Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja się boję czy sobie sama poradzę... Moj mąż jest inżynierem branży budowlanej, zawsze trafiają mu się jakieś budowy z dala od domu. Ostatnio był "tylko" 170 km od domu, teraz obiecali mu pracę na miejscu albo gdzieś bardzo blisko, no i jak zwykle akurat tutaj nic się nie buduje i przerzucają go go Warszawy. Oboje podjęliśmy tą decyzję, ma pracować tam 3 dni w worku tygodnia a resztę w Poznaniu, także nie jest to najgorsza opcja.. Ale boję się jak sobie poradzę sama z dzieckiem 3 dni non stop
Wiem, ze inne kobiety mają gorzej, że mężowie jeżdżą w 2 tyg trasy, albo wypływają w rejs na kilka tygodni.. Ale tak mi jakoś przykro się zrobiło ehh
Niby wawa ma się zacząć ok października, ale to takie dołujące..
-
Antonina. Antonia - hm taj jakby mi czegoś brakowało w pisowni
Lady - skoro mała jeszcze się nie urodziła, a teściowa już przyjechała przy niej pomoc, to nie ma zmiłuj i niech dreluje do sklepuPrzecież to tez dla jej dobra ten chlebek potrzebny
-
Lady Ta teściowa to jakaś ten tego... dziwna, żeby puszczać Cię samą na takie spacery.
Ja byłam dosłownie 10 min na podwórku... żar leje się z nieba. Syn chciał do basenu wejść i się pomoczyć, a ja w cieniu usiadłam, ale za chwilkę stopy dosłownie jak balony. Na dziś polecam leżakowanie na kanapie z włączonym wiatrakiem.
AniaM Jagoda ładniejsze, przynajmniej dla mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 13:24
-
diatomka wrote:Lady no to co ona robila w tym czasie jak Ty po chleb poszlas? Okna myla? Babiszon! A Twoi rodzice daleko od was?
Nic siedziała na kompie, a gdy przyszłam to ona że sie nudzi ;/ i nie moze się doczekać by Rafał ja dzis samochodem zawiózł do reala, bo chce po sklepach po łazić.
Moja mama i ojczym mieszkają w Bytomiu. Przyjadą dopiero na początku września. No ja myślałam że to dobry pomysł ją ściągnąć, ja nie wiem jak to jest rodzić, czy będę w stanie po taksówke zadzwonic czy co. Moja mama nie mogła, wiec teściowa, ale zaczynam wątpić by nam cokolwiek pomogła.
A tak apropo od 4 do teraz żadnego skurcza. -
To jak sie wszystkie na swoich chlopow skarza to i ja na mojego. Tez mi ze wszystkim pomaga, wyrecza etc. bez buntow, ale psychiki mi nie ogarnia w ogole. Wczoraj zlapalam mega dola i caly wieczor przeplakalam nie mogac sie ogarnac. A co on na to? Jak uslyszal, ze to tak bez powodu to stwierdzil, ze mi przejdzie i poszedl spac. Tylko co jakis czas sie budzil z tekstem no co jeszcze nie przeszlo? WTF??? Normalnie mnie tym jeszcze bardziej dolowal, ze jestem z moim smutkiem bez powodu zupelnie sama. Grrr. I tak sobie 3 h przeryczalam. Dzis juz lepiej, ale czekam z utesknieniem na zupelna poprawe humoru. Normalnie hormony mnie dobijaja.
Co do imion. Mikolaj takie wydaje mi sie oklepane, Kacper ladniejsze a z dziewczecych wole Antonia niz Antonina. Ale to kazdy sam musi ogarnac. -
nick nieaktualnyDziewczyny powiedzcie kurde czy to normalne
Siedzialam na łóżku w bieliźnie bo gorąco jest strasznie , wyszłam na balkon i czuję że mam mokro cofnelam sie aby zmienic bieliznę, wchodzę do pokoju a na łóżku w miejscu gdzie siedziałam patrzę mój pojebany pies wylizuje łóżko i zrobił taką wielką plamę , odbiło mu czy co
Teraz muszę narzute wyprać ale zastanawiam sie dlaczego on to wylizywal -
Staraczka, psy lubia wszystko co naturalne. Zaleca sie psu przed przyprowadzeniem do domu pieluche uzyta przyniesc, zeby sie sztachal i poznal zapach dziecka
I zaloze sie, ze bedzie probowal lizac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 13:34
-
bento wrote:Lady Ta teściowa to jakaś ten tego... dziwna, żeby puszczać Cię samą na takie spacery.
Ja byłam dosłownie 10 min na podwórku... żar leje się z nieba. Syn chciał do basenu wejść i się pomoczyć, a ja w cieniu usiadłam, ale za chwilkę stopy dosłownie jak balony. Na dziś polecam leżakowanie na kanapie z włączonym wiatrakiem.
AniaM Jagoda ładniejsze, przynajmniej dla mnie
Stwierdziła że brzuch mam wysoko i jeszcze nie urodzę. -
Staraczka23 wrote:Dziewczyny powiedzcie kurde czy to normalne
Siedzialam na łóżku w bieliźnie bo gorąco jest strasznie , wyszłam na balkon i czuję że mam mokro cofnelam sie aby zmienic bieliznę, wchodzę do pokoju a na łóżku w miejscu gdzie siedziałam patrzę mój pojebany pies wylizuje łóżko i zrobił taką wielką plamę , odbiło mu czy co
Teraz muszę narzute wyprać ale zastanawiam sie dlaczego on to wylizywal -
Lady, wyznacz jej granice. To Ty jesteś panią domu a ona u Ciebie gościem wakacyjnym? Chyba nie bardzo, w 9 miesiącu nie przesiaduje się u kobiety ciężarnej w roli obsługiwanego gościa, tylko, żeby pomoc... A jak nie, adios amigos.
Carolline, .ona. lubią tę wiadomość
-
Lady ty to masz kobieto przerąbane, cały czas pod górkę. Dziwny ginekolog, dziwny diabetolog, wszędzie masz daleko, taki nie dojeżdża i jeszcze teraz tesciowa na dokładkę.
Może jeszcze masz ją obsługiwać? Robić kawkę, obiadki, kanapeczki...? Ehhh brak mi słów ;/ -
moka89 wrote:Lady ty to masz kobieto przerąbane, cały czas pod górkę. Dziwny ginekolog, dziwny diabetolog, wszędzie masz daleko, taki nie dojeżdża i jeszcze teraz tesciowa na dokładkę.
Może jeszcze masz ją obsługiwać? Robić kawkę, obiadki, kanapeczki...? Ehhh brak mi słów ;/
Akurat z obiadem to mam "dobrze" bo ja robię dla siebie, jako cukrzyka, a ona robi dla siebie i synusia, a taksi już może tu dojechać, w przyszłym tygodniu podpisujemy akt notarialny, i mamy już adres, i na google można naz naleźć