X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna_88 wrote:
    Dziewczyny w biodrace od jutra rzeczy dla dzieciaczkow body pajacyki pieluszki tetrowe lub flanelowe właśnie oglądałam gazetkę ;-)

i po co to pisalas? :D po co? :D
    i bede musiala isc no :P

relgzbmhh8tsviez.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Moze nie tyle co obrazila ale chce aby wyciszyc :D
    Nie ma co gadac o nieobecnych :D

Juz czuje fajny chłód na balkonie :)

ja tam czuje chłód w domu z racji tego, że mam wiatrak, a teraz kolację jem, a jak na balkonie nie wiem :) ale też pewnie chłodniej :) a już nie mogę się doczekać kiedy synek wylezie na świat już bym chciała , go utulić i ucałować , a tu u mnie nie zapowiada się, żebym wcześniej urodziła :D

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już po KTG w ciągu 30 min zapisały się 2 skurcze na 50%, mała jak zwykle się nie ruszała, i moja położna do mnie: no rzeczywiście mała śpiąca królewna. Ale dała mi wyciąg z KTG na pamiątkę :3

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak Łączę się w bólu, też nie wiem jak przetrwam sobotę, a ponoć to nie koniec upałów...

sRUqp2.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna_88 wrote:
    Dziewczyny w biodrace od jutra rzeczy dla dzieciaczkow body pajacyki pieluszki tetrowe lub flanelowe właśnie oglądałam gazetkę ;-)
    I książeczki kontrastowe! :D rano tatuś atakuje :)

KathleenPL, Misi@ lubią tę wiadomość

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tak was podczytuje ale jakoś nie mam weny na pisanie w ostatnim czasie..
    Dziś też miałam wizytę moja Lilka waży 2,6kg szyjka długa brak rozwarcia, poród się na razie nie szykuje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 21:09

easymum, Lady Savage, Lilla My, agatka196, Czarna_88, Dominka92, Misi@, snoopy_etka, Gusiak, kasig, adzia lubią tę wiadomość

• Angelaa Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski jutro dam zdjęcie bo , dzisiaj wróciłam od lekarza bez sił , i do tego skurcze mnie łapią , więc leże cały czas , bo źle sie czuje :(

km5se6ydozmkg5fc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i w ogóle to jest mi już tak ciężko z mała, codziennie plecy kręgosłup mnie bolą, jest mi niewygodnie siedzieć leżeć... już bym chciała urodzić tzn. wiem ze jeszcze mam czas ale za 2 tygodnie np. już bym mogła a znając moje szczęście to pewnie po terminie będę rodzic...

• ceska Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy na ten tydzien ciazy niej jest to za malo ? 2200 na 35tydz i3 dni ? Hmnn wszystkie macie wieksze dzieciaczki :x

oar8skjod4lwslof.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ceska ja tam jestem zdania że lepiej mniejsze to łatwiej będzie rodzić niż jak za duże :) Jeszcze dzidzie zdążą przybrać na wadze do porodu :)

Lady Savage lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka ja szybki prysznic wzielam dla ochlody i dalej na balkonie siedze :D

Ciekawe jak ja dojde do urzędu pracy w piątek mhm juz to widzę :/

Spadam na tv moze cos ciekawego leci

• .ona. Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ceska wrote:
    A czy na ten tydzien ciazy niej jest to za malo ? 2200 na 35tydz i3 dni ? Hmnn wszystkie macie wieksze dzieciaczki :x
    Szału nie ma, ale dzieci są różne :). Nie ma co porownywac. Możliwe, że po prostu waga urodzeniowa nie dobije do 3kg. A może będzie 3200. To jak wróżene z fusów ;). Spokojnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 21:22

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • easymum Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a ja dzisiaj od paru godzin mam bóle jak na okres i kłucia w szyjce, dokuczliwe, ale do przeżycia. Unikam nospy, ale chyba się skuszę ;) Wizyta w piątek, zobaczymy co tam u Ani słychać :)

Któraś pisała o przyspieszeniu dostawy wózka. A podali powód? Tzn super, że taki obrót sprawy, ale pytanie czy to tak globalnie, czy jakiś czynnik indywidualny akurat dla danego modelu wózka.

gg64rl68s121551a.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pisałam że wysłali juz wózek i jutro będzie A miał być we wrześniu z adamexa :-) przez tel nic Pan nie mówił czemu szybciej ale może na meilu męża cos jest jak wróci to sprawdzi i wtedy dam znac jak będzie tam pisało coś konkretnego ;-)

Może mają mega zamówień i skrocili urlop o mc ;-)

easymum lubi tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ceska wrote:
    Nie przejmuj się, dzieci sa przecież różne. Ja się urodziłam 2900 tydzień przed terminem :D poza tym zawsze jest procent błędu więc na pewno jest ok :D

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:29

trix lubi tę wiadomość

wnidtv73dpzdszlc.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ceska mój mały w 33t+1 ważył równe 2000g i lekarz mówił że jest wszystko w normie ze po prostu może być mniejszy i tyle :-)
    Ja się cieszę ze nie wdal się we mnie pod tym względem bo ja wazylam 4600 jak mnie mama rodziła i miałam 62 cm ;-) szacun normalnie za taki poród. A za to mój mąż ważył podobno tylko 2600g

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 21:44

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • ceska Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tzn moje malenstwo bylo w normie bardziej ale od diety cukrzycowej - insuliny ja schudlam i to mi sie zdaje przyczyna chociaz jem zdrowo tak jak zalecenia zgrzeszam i jem wiecej ale zoladek juz sie przyzwyczail do jedzenia 8 posilkow dziennie, w zyciu tyle nie jadlam przed ciaza, i zawsze problemy z waga bo tu tylam a tu chudlam bmi z przdd ciazy normalne mialam- a teraz po 29 tygodniu poszlo 7 kg.
    Ja sie urodzilam po terminie i wazylam 2100 moze genetyka zadzialala ze maluszka mam w brzuszku a co mi tam jak zdrowa jest to jest wporzadku a waga - bedzie mniej do dzwigania :)

oar8skjod4lwslof.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro napisze do Skabarki, czy ma wiesci od sweet. Dzis nie bede jej juz glowy zawracac, zeby ona zawracala ją swwet :)

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ceska milo Cie znow widziec :) moj maly w 33tc plus 5 dniu wazyl niecale 2 kg, czyli jest na 10 centylu. Jutro znow ide to sie okaze ile przybral przez ten czas ;)

Nie wiem czy mi sie juz wydawalo, ale chyba mialam lekko rozowy sluz, doslownie niteczka. Tym bardziej jestem ciekawa co gin na to.
    Ja od wtorku mam juz lozeczko w sypialni. Wlozylam materacyk, pod spod wlozylam jeszcze te folie by sie od spodu nie kurzyl. Na to przescieradelko i koc by id gory i po bokach tez bylo czyste.

‹‹ 1866 1867 1868 1869 1870 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ