Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czarna_88 wrote:Ja pisałam że wysłali juz wózek i jutro będzie A miał być we wrześniu z adamexa
przez tel nic Pan nie mówił czemu szybciej ale może na meilu męża cos jest jak wróci to sprawdzi i wtedy dam znac jak będzie tam pisało coś konkretnego
Może mają mega zamówień i skrocili urlop o mc
Dzięki Czarna. A jaki model zamawialaś i w jakim sklepie?
-
wiecie co ,tak weszlam na strone smyka i tam sa pieluszki pampers jedne normalnie a druga paczka -40% i rozmiar 2 bardzo sie oplaca bo wychodzi 38 gr za pieluszke.
Teraz tylko mysle ile paczek zamowic,a w paczce 74 pampersy.. Mysle ze 4 paczki narazie mi wystarczy to jest 296 pampersow to bede miala maly zapas -
easymum wrote:Dzięki Czarna. A jaki model zamawialaś i w jakim sklepie?
Że strony adamex.pl A model to barletta pik4 -
Czarna_88 wrote:Że strony adamex.pl A model to barletta pik4
śliczny wózek wybrałaśteż miałam na niego chętkę
ale ostatecznie zrezygnowałam właśnie ze względu na ten wakacyjny przestój, bałam się że nie będę miała w czym dzieciaczka ze szpitala wynieść
Czarna_88 lubi tę wiadomość
-
Ją myślę, że z tą wagą różnie może być, z chłopakami zawsze według USG miałam niedowagę, a rodzili się obaj 3500g czyli ok. Już dokładnie nie pamiętam, ale Paweł jakiś tydzień przed porodem miał niby 2800 nieźle przybrał przez tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 22:40
KathleenPL lubi tę wiadomość
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
Dominka92 wrote:wiecie co ,tak weszlam na strone smyka i tam sa pieluszki pampers jedne normalnie a druga paczka -40% i rozmiar 2 bardzo sie oplaca bo wychodzi 38 gr za pieluszke.
Teraz tylko mysle ile paczek zamowic,a w paczce 74 pampersy.. Mysle ze 4 paczki narazie mi wystarczy to jest 296 pampersow to bede miala maly zapas
Nam akurat pampers nie sluzyl. Ja bym nie szalala z kilkoma paczkami od razu, tylko sprawdzila na dziecku i dopiero wtedy robiła zapasy.
Dżuls lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
.ona. wrote:Nam akurat pampers nie sluzyl
. Ja bym nie szalala z kilkoma paczkami od razu, tylko sprawdzila na dziecku i dopiero wtedy robiła zapasy.
.ona. lubi tę wiadomość
-
Dominka92 wrote:wiecie co ,tak weszlam na strone smyka i tam sa pieluszki pampers jedne normalnie a druga paczka -40% i rozmiar 2 bardzo sie oplaca bo wychodzi 38 gr za pieluszke.
Teraz tylko mysle ile paczek zamowic,a w paczce 74 pampersy.. Mysle ze 4 paczki narazie mi wystarczy to jest 296 pampersow to bede miala maly zapas
to ile byś zapłaciła za te pampersy? -
A ja was jeszcze zapytam o lampki do pokoju. Chciałabym kupić coś niedużego, żeby w pokoju na noc był półmrok, ale jednocześnie żeby można było podregulować jasność do zmiany pieluszki albo do karmienia. Kupowałyście już coś takiego?
A w ogóle Snoopy_etka - nie wiem, czy Twój nick ma coś wspólnego ze słabością do Snoopy'ego, ale zakupiłam wczoraj w H&M takie pajacyki: http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0321472008.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 23:31
snoopy_etka lubi tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Lilla My wrote:A ja was jeszcze zapytam o lampki do pokoju. Chciałabym kupić coś niedużego, żeby w pokoju na noc był półmrok, ale jednocześnie żeby można było podregulować jasność do zmiany pieluszki albo do karmienia. Kupowałyście już coś takiego?
A w ogóle Snoopy_etka - nie wiem, czy Twój nick ma coś wspólnego ze słabością do Snoopy'ego, ale zakupiłam wczoraj w H&M takie pajacyki: http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0321472008.html -
Uff doczytałam Was:) Kilka godzinek człowieka nie ma i już ładny rozdział do czytania hehe. Swoją drogą całkiem dobra by nam książka wyszła:D
Cieszę się, że u każdego dzieciaczka wszystko ok. Ja postaram się zasnąć, bo coś mam dzisiaj ciągle kłucia. W biedronce przy kasie tak mnie zakuło, że aż gorący pot mnie oblał. Mąż przerażony chciał mnie wygonić do samochodu:D