X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to ja tak samo dzisiaj mam klucia jakieś mówiłam lekarzowi ale on nie widzi nic nie pokojacego czuli tak ma być widocznie. Trzeba iść spać może zasne ale mama zgage masakra :-/ jeszcze rennie possam bowiem umrę i wiem po czym, po kopytkach :-/

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ikeowy księżyc, a w nim ledową żarówkę o najsłabszej mocy jaką znalazłam. Świeci bardzo delikatnie. Zamierzam zostawiać na całe noce, żeby móc łatwo małą podglądać. Da się przy tym spać, ale z przewijaniem też nie powinno być problemu.

KathleenPL lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    A ja was jeszcze zapytam o lampki do pokoju. Chciałabym kupić coś niedużego, żeby w pokoju na noc był półmrok, ale jednocześnie żeby można było podregulować jasność do zmiany pieluszki albo do karmienia. Kupowałyście już coś takiego? :)

A w ogóle Snoopy_etka - nie wiem, czy Twój nick ma coś wspólnego ze słabością do Snoopy'ego, ale zakupiłam wczoraj w H&M takie pajacyki: http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0321472008.html :)

Byłam dziś w h&m i nie znalazłam żadnych pajacykow na noworodka :( Ale dzięki za linka, może się skuszę przez internet :)
    A nick jest stary jak świat, bo jeszcze z czasów liceum, gdy moim ulubionym t-shirtem był właśnie ten że snoopym :):):)

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 05:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba wszystkie ładnie spicie :-) (mam nadzieję ) ja wstałam na siuisu no i juz nie umie zasnąć :-/

A tak w ogóle to dzień dobry brzuchatki witamy się z wami w 35 tc :-D do terminu porodu zostało tylko albo jeszcze 5 tygodni ;-) ach nie mogę się juz doczekać żeby przywitać małego na świecie ♡♡♡

adzia, karolcia87, Nancy87, Dżuls, Gusiak lubią tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 05:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do lampek my mamy kupiona z Ikei gwiazdke ktora tez daje bardzo delikatne światło ;-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 05:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I po spaniu ;)
    Dzień dobry!

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 05:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

My już też nie śpimy. Zbudził mnie wielki głód przed 5, a teraz lezymy najedzona i się łudze że jeszcze po śpię. :-)

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. ☺
    Ja też już nie śpię od 4.30. Zaliczyłam już pierwsze śniadanie. I staram się jeszcze trochę zdrzemnac. Ale mała tak się wierci w brzuchu, że chyba nic z tego. ☺

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) a my się właśnie tulimy :) dostalam małego do pokoju na czas karmienia, pojadł krótko i śpi mi na rękach <3

la_lenka, ela, karolcia87, AniaM, justysss, bento, 4me, adzia, .ona., easymum, Carolline, diatomka, Misi@, KathleenPL, snoopy_etka, kiti, Czarna_88, Dżuls, Kasiarzynka, Anitka201, MadziaRatMed, kasig, Dominka92, chabasse, ceska, agatka196, magdalenkaihelenka, Angelaa, Gusiak, Wonderland, trix, Magnosia lubią tę wiadomość

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry to i my już nie śpimy :-) obudziłam się na siku oraz 5.30 i zasnąć nie mogę. Mam nadzieję jednak, że jeszcze mi się uda ;-) a tak poza tym do terminu porodu został tylko miesiąc ;-) i takie naprawdę nie wiem kiedy wyjdzie mały może to być w każdej chwili. Co raz bliżej do spotkania z synem :-)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie jadę na usg, pogoda na razie bardzo miła, ale lada moment wróci gorąco. :(

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O mamo !!!
    Najgorsza noc w całej ciąży i oby już takiej nie było !!
    Od północy co godzine,półtorej wstawalam zgaga taka mnie dopadła , myślałam ze wtedy byla najgorsza ale nie , to dzisiaj była najgorsza jaką kiedykolwiek mialam , rennie nie dało rady a wzięłam dwa , nad ranem jak już mleko nie pomagało z desperacji otworzyłam jogurt pitny mullera truskawkowy i co ? Jeszcze gorzej narobilam :/
    Zapilam mlekiem polozylam sie i nie moglam spac bo duszno , wstalam bo tyle litrów wypić to i wc krzyczalo zeby odwiedzić, zrobilam herbate miętowa i trochę ulzylo , zasnelam czulam ze znowu kumulacja sie zbliża to znowu łyk herbaty .
    Mężowi mówiłam żeby rumianek zrobił bo jak na złość mięta ostatnia była , spał jak zabity bo nawrt nie wiedzial ze sie w nocy meczylam , zapytał z troski co mi jest ze rumianek chce .
    A najgorsze jest to ze tą zgage dalej mam :/

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj biedaczku.. zgaga potrafi dobic, mnie też się zle spało, bo brzuch bardzo uciskał, rzucałam się z boku na bok, coś czuję ze dużo kg mam juz w brzuszku.

Też mamlampke księżyc z ikea, daje piękne delikatne światło, taki klimatyczne;-)

ja zasuwam dzis zasłony i tak walcze z upałem, a w południe do sadu pod drzewo z książką.

720fbe94f2.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, hej! przywitałam 35+0tc :D lecę powyginać się do SR, miłego dnia :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d03c9593153.jpg

Staraczka23, bento, karolcia87, adzia, .ona., easymum, Lady Savage, Misi@, KathleenPL, snoopy_etka, Dżuls, Kasiarzynka, Anitka201, Luna1, agatka196, Gusiak, trix lubią tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me wrote:
    Oj biedaczku.. zgaga potrafi dobic, mnie też się zle spało, bo brzuch bardzo uciskał, rzucałam się z boku na bok, coś czuję ze dużo kg mam juz w brzuszku.

Też mamlampke księżyc z ikea, daje piękne delikatne światło, taki klimatyczne;-)

ja zasuwam dzis zasłony i tak walcze z upałem, a w południe do sadu pod drzewo z książką.

A kiedy wizyte masz ?
    Moja na szczęście grzeczna była i nie kopala w nocy :D

Muszę też lampkę kupić , może później pójdę do sklepu rozejrzeć się .

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wizyta dopiero 27.08 ;-) moja gin na urlopie, a ostatnio nie podała wagi :/ wiec wiem, że nic nie wiem :-)

mc temu mała ważyła 1500 a teraz to juz tylko mogę wróżyć:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 07:16

720fbe94f2.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma oby wiecej takich wiadomosci! Fajnie :)

Sigma, adzia lubią tę wiadomość

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [IMG[/IMG]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 11:11

4me, Staraczka23, easymum, karolcia87, Carolline, la_lenka, .ona., Lady Savage, lila1983, diatomka, Misi@, Mozjaka, Lilla My, snoopy_etka, julita, Nancy87, Kucykowa, kiti, Czarna_88, Dżuls, Kasiarzynka, Anitka201, alutka, adzia, Luna1, MadziaRatMed, kasig, aldonaa, Terazsięuda:-), Dominka92, chabasse, sowa28, Paulinek, ceska, SweetCherryPie, agatka196, anula1990, anulka20, przyszła mama, magdalenkaihelenka, Gusiak, Wonderland, trix, Magnosia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me wrote:
    wizyta dopiero 27.08 ;-) moja gin na urlopie, a ostatnio nie podała wagi :/ wiec wiem, że nic nie wiem :-)

mc temu mała ważyła 1500 a teraz to juz tylko mogę wróżyć:)
    Ja 17 mam wizytę , dzieci teraz mają swoje tempo wzrostu , moze byc tobie ciężko bo jest inaczej ułożona .

Sigma odrazu lepiej bez tych kabli i sprzętu , śliczny Milan

• karolcia87 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śliczny przeesłodki bobasek :)

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
‹‹ 1868 1869 1870 1871 1872 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ