Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka23 wrote:Moze nie tyle co obrazila ale chce aby wyciszyc
Nie ma co gadac o nieobecnych
Juz czuje fajny chłód na balkonie
ja tam czuje chłód w domu z racji tego, że mam wiatrak, a teraz kolację jem, a jak na balkonie nie wiemale też pewnie chłodniej
a już nie mogę się doczekać kiedy synek wylezie na świat już bym chciała , go utulić i ucałować , a tu u mnie nie zapowiada się, żebym wcześniej urodziła
-
nick nieaktualnyDziewczyny tak was podczytuje ale jakoś nie mam weny na pisanie w ostatnim czasie..
Dziś też miałam wizytę moja Lilka waży 2,6kg szyjka długa brak rozwarcia, poród się na razie nie szykujeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 21:09
easymum, Lady Savage, Lilla My, agatka196, Czarna_88, Dominka92, Misi@, snoopy_etka, Gusiak, kasig, adzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i w ogóle to jest mi już tak ciężko z mała, codziennie plecy kręgosłup mnie bolą, jest mi niewygodnie siedzieć leżeć... już bym chciała urodzić tzn. wiem ze jeszcze mam czas ale za 2 tygodnie np. już bym mogła a znając moje szczęście to pewnie po terminie będę rodzic...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ceska wrote:A czy na ten tydzien ciazy niej jest to za malo ? 2200 na 35tydz i3 dni ? Hmnn wszystkie macie wieksze dzieciaczki :x
. Nie ma co porownywac. Możliwe, że po prostu waga urodzeniowa nie dobije do 3kg. A może będzie 3200. To jak wróżene z fusów
. Spokojnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 21:22
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
No a ja dzisiaj od paru godzin mam bóle jak na okres i kłucia w szyjce, dokuczliwe, ale do przeżycia. Unikam nospy, ale chyba się skuszę
Wizyta w piątek, zobaczymy co tam u Ani słychać
Któraś pisała o przyspieszeniu dostawy wózka. A podali powód? Tzn super, że taki obrót sprawy, ale pytanie czy to tak globalnie, czy jakiś czynnik indywidualny akurat dla danego modelu wózka.
-
Ja pisałam że wysłali juz wózek i jutro będzie A miał być we wrześniu z adamexa
przez tel nic Pan nie mówił czemu szybciej ale może na meilu męża cos jest jak wróci to sprawdzi i wtedy dam znac jak będzie tam pisało coś konkretnego
Może mają mega zamówień i skrocili urlop o mceasymum lubi tę wiadomość
-
ceska wrote:A czy na ten tydzien ciazy niej jest to za malo ? 2200 na 35tydz i3 dni ? Hmnn wszystkie macie wieksze dzieciaczki :x
poza tym zawsze jest procent błędu więc na pewno jest ok
-
Ceska mój mały w 33t+1 ważył równe 2000g i lekarz mówił że jest wszystko w normie ze po prostu może być mniejszy i tyle
Ja się cieszę ze nie wdal się we mnie pod tym względem bo ja wazylam 4600 jak mnie mama rodziła i miałam 62 cmszacun normalnie za taki poród. A za to mój mąż ważył podobno tylko 2600g
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 21:44
-
Tzn moje malenstwo bylo w normie bardziej ale od diety cukrzycowej - insuliny ja schudlam i to mi sie zdaje przyczyna chociaz jem zdrowo tak jak zalecenia zgrzeszam i jem wiecej ale zoladek juz sie przyzwyczail do jedzenia 8 posilkow dziennie, w zyciu tyle nie jadlam przed ciaza, i zawsze problemy z waga bo tu tylam a tu chudlam bmi z przdd ciazy normalne mialam- a teraz po 29 tygodniu poszlo 7 kg.
Ja sie urodzilam po terminie i wazylam 2100 moze genetyka zadzialala ze maluszka mam w brzuszku a co mi tam jak zdrowa jest to jest wporzadku a waga - bedzie mniej do dzwigania
-
nick nieaktualnyCeska milo Cie znow widziec
moj maly w 33tc plus 5 dniu wazyl niecale 2 kg, czyli jest na 10 centylu. Jutro znow ide to sie okaze ile przybral przez ten czas
Nie wiem czy mi sie juz wydawalo, ale chyba mialam lekko rozowy sluz, doslownie niteczka. Tym bardziej jestem ciekawa co gin na to.
Ja od wtorku mam juz lozeczko w sypialni. Wlozylam materacyk, pod spod wlozylam jeszcze te folie by sie od spodu nie kurzyl. Na to przescieradelko i koc by id gory i po bokach tez bylo czyste.