Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mam komodę przewijak- taki najzwyklejszy z Ikei i jednak mimo to,klade jeszcze na wierzch taki przenośny przewijak jak w linkach. Mysle, ze malemu bedzie wygodniej i mi też.
tylko, ze ja akurat mam przewijak takie dmuchany z ikei- nie wiem czy lepszy, czy gorszy ale dostałam wiec bede juz taki używać
-
No i ja już też mam po spaniu
wstałam tylko na siusiu i już zasnąć nie mogę...
Pogoda zapowiada się u nas ładna słońce juz pięknie świeci więc na pewno też będzie ciepło. W ogóle wczoraj oglądałam pogodę u znowu idą upały ... Z jednej strony fajnie bo w końcu lato ale z drugiej strony jak pomyślę o tej duchocie to już mam dosyć ...
Miłej soboty brzuchatki -
w takim razie też zamawiam
Dzień dobry wszystkim rannym ptaszkom, mnie po 5 też wizyta na siku obudziła i dziwnie wyspana już byłam, no to siedzę i oglądam internety
KathleenPL lubi tę wiadomość
-
KathleenPL wrote:Kurcze, to mozliwe, że juz mi się stawy rozluzniaja? No od rana czuje każdy możliwy staw. Nogi, ręce,ramiona... No dosłownie wszędzie. Albo zmiana pogody albo organizm się szykuje do godziny zero
no w sumie masz już naprawdę blisko także tego jakby to powiedzieć, pewnie wielkimi krokami się zbliża.. miejmy nadzieję, że z takim przynajmniej 3 tygodniowym wyprzedzeniem się zaczyna -
nick nieaktualnyDzień dobry
Ja ide dzisiaj do swiata dziecka czy jakos tak , zerknaac za kompletem łóżeczko + zeby juz bylo wyposażenie bo zamowilam z allegro i echo ..
Przewijak byl w planie na łóżeczko ale zbedny to zakup dla mnie
Wczoraj zasnelam ladnie i cala noc przespana , jupi , teraz na siku wstalam i juz nie usne bo słoneczko zagląda
Miłego dnia -
Mi właśnie facebook przypomniał, że za trzy dni mam rocznicę ślubu.
Ale raczej nic nie będziemy organizować.
Oprócz boli stawów przylazlo jeszcze poranne wymiotowanieJedzenie śniadania to był stanowczo zły pomysł. Miałam z mężem jechać do lekarza medycyny pracy, ale w obecnej sytuacji chyba nie mam siły
Spedze cały dzień w łóżku, może uda mi się uprasowac pościel i kocyk Tymona.
-
nick nieaktualnyAaaaaa wiecie co , ukradnijcie mi Youtube
Weszłam żeby spojrzeć co tam nowego , włączyłam jakiś teledysk turecki a tam laski w obcislych szortach , machaja tylkami .
Chyba nigdy tak żal d.. mi nie sciskal , az bym sama potanczyla w takich szortach a tu lipa bo nawet w spodenki nie mogę się zmieścić.
-
Staraczka23 wrote:Aaaaaa wiecie co , ukradnijcie mi Youtube
Weszłam żeby spojrzeć co tam nowego , włączyłam jakiś teledysk turecki a tam laski w obcislych szortach , machaja tylkami .
Chyba nigdy tak żal d.. mi nie sciskal , az bym sama potanczyla w takich szortach a tu lipa bo nawet w spodenki nie mogę się zmieścić.
U mnie noc koszmarna. Budza mnie takie bole nog, ze nie wiem. Bola mnie biodra, uda, kolana, kregoslup...trix lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDżuls wrote:Ja wczoraj obejrzalam gola "klate" Rysia Kalisza na Pudlu, wyobrazilam sobie jak on i ta jego 20letnia panna to dziecko robili i prawie obiad mi wrócił. Powinnam miec zakaz wchodzenia na Pudla.
U mnie noc koszmarna. Budza mnie takie bole nog, ze nie wiem. Bola mnie biodra, uda, kolana, kregoslup...
A te bóle to wczoraj babci się zalilam ,mówiła ze mimo tego ze tylko 5kg przytylam to jednak ciężar jest i dlatego bolą kolana , wczoraj kucalam po czekoladę to mama mi pomogła wstac bo nie mogłam sie podnieść tak bolały . Nie mogę do tej pory ogarnąć dlaczego po szybkim chodzeniu przez parę dni boli mnie TYLKO prawa strona bioder,miednicy lewa normalnie a ta prawa utrapienie ,chodze jak kaleka , 2dni temu do tego stopnia bolalo az musialam krzesło wynieść na przedpokój zeby buty ubrać,dzisiaj ubieram baleriny mam nadzieję ze jutro albo wieczorem nie bede narzekać na odciski -
Witam dziewczynki:)
Ja sie dzisiaj biore za jakieś porządki wstałam z taką ochotą hehe ...
Oczywiście miałam sprośne sny....ajj co ten post robi z głową,niby nie mam zakazu od lekarza ale jak dochodzi co do czego to z mężem sie boimy ,żeby czegoś nie narobić
Głupia psychika...mam nadzieje ,że nie jęczałam przez sen !