X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to ja tak samo dzisiaj mam klucia jakieś mówiłam lekarzowi ale on nie widzi nic nie pokojacego czuli tak ma być widocznie. Trzeba iść spać może zasne ale mama zgage masakra :-/ jeszcze rennie possam bowiem umrę i wiem po czym, po kopytkach :-/

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ikeowy księżyc, a w nim ledową żarówkę o najsłabszej mocy jaką znalazłam. Świeci bardzo delikatnie. Zamierzam zostawiać na całe noce, żeby móc łatwo małą podglądać. Da się przy tym spać, ale z przewijaniem też nie powinno być problemu.

KathleenPL lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    A ja was jeszcze zapytam o lampki do pokoju. Chciałabym kupić coś niedużego, żeby w pokoju na noc był półmrok, ale jednocześnie żeby można było podregulować jasność do zmiany pieluszki albo do karmienia. Kupowałyście już coś takiego? :)

A w ogóle Snoopy_etka - nie wiem, czy Twój nick ma coś wspólnego ze słabością do Snoopy'ego, ale zakupiłam wczoraj w H&M takie pajacyki: http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0321472008.html :)

Byłam dziś w h&m i nie znalazłam żadnych pajacykow na noworodka :( Ale dzięki za linka, może się skuszę przez internet :)
    A nick jest stary jak świat, bo jeszcze z czasów liceum, gdy moim ulubionym t-shirtem był właśnie ten że snoopym :):):)

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 05:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba wszystkie ładnie spicie :-) (mam nadzieję ) ja wstałam na siuisu no i juz nie umie zasnąć :-/

A tak w ogóle to dzień dobry brzuchatki witamy się z wami w 35 tc :-D do terminu porodu zostało tylko albo jeszcze 5 tygodni ;-) ach nie mogę się juz doczekać żeby przywitać małego na świecie ♡♡♡

adzia, karolcia87, Nancy87, Dżuls, Gusiak lubią tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 05:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do lampek my mamy kupiona z Ikei gwiazdke ktora tez daje bardzo delikatne światło ;-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 05:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I po spaniu ;)
    Dzień dobry!

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 05:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

My już też nie śpimy. Zbudził mnie wielki głód przed 5, a teraz lezymy najedzona i się łudze że jeszcze po śpię. :-)

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. ☺
    Ja też już nie śpię od 4.30. Zaliczyłam już pierwsze śniadanie. I staram się jeszcze trochę zdrzemnac. Ale mała tak się wierci w brzuchu, że chyba nic z tego. ☺

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) a my się właśnie tulimy :) dostalam małego do pokoju na czas karmienia, pojadł krótko i śpi mi na rękach <3

la_lenka, ela, karolcia87, AniaM, justysss, bento, 4me, adzia, .ona., easymum, Carolline, diatomka, Misi@, KathleenPL, snoopy_etka, kiti, Czarna_88, Dżuls, Kasiarzynka, Anitka201, MadziaRatMed, kasig, Dominka92, chabasse, ceska, agatka196, magdalenkaihelenka, Angelaa, Gusiak, Wonderland, trix, Magnosia lubią tę wiadomość

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry to i my już nie śpimy :-) obudziłam się na siku oraz 5.30 i zasnąć nie mogę. Mam nadzieję jednak, że jeszcze mi się uda ;-) a tak poza tym do terminu porodu został tylko miesiąc ;-) i takie naprawdę nie wiem kiedy wyjdzie mały może to być w każdej chwili. Co raz bliżej do spotkania z synem :-)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie jadę na usg, pogoda na razie bardzo miła, ale lada moment wróci gorąco. :(

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O mamo !!!
    Najgorsza noc w całej ciąży i oby już takiej nie było !!
    Od północy co godzine,półtorej wstawalam zgaga taka mnie dopadła , myślałam ze wtedy byla najgorsza ale nie , to dzisiaj była najgorsza jaką kiedykolwiek mialam , rennie nie dało rady a wzięłam dwa , nad ranem jak już mleko nie pomagało z desperacji otworzyłam jogurt pitny mullera truskawkowy i co ? Jeszcze gorzej narobilam :/
    Zapilam mlekiem polozylam sie i nie moglam spac bo duszno , wstalam bo tyle litrów wypić to i wc krzyczalo zeby odwiedzić, zrobilam herbate miętowa i trochę ulzylo , zasnelam czulam ze znowu kumulacja sie zbliża to znowu łyk herbaty .
    Mężowi mówiłam żeby rumianek zrobił bo jak na złość mięta ostatnia była , spał jak zabity bo nawrt nie wiedzial ze sie w nocy meczylam , zapytał z troski co mi jest ze rumianek chce .
    A najgorsze jest to ze tą zgage dalej mam :/

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj biedaczku.. zgaga potrafi dobic, mnie też się zle spało, bo brzuch bardzo uciskał, rzucałam się z boku na bok, coś czuję ze dużo kg mam juz w brzuszku.

Też mamlampke księżyc z ikea, daje piękne delikatne światło, taki klimatyczne;-)

ja zasuwam dzis zasłony i tak walcze z upałem, a w południe do sadu pod drzewo z książką.

720fbe94f2.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, hej! przywitałam 35+0tc :D lecę powyginać się do SR, miłego dnia :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d03c9593153.jpg

Staraczka23, bento, karolcia87, adzia, .ona., easymum, Lady Savage, Misi@, KathleenPL, snoopy_etka, Dżuls, Kasiarzynka, Anitka201, Luna1, agatka196, Gusiak, trix lubią tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me wrote:
    Oj biedaczku.. zgaga potrafi dobic, mnie też się zle spało, bo brzuch bardzo uciskał, rzucałam się z boku na bok, coś czuję ze dużo kg mam juz w brzuszku.

Też mamlampke księżyc z ikea, daje piękne delikatne światło, taki klimatyczne;-)

ja zasuwam dzis zasłony i tak walcze z upałem, a w południe do sadu pod drzewo z książką.

A kiedy wizyte masz ?
    Moja na szczęście grzeczna była i nie kopala w nocy :D

Muszę też lampkę kupić , może później pójdę do sklepu rozejrzeć się .

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wizyta dopiero 27.08 ;-) moja gin na urlopie, a ostatnio nie podała wagi :/ wiec wiem, że nic nie wiem :-)

mc temu mała ważyła 1500 a teraz to juz tylko mogę wróżyć:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 07:16

720fbe94f2.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma oby wiecej takich wiadomosci! Fajnie :)

Sigma, adzia lubią tę wiadomość

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [IMG[/IMG]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 11:11

4me, Staraczka23, easymum, karolcia87, Carolline, la_lenka, .ona., Lady Savage, lila1983, diatomka, Misi@, Mozjaka, Lilla My, snoopy_etka, julita, Nancy87, Kucykowa, kiti, Czarna_88, Dżuls, Kasiarzynka, Anitka201, alutka, adzia, Luna1, MadziaRatMed, kasig, aldonaa, Terazsięuda:-), Dominka92, chabasse, sowa28, Paulinek, ceska, SweetCherryPie, agatka196, anula1990, anulka20, przyszła mama, magdalenkaihelenka, Gusiak, Wonderland, trix, Magnosia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me wrote:
    wizyta dopiero 27.08 ;-) moja gin na urlopie, a ostatnio nie podała wagi :/ wiec wiem, że nic nie wiem :-)

mc temu mała ważyła 1500 a teraz to juz tylko mogę wróżyć:)
    Ja 17 mam wizytę , dzieci teraz mają swoje tempo wzrostu , moze byc tobie ciężko bo jest inaczej ułożona .

Sigma odrazu lepiej bez tych kabli i sprzętu , śliczny Milan

• karolcia87 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śliczny przeesłodki bobasek :)

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
‹‹ 1868 1869 1870 1871 1872 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ