Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
a mój syn będzie się nazwał Kacper. Mikołaj też mi się podoba i tez brałam to imię pod uwagę, ale mój mąż nie zgodził się na ten wariant. Witamy się w 37=36 tygodniu
Lady Savage, Misi@, adzia, snoopy_etka, Czarna_88, easymum lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają
-
nick nieaktualnySigma a ile zdążyłaś przytyć przez całą swoją ciąże?
Ja to z kolei nie potrafię sobie wyobrazić jak można nie posiadać prawa jazdy..Dla mnie jazda samochodem to żaden problem,a sama przyjemnośćNie lubię i nie korzystam z komunikacji publicznej i lubię być niezależna..Mój dzidziuś to już w moim brzuszku pokonał na prawdę wieeele km,mój Mąż uwielbia jeździć samochodem i dalekie trasy,więc często robimy dalekie wycieczki samochodowe
Mój synek ma już we krwi bycie małym podróżnikiem i jazdę samochodemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 12:52
.ona. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny.ona. wrote:Ja tez bym wybrala Mikolajka z tych dwoch
A dzis moja znajoma ma rozwiazywana ciaze w 35t6d z powodu malowodzia...
Oo a koleżanka u mnie też miała mało wodzie i przenosila
Lady a no racja bo ktg mialas robione , ja tylko mogę opisywać coczuje bo niewiem czy to skurcze -
I po deszczu... Przyznac sie kto mi go zabral???
Lady fajnie, ze cukier w koncu ok
Tez mam prawkomi nie wyobrazam go sobie nie miec, choc teraz ciagle maz jezdzi sqmochodem, no ale w rqzie jaj potrzebuje to moge jechacja hym sie chciala obudzic juz po porodzie
-
nick nieaktualny
-
Witamy się po wizycie
w posiewie z pochwy nie z moczu jak to lekarz powiedział wyszły mi cuda na kiju i mam zrobić ten posiew z pochwy i w razie czego będę miała antybiotyki, no i wiadomo mocz , morfologia na wizytę za 3 tygodnie czyli 26 sierpnia. Mam chodzić raz w tygodniu na ktg. Szyjka zamknięta, miękka , jest ok. Wiktor waży 2600kg podejrzewam , że mały się urodzi. Może tak jak mąż 2900 się urodził, bo ja 3600. Jakby coś się działo to na ip lecieć i nie patrzeć czy się panikuje czy nie, bo dziecko najważniejsze. Na ktg zaszłam (oczywiście tak wcześnie nie można, ale zlitowali się i zrobili), więc w tym tygodniu z głowy ktg mam
. za 2 tygodnie muszę iść do innego lekarza po zwolnienie, bo mojego nie będzie, niby zarejestrowałam się do szpitala , ale zastanawiam się czy koło siebie się nie zarejestrować i pójść tylko po zwolnienie, bo nie wiem czy nie będą chcieli wyników moich, a tak przed wizytą bym zrobiła, a i ważę 88kg czyli od ostatniej wizyty z czerwca przytyłam 3 kg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 11:52
adzia lubi tę wiadomość
-
Ja nie mam monitora oddechu ani chusty. Ale czekam na kolejną kasę żeby kupić i się mocniej nie zadłużać, bo debet mam już pokaźny. Poza tym to głównie drobiazgów mi brak, np. czapeczek mam mało. Aa, jeszcze przewijaka nie kupiłam, ale mam taką nakładkę na komodach, więc w razie co to chwilowo położę np. złożony kocyk.
-
Staraczka23 wrote:Ja póki co odwrotnie
Mają wysłać pod koniec tygodnia
Ja ciągle o srotowaniu ciuszkow a nawet nie ruszylam
Ja od miesiaca kupuje proszek specjalny dla dzieci i jeszcze tez nie kupilamwiec nie sortuje, bo i tak nie mam w czym wyprac
-
A co do prawka ja zdałam za 4 razem w zimie a mam już prawko 6 lat
z tego 4 nie jeździłam , bo auta nie miałam. Zrobiłam prawko, ale jeżdżę jak muszę, jak nie muszę to mąż prowadzi
. Za pierwszym razem oblałam testy, za drugim oblałam plac (na ręcznym przejechałam) , za trzecim miasto( nie zatrzymałam się na czerwonym, a strzałkę w prawo miałam i w prawo jechałam), i za 4 razem zdałam zima, zaspy a ja parkowanie musiałam robić ale jakoś się udało :)przydaję się prawko pojechać sama do koleżanek, czy teraz do szpitala nawet na ktg jak mąż w pracy
-
nick nieaktualny
-
MadziaRatMed - kochana, lepiej się przyznaj, że to ty mi ten deszcz najpierw zabrałaś
wcześniej padało u mnie
zrobiło się przyjemnie, ale chyba tylko na chwilę, bo widzę że temperatura już rośnie.
Sigma - super wiadomości z rana! Synek jest silnym chłopcem i bardzo ładnie sobie radzi. Jeszcze troszeczkę i będziecie razem w domkups. Wszystko dla małego gotowe?
Lady - ty tyle nie chodź w tym upale, to nie jest odpowiednia pogoda na takie długie spacery. Rób zakupy na zapas, albo bez skrupułów wyślij teściową, skoro masz ją pod ręką.
Skrabarka - super, że wychodzicie! Olcia grzecznie słucha mamy i cioteczek i zostaje jeszcze w brzuszkuA ty grzecznie ke i odpoczywaj. Żadnych wyjazdów na budowę! Poradzą sobie bez ciebie
Co do prawa jazdy - nie wyobrażam sobie go nie mieć. Lubię być niezależna, jak chcę gdzieś jechać nie muszę się nikomu prosić tylko łapię kluczyki i mnie nie materaz już jeżdzę mniej, bo dzidziol czasami tak w brzuszku szaleje, że boję się że nie zapanuję nad swoim jakimś głupim odruchem bezwarunkowym
Całą ciążę dużo jeździłam z mężem także liczę, że młoda będzie lubiła jeździć autem. Mój brat ze swoim rocznikiem uskutecznia podróże nocą, jak mały śpi, bo w aucie dostaje szału i wyje cały czas
Wiecie co, czy wy tez uważacie, ze fejs powinien mieć ograniczenia wiekowe? Mojej kuzynki córka, 10 letnia ma swój profil, to co dzieciaki teraz robią to jakaś paranoja. Jakieś wykreślanie obrazków, zakładanie profili fikcyjnych o zwierzętach itp. Wczoraj weszłam na jej jeden z fikcyjnych i aż mnie zmroziło. 10 faktów o niej. Pomijam, że dodała sobie lat (jakby nie było widać po zdjęciu, ze to dzieciak a nie nastolatek) ale jak zobaczyłam dokładny adres zamieszkania to aż napisałam do jej matki, żeby ją uświadomić co jej córka publikuje w sieci. Nie wiem czy rodzice się nie interesują czy co.. -
Paulinek wrote:http://pl.dawanda.com/product/82681235-karuzela-nad-oeczko---soniki---wzor myślicie, że dam radę uszyć cos takiego ręcznie z filcu?
Paulinek myślę że ze spokojem dasz radę.Paulinek lubi tę wiadomość
-
moka89 wrote:
Lady - ty tyle nie chodź w tym upale, to nie jest odpowiednia pogoda na takie długie spacery. Rób zakupy na zapas, albo bez skrupułów wyślij teściową, skoro masz ją pod ręką.
Moka dzięki za radę, na szczęścia u nas lało rano, i kupiłam 2 chleby, a nie jeden, a teściowa uparta nie chce iść, myślałam że mi troszkę pomoże to tu to tam, ale jak na razie non stop się kłócą z Rafałem, a ciuszki, pokoik, skręcanie łóżeczka robiliśmy bez niej, i zakupy to samo. Troszkę się zawiodłam.
A po chleb musiałam iść, po nim cukry mam 105, a po tym z biedronki 140. Lekarz mi powiedział rano do 100, po posiłkach mniej jak 120 inaczej wracam na Polną.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 12:09
-
Przecież fejs ma ograniczenia wiekowe - konto można założyć od 13 lat. Tylko widać właśnie jak ludzie to respektuja...
https://m.facebook.com/help/157793540954833
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 12:11