żal d.. mi nie sciskal , az bym sama potanczyla w takich szortach a tu lipa bo nawet w spodenki nie mogę się zmieścić.
    Ja wczoraj obejrzalam gola "klate" Rysia Kalisza na Pudlu, wyobrazilam sobie jak on i ta jego 20letnia panna to dziecko robili i prawie obiad mi wrócił. Powinnam miec zakaz wchodzenia na Pudla.
    U mnie noc koszmarna. Budza mnie takie bole nog, ze nie wiem. Bola mnie biodra, uda, kolana, kregoslup...

trix lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. ☺Moja dzisiejsza noc była nawet względna 2 wizyty w ubikacji to sukces.
    Ogarne trochę mieszkanie i pojadę na jakieś zakupy. Chcę jutro odwiedzić syna na obozie więc muszę jakąś walowke mu kupić. ☺
    Spokojnego weekendu Wam życzę. ☺

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Ja wczoraj obejrzalam gola "klate" Rysia Kalisza na Pudlu, wyobrazilam sobie jak on i ta jego 20letnia panna to dziecko robili i prawie obiad mi wrócił. Powinnam miec zakaz wchodzenia na Pudla.
    U mnie noc koszmarna. Budza mnie takie bole nog, ze nie wiem. Bola mnie biodra, uda, kolana, kregoslup...
    Teraz śniadania nie zjem :D
    A te bóle to wczoraj babci się zalilam ,mówiła ze mimo tego ze tylko 5kg przytylam to jednak ciężar jest i dlatego bolą kolana , wczoraj kucalam po czekoladę to mama mi pomogła wstac bo nie mogłam sie podnieść tak bolały . Nie mogę do tej pory ogarnąć dlaczego po szybkim chodzeniu przez parę dni boli mnie TYLKO prawa strona bioder,miednicy lewa normalnie a ta prawa utrapienie ,chodze jak kaleka , 2dni temu do tego stopnia bolalo az musialam krzesło wynieść na przedpokój zeby buty ubrać,dzisiaj ubieram baleriny mam nadzieję ze jutro albo wieczorem nie bede narzekać na odciski :D

• anula1990 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki:)
    Ja sie dzisiaj biore za jakieś porządki wstałam z taką ochotą hehe ...
    Oczywiście miałam sprośne sny....ajj co ten post robi z głową,niby nie mam zakazu od lekarza ale jak dochodzi co do czego to z mężem sie boimy ,żeby czegoś nie narobić :(
    Głupia psychika...mam nadzieje ,że nie jęczałam przez sen !

74disg18xt1q3yyo.png
‹‹ 1807 1808 1809 1810 1811 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ