Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Sigma ponoć olejek kokosowy jest dobry na podrażnione sutki.
Ważne że jest już dobrze i każdego dnia będzie lepiej. Malutki jest silny i sobie świetnie da radę. Ma przy sobie wspaniałych rodziców i od groma miłości I oczywiście Ogromne Wsparcie Cioć Forumowych<3<3
-
Sigma on jest taki śliczniutki
mam nadzieję że szybko będzie mógł opuścić inkubator i trafi w Twoje ramiona
Lady aż mi Cię szkoda, co godzinę mierzyć cukier w nocy brrr, ale to wszystko dla dobra Zuzi więc na pewno dzielnie to zniesiesz
Sweet dobrze że skurcze wyciszyli, ale może już odpuść jutro to ślubno weselne zlecenie, nie ma co więcej ryzykować -
Nancy87 wrote:Apropo pakowania przypomniało mi się, że muszę sobie ciuchy na wyjście przygotować, bo mój mąż na pewno zapomni mi przywieźć i będę w koszuli wracać
Tzn. zostawię je w jednym miejscu z ciuszkami na wyjście dla młodego.
Ja nie wiem co naszykować bo nie wiem jakich rozmiarów będę
Ale myślę że w tym czym pojadę w tym wyjdę. -
agatka196 wrote:Ja nie wiem co naszykować bo nie wiem jakich rozmiarów będę
Ale myślę że w tym czym pojadę w tym wyjdę.
z doswiadczenia wiem, ze wyjde w tym, w czym przyjde
agatka196, diatomka lubią tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualny
-
agatka196 wrote:Ja nie wiem co naszykować bo nie wiem jakich rozmiarów będę
Ale myślę że w tym czym pojadę w tym wyjdę.
Dlatego ja dla bezpieczeństwa wezmę sobie jakieś leginsy i koszulkę<tzn. Malż mi przywiezie ;p>
Nie zakładam, ze dwa dni po porodzie będę juz wyglądać jak super laska, wiec realnie trzeba wziąć coś rozciagliwegoWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 18:08
-
Jezu jaka ta pogoda jest dobijajaca... Ciagle pada, wieje. Brr !
Zazdroszcze moim rodzicom ze sie teraz wygrzewaja na wyspie..
Moglam leciec z nimi najwyzej dziecko gdyby sie urodzilo mialoby inne obywatelstwo
No ale od jutra ma byc ladnie juz nareszcie .. Bo i tyle prania mam do wstawienia z tymi ciuszkami .. -
nick nieaktualnyagatka196 wrote:Z tego co słyszałam to po cc kobiety puchną ale czy prawda?
MI mama mowila ze po cc wygladalam strasznie tj. bylam strasznie spuchnieta.
Dzisiaj znalazlam w koncu bluze na 62 w smyku za 25 zl. W h&m mieli swietne komplety ale po 80. Wedlug mnie to przesada. Do tego dokupilam mini kosmetyki w rosmanie wiec moge sie pakowac do szpitala.