Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
wróciłam przed chwilą z ZUS i już wiem skąd braki w moim wynagrodzeniu za 2 miesiące a mianowicie ciule zamiast 100% wypłacali mi 80%
oczywiście nie ma winnego! ale grunt że w przyszłym tygodniu otrzymam wyrównanie, a co gdybym się nie zorientowała? gdybym się nie upomniała? ech jak samemu sie o siebie nie zadba to nikt tego za nas nie zrobi... przynajmniej ZUS PUE udało mi się na miejscu potwierdzić bez problemu
Ela piękna rocznica! do tego randka i wizyta
Sigma rewelacja!Sigma, Misi@ lubią tę wiadomość
-
A nam przyszła juz przed ostatnia paczka w której był przewijak na łóżeczko i butelki dwie
teraz tylko czekamy na ostatnia naj większą paczkę tzn wózek ale to dopiero początkiem września
A tak w ogóle powiem wam szczerze ze nie umiemy wybrać imienia dla naszego małego mamy dwie opcje Mikołaj i Kacpermój mąż co chwilę zmienia zdanie hehe
MadziaRatMed, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny za wsparcie, dobrze wiedziec, ze nie tylko ja sie tak czuje.
Sigma bardzo sie ciesze, ze juz za chwilke bedziesz miala malego dla siebie!! A jak Ty sie czujeSz? Jeśli moEs napisz jak waga i brzuch sie maja i czy polog taki straszny jak mowia.
LADY jak cukier na czczo?? Bedzi smiesznie jak przenosiszjuz myslalam, ze rano zobaczymy zdjecie Zuzi a tu zonk
Zapowiada sie znów upalny dzien, dobrze, ze jest duzo chmurSigma lubi tę wiadomość
-
Czarna_88 wrote:A nam przyszła juz przed ostatnia paczka w której był przewijak na łóżeczko i butelki dwie
teraz tylko czekamy na ostatnia naj większą paczkę tzn wózek ale to dopiero początkiem września
A tak w ogóle powiem wam szczerze ze nie umiemy wybrać imienia dla naszego małego mamy dwie opcje Mikołaj i Kacpermój mąż co chwilę zmienia zdanie hehe
Ja bym brala Mikolaja)
Czarna_88 lubi tę wiadomość
-
Czarna_88 wrote:A nam przyszła juz przed ostatnia paczka w której był przewijak na łóżeczko i butelki dwie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna_88 wrote:A tak w ogóle powiem wam szczerze ze nie umiemy wybrać imienia dla naszego małego mamy dwie opcje Mikołaj i Kacper
mój mąż co chwilę zmienia zdanie hehe
Z córcią byśmy nie mieli takiego problemu.
Ale z tych 2 co podałaś to bym brała Mikołaja...
-
Witam,
Sigma Super wieści, trzymam kciuki abyście już jak najszybciej trafili do domu
Skabarka W domu najlepiej, tylko oszczędzaj się ile wlezie.
la_lenka Ja też mam prawko i nienawidzę jeździć, zmuszam się czasami... wiadomo. Teraz chyba będę musiała się przeprosić z samochodem bo nie wyobrażam sobie przy 2 dzieci czekać ciągle na męża.... no trudno...
Lady Trzymam za Was kciuki.
A ja cieszę się jak głupi do sera, przyszła moja PAKA!!! Więc przymierzam moje koszule do szpitala i szlafrokprzekładam ciągle ciuszki i oglądam po 100 razy wszystkie akcesoria...
Czarna_88 Ja na przekór wszystkim wybrała bym KacperWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 11:07
Sigma, snoopy_etka, Czarna_88 lubią tę wiadomość
-
witam sie z rana , u mnie dzis pochmurno , wiec sie ciesze , bo wczoraj ledwo zyłam ,
sigma super wieści
ja dzisiaj mam wizyte ale sie ciesze , że w końcu z domu wyjdeheheh chyba zachaczymy o mac donald jak juz wyjde do ludzi , i wykupie wszystko i zeżre az sie pożygam
MadziaRatMed, Sigma, diatomka, bento, Misi@, snoopy_etka, skabarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPolog jest spoko. 2 dni cieklam mocno, kolejne 3 dni jak okres, teraz jak słaby okres - w sumie wystarczylyby wkładki, gdyby nie to, ze przy wyrzutach oksytocyny krwawie chwilke mocniej (czyli przy ściąganiu mleka i jak widzę maluszka
). Używam zwykłych podpasek i jest ok. Tantum rosa po cc mi sie nie przydało, nic tam na dole nie jest podraznione. Przydają sie za to duże majty bawełniane, które ja powycinalam nożyczkami tak, ze z przodu zakrywają tylko wzgórek lonowy, a nie bliznę. Siateczkowych nie uzylam wcale, bo na poczatku te duże podkłady ginekologiczne same sie trzymają między nogami jak sie je dobrze zamontuje
stanik potrzebny, choć wygodniej bez - dla mnie mus, bo inaczej zalewam ubranie mlekiem, wkładki sie nie trzymają koszul które maja wycięcia na karmienie - 2 ruchy i odpadają, a stanik przytrzymuje je na miejscu. Od wczoraj chodze we własnych ciuchach, bo strasznie jest gorąco w tych grubych koszulach
wazylam sie 2 dni temu to było -6 kg tylko, innym po CC schodzi bardzo podobnie z tego co pytam, wiec to chyba norma. Jeszcze 20 kg i będzie super
brzuszek mały i sflaczaly, ale jest. Juz nie wygladam na ciężarną absolutnie. Macica jak sie obkurcza to troche boli, ale to nie jest duży bol, taki okresowy.
No i generalnie z mojgo doświadczenia prawie doby skurczy... Polog to bardzo mila sprawaskurcze były okropne.
bento, Misi@, snoopy_etka, Gusiak, MadziaRatMed, Kasiarzynka, Czarna_88, easymum, Carolline, Kucykowa, chabasse, anula1990 lubią tę wiadomość
-
U mnie wlasnie zaczyna padac!! Ale niestety slabo, mam nadzieje, ze sie rozkreci ten deszcz i przyniesie mi ulge.
ANGELAA tez bym zjadla z McDonald's wszystko, ale maz pojechal samochodem do pracy a mi sie nie chce jechac 40minut autobusem i tramwajem w taka pogode, uroki mieszkania pod Poznaniemczekam na fote brzucha
)
-
Madzia pozycz troche deszczu...
Zaczytalam sie w watku z tego okresu z mojej poprzedniej ciazy jej ale zlecialo ...
Dzis ostatni dzien 33 tyg. Chcialabym sie obudzic w 36 . Jakas paranoja mi sie pojawila zeby nie urodzic teraz bo wiadomo za wczesnie -
Wróciłam, no droga po chleb zajęła mi od 8.20 - 11.25 wiec daleko mam.
Staraczka to są skurcze, od kiedy mi na KTG wychodzą to wiem jak je od różnić od wypinania się Zuzi.
Cukier rano 87
Sigma nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę że wkrótce będziecie w domciu.
A z tym przeniesieniem dziewczyny to ja mam nadzieje że aż tak długo to trwać nie będzie, bo jeszcze kilka takich nocek jak dziś, to albo zawał mi tu rafał i teściowa ze mną przejdzie albo ja się wykończeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 11:30