Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
to i ja dołączam się do tych, którym dzisiaj dzieciaczki wypinają się ponad normę, wyraźnie widać jak mała nóżkami pracuje, mam czasem wrażenie że jak Anastazja zaczyna się gibać to z taką siłą że całe moje ciało lata z prawa do lewa
agatka nie bij!aczkolwiek nie mogę się doczekać aż przyjdzie R. i razem skonsumujemy ten grzeszek
na KTG też jeszcze nie byłam, gin powiedział że w razie gdyby coś się działo to mam stawić się w klinice i zrobić badanie a tak to nie ma potrzeby, teraz mam wizytę w 36tc i jestem ciekawa czy zleci przymusowe KTG, ale coś mi się wydaje że dopiero od 38tc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 15:59
-
AniaM wrote:Ja znalazłam rozmiar tych majtek jednorazowych odpowiednich dla siebie, ale jestem przerazona tą podpachę z belly jejku jakie to duże i co naj smieszniejsze jedną zepsułam.Szukałam na siłę na niej kleju tak żeby do majtek przymocować,patrzę a tam taki papier w tej siatce taki pergamin otwieram ja przekonana ze tak trzeba zrobić a pod pergaminem wata hehe masakra
-
Kurcze, zdjęcia takich pysznosci wrzucacie, że dieta niskoweglanowa pójdzie zaraz w zapomnienie... Nabrałam ochotę na zimny serniczek z brzoskwiniami i chyba jutro zrobię
Lady, co do twojej paczuszki niespodzianki, to ja już dawno zauważyłam, że na znajomych bardziej można liczyć niż na rodzinę... Takie czasy, zwłaszcza jak mieszkasz w innym mieście...Prędzej kumpel ci pomoże lub sąsiadka (i nie wypomni!) niż "najbliżsi", którzy może i zrobią ale ile się przy tym nagadają i wtrącą swoje- zwykle niepotrzebne- zdanie.Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Dżuls wrote:Aaaale mi się młoda pręży. Ciasno jej już jak cholera. Wystawia zadek, czy cokolwiek tam jest, ponad moje żebra. Omg, zaraz mnie rozsadzi.
Przed chwilą wystawiła twardą kulkę (dupka? kolanko?) tuż nad moim pepkiem. Ale pomiziałam i schowała. Choć ogólnie dziś ma leniwy dzień, tylko parę kopów, czkawka, jakieś lekkie smyranie.
-
Jejku ale juz naskrobakyscie od 12
później spróbuję nadrobić
A my właśnie dostaliśmy dzisiaj telefon ze nasz wózek będzie juz jutroA miał być 7wrzesnia chyba firma adamex skrocila swój urlop
-
PannaB wrote:uwierzysz ze zrobilam to samo?????te z babyono mialy klej no to szukam tu patrze jest pociagam i rozerwalam :PPPPPPPPPP
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 16:41
-
Mój tez sie wypycha ale powiem Wam, ze czasem nie jestem pewna czy to on się wypycha czy to brixton- podobno można to pomylić i teraz wlasnie mam zagwozdkę...
Czasem jestem pewna na 100%, ze to Braxton a czasem nie potrafię rozróżnićmusialabym na KTG to sprawdzić...
A propos KTG ja jeszcze nie mialam a lekarz nawet nie wspominal... Musze sie go podpytać na następnej wizycie ale to dopiero pod koniec sierpnia
-
4me Ja już nie pamiętam czy był klej, czy też nie. Po 1 porodzie też używałam tych podkładów bella. Teraz kupiłam canpolu, maja klej i są OGROMNE niczym pieluchy, trochę wyprofilowane, myślę że będą ok.
Jeszcze pytanko odnośnie prania... Pieluchy takie flanelowe- kolorowe można puścić na 60 z białą tetrą? Nie zafarbuje?4me lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybento wrote:4me Ja już nie pamiętam czy był klej, czy też nie. Po 1 porodzie też używałam tych podkładów bella. Teraz kupiłam canpolu, maja klej i są OGROMNE niczym pieluchy, trochę wyprofilowane, myślę że będą ok.
Jeszcze pytanko odnośnie prania... Pieluchy takie flanelowe- kolorowe można puścić na 60 z białą tetrą? Nie zafarbuje?bento lubi tę wiadomość
-
4me wrote:No ja myslalam, ze pod tym paskiem jest klej- a nie ma??? :0 To jak to się ma trzymać w gaciach???? Dziewczyny, które juz raz rodzily- help- różowe bella mama co to za dziadostwo bez kleju? Jak to się nosi w takim razie ?
Po porodzie to raczej będziesz wolniutko tuptać, jak przycisniesz podkład majtkami to się przecież będzie spoko trzymać.
-
Czarna dajesz nadzieję że i Olivi fura będzie szybciej
Byłam po kiecke a Pani zakład zamknęła wcześniej. Miałam nadzieję że jeszcze dziś w niej będę śmigać.
Mnie te podkłady tez przerażają i nawet sobie nie wyobrażam jak w ty chodzić jak to się gaci nie trzyma. Mi koleżanki poleciły bym właśnie po cc zakładała bawełniane majtki bo ponoć lepiej i wygodniej. Więc zakupiłam 5 par i na pierwszy dzień mam te siateczkowe- ale ich prac nie będę.