Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
moje dziewczynki 1700 i 1900 z dzisiaj , wszystko ok , pessar siedzi ,
Dominka92, la_lenka, Czarna_88, Lilla My, agatka196, Dżuls, 4me, magdalenkaihelenka, Gusiak, AniaM, .ona., anula1990, Anitka201, Luna1, Misi@, Mozjaka, Lady Savage, bento, MadziaRatMed, kasig, easymum, snoopy_etka, Nancy87, adzia, przyszła mama, Sigma lubią tę wiadomość
-
.ona. wrote:Norma cisnienia to 140/90, prosze was nie wprowadzajcie innych w blad
-
A dziewczyny sweet. .. się odzywała pisalancos jak tam skurcze ? Bo może mi coś umknęło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 20:11
-
nick nieaktualny
-
A może po prostu niech któraś do sweet napisze smska
Chybaama do Niej numer Skabarka... ale to z kolei Adlonaa musiałaby napisać do Skabarki, zeby ta z kolei napisała do Sweet... taki oto wężyk
Angelaa miałaś dziś wstawić zdjęcie swojego brzuszka..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 20:30
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny w biodrace od jutra rzeczy dla dzieciaczkow body pajacyki pieluszki tetrowe lub flanelowe właśnie oglądałam gazetkę
anula1990, Misi@, karolcia87, snoopy_etka lubią tę wiadomość
-
W ogóle zastanawiam się jak ja przetrwam sobotę, gdzie ma być ok. 37 stopni... no nie wiem, albo się będę owijac woreczkami z kostkami lodu, albo cały dzień spędzę pod prysznicem...
Zawsze byłam strasznym zmarzluchem i tak zazdrościlam tym, którym zawsze było ciepło... ODWOLUJE TO! ... ja chcę być znów małym zmarzluszkiem... mam dość tego, że ciągle mi gorąco...