Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySnoopy masz racje , kuzynka oferowala mi lozeczko po corce za 200zl tzn turystyczne , nie bylo by w tym nic takiego gdyby nie fakt ze moja siostra dała jej po swoim synku i łóżeczko po miesiacu wrocilo bo niby zepsute .. odrazu na smieci sie nadawalo bo pęknięty spód był od materaca jak by ktos celowo sie położył .
To teraz kolej na żale , dwa dni mowilam mężowi i wam pisałam proszek mial kupic w leclercu a w biedronce JEDNEJ koło pracy mial spojrzec czy są inne . Debil grał i tak mnie słuchał . Przed chwilą dzwoni mowi ze biega po biedronkach i szuka proszku (!!!) Wściekły na mnie ze sie tak sram z proszkiem , pytam w leclercu byles? Nie !! Przecież o biedronce gadalas !
No idiota !! Rozlaczylam sie a on bez proszku ma nawet nie wracac . Gierki mózg mu wypalaja normalnie , wczoraj prosilam aby karton z ciuszkammi wyjął z szafy to dopiero rano slyszalam jak sie szarpal . -
Faktycznie ze nie maja kleju
ja mam 3 paczki tych z bella i bylam pewna ze maja klej i nie otwieralam ich a tu taka niespodzianka
A co do ktg to mam juz od 28 tyg co wizyte, pewnie przez te operacje tak szybko mi zaczela polozna podpinacWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 16:55
-
la_lenka wrote:A co za kazaczoki planujesz odstawiać, że się boisz że się nie utrzyma?
Po porodzie to raczej będziesz wolniutko tuptać, jak przycisniesz podkład majtkami to się przecież będzie spoko trzymać.
No nie wazne- nie kumam czemu nie mogli juz tego kleju tam położyćja i tak mam jeszcze cala paczke Canpplu, które wyglądają o niebo lepiej i te idą na pierwszy rzut
-
Torba do szpitala spakowana i niech czeka spokojnie na swoje 5 minut
Musze dokupic jeszcze klapki pod prysznic i wode z dziubkiem.Dzisiaj w aptece dokupiłam reszte rzeczy potrzebnych typu octanisept,parafinke ciekła,majteczki siateczkowe ,podkłady i witaminy dla siebie rachunek 156 zł
MASAKRA JAKAŚ !! No ale to już ostatnie wydatki przed przyjściem na świat naszego słoneczka
A teraz ciociunie Wam coś pokaże ...będzie wisiało nad łóżeczkiem
Wzruszyłam sie i zakochałam za jednym razem
http://zapodaj.net/61613c4685e5a.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 16:59
bento, MadziaRatMed, agatka196, Gusiak, snoopy_etka, KathleenPL, karolcia87, moka89, Czarna_88, easymum, Carolline, chabasse lubią tę wiadomość
-
U mnie wczoraj był dzień jakiś wariacji z tym wierceniem się maluszka... niemalże przez cały dzien się tak kręciła i wiercila, że co chwile czułam wypinanie jakis cześć ciała - niestety nie potrafię rozpoznać co to może być
Bento popieram Paulinek kup w rossmanie te chusteczki... ja tez ich używam i jestem bardzo zadowolonabento lubi tę wiadomość
-
Przy obfitym krwawieniu to i tak coś może przeciec. Dlatego ja zabieram dodatkowo podkłady na łóżko.
Mnie jakoś ten brak kleju ani ziębi, w nocy przy okresie regularnie sypiam z bawełnianymi szmatkami zamiast podpaski (tak wiem, jestem mało nowoczesna) i żadnych przecieków nie miałam.
KathleenPL lubi tę wiadomość
-
bento wrote:Dziewczyny wyjmowałyście już materacyk z folii? Ja się waham jeszcze, ale znowu nie chce żeby śmierdział plastikiem.
U mnie jeszcze w folii, w sumie też się ostatnio zastanawialam kiedy będzie ten odpowiedni moment, żeby go rozpakować...
Wstępnie ustaliłam, ze zrobię to jakoś w połowie sierpnia
bento lubi tę wiadomość
-
la_lenka wrote:Przy obfitym krwawieniu to i tak coś może przeciec. Dlatego ja zabieram dodatkowo podkłady na łóżko.
Mnie jakoś ten brak kleju ani ziębi, w nocy przy okresie regularnie sypiam z bawełnianymi szmatkami zamiast podpaski (tak wiem, jestem mało nowoczesna) i żadnych przecieków nie miałam.
-
Ja mam przygotowane majtki dla oudzi nietrzymajacych moczu, taki niby pampers, ale sie ubiera jak majtki i mam zamiar w tym spac pierwsza noc, zeby sie nie stresowac, jakos nie wyobrwxam sobie obudzic sie w kałuży jrwi
zamowilam probke na jakiejs stronie i mi wyslali
mozna kupic tez cala paczke, ale tyle az nie przewiduje, zycie pokaze.
Tez jeszcze jie wyjęłam materaca z folii, ale ja mam termin na koniec wrzesnia i okno na budowe, wiec mocno sie kurzy i wole jeszcze go nie odpakowywac, dlategp tez sie ociagam z praniem ciuszkow.bento lubi tę wiadomość
-
Ale idą u mnie chmurki... może będzie jakaś burza, albo popada ♥
echhh... ja tez mam te podkład bella i teraz dalyscie mi do myslenia... w sumie poza podkladami mam jeszcze te na łóżko, wiec liczę na to, że nie będzie żadnej 'awarii' ... -
4me wrote:No nie przy moich okresach to ja chyba bym musiala miec bawelniany materac a nie szmatki- u mnie by nie przeszlo ;)ja bilam rekordy w obfitości...
-
A poduszkę do karmienia kupujecie? Syna karmiłam bez takiej, ale tak sobie myślę może z nią będzie wygodniej?...
Normalnie dzisiaj mam 1000 pytań do... Niby mam już dziecko, ale jakoś czuje się zielona w temacie, poważnie przed 1 porodem tak się nie stresowałam jak teraz... -
Ja też mam wyjęty materacyk i nawet łóżeczko już stoi przygotowane.
Teraz dopieram rzeczy na bieżąco te co kupię lub dostanę. Torba dalej stoi nie dopakowana bo po prostu mi się nie chce
Paulinek powiedz mi ile czekałaś na zestaw minky od daty przelania pieniążków?bento lubi tę wiadomość
-
bento wrote:A poduszkę do karmienia kupujecie? Syna karmiłam bez takiej, ale tak sobie myślę może z nią będzie wygodniej?...
Normalnie dzisiaj mam 1000 pytań do... Niby mam już dziecko, ale jakoś czuje się zielona w temacie, poważnie przed 1 porodem tak się nie stresowałam jak teraz...
Ja nie kupuje, przymierzam sie do kupna kosmetykow, ale chce je ograniczyc do minimum, Tzn. Plyn do kapieli, krem do pupy i krem na niepogode, bo jednak to juz bedzie jesien.bento lubi tę wiadomość