Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A to ja tak samo dzisiaj mam klucia jakieś mówiłam lekarzowi ale on nie widzi nic nie pokojacego czuli tak ma być widocznie. Trzeba iść spać może zasne ale mama zgage masakra
jeszcze rennie possam bowiem umrę i wiem po czym, po kopytkach
-
Ja mam ikeowy księżyc, a w nim ledową żarówkę o najsłabszej mocy jaką znalazłam. Świeci bardzo delikatnie. Zamierzam zostawiać na całe noce, żeby móc łatwo małą podglądać. Da się przy tym spać, ale z przewijaniem też nie powinno być problemu.
KathleenPL lubi tę wiadomość
-
Lilla My wrote:A ja was jeszcze zapytam o lampki do pokoju. Chciałabym kupić coś niedużego, żeby w pokoju na noc był półmrok, ale jednocześnie żeby można było podregulować jasność do zmiany pieluszki albo do karmienia. Kupowałyście już coś takiego?
A w ogóle Snoopy_etka - nie wiem, czy Twój nick ma coś wspólnego ze słabością do Snoopy'ego, ale zakupiłam wczoraj w H&M takie pajacyki: http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0321472008.html
Byłam dziś w h&m i nie znalazłam żadnych pajacykow na noworodkaAle dzięki za linka, może się skuszę przez internet
A nick jest stary jak świat, bo jeszcze z czasów liceum, gdy moim ulubionym t-shirtem był właśnie ten że snoopym
-
Chyba wszystkie ładnie spicie
(mam nadzieję ) ja wstałam na siuisu no i juz nie umie zasnąć
A tak w ogóle to dzień dobry brzuchatki witamy się z wami w 35 tcdo terminu porodu zostało tylko albo jeszcze 5 tygodni
ach nie mogę się juz doczekać żeby przywitać małego na świecie ♡♡♡
adzia, karolcia87, Nancy87, Dżuls, Gusiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
a my się właśnie tulimy
dostalam małego do pokoju na czas karmienia, pojadł krótko i śpi mi na rękach
la_lenka, ela, karolcia87, AniaM, justysss, bento, 4me, adzia, .ona., easymum, Carolline, diatomka, Misi@, KathleenPL, snoopy_etka, kiti, Czarna_88, Dżuls, Kasiarzynka, Anitka201, MadziaRatMed, kasig, Dominka92, chabasse, ceska, agatka196, magdalenkaihelenka, Angelaa, Gusiak, Wonderland, trix, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry to i my już nie śpimy
obudziłam się na siku oraz 5.30 i zasnąć nie mogę. Mam nadzieję jednak, że jeszcze mi się uda
a tak poza tym do terminu porodu został tylko miesiąc
i takie naprawdę nie wiem kiedy wyjdzie mały może to być w każdej chwili. Co raz bliżej do spotkania z synem
-
nick nieaktualnyO mamo !!!
Najgorsza noc w całej ciąży i oby już takiej nie było !!
Od północy co godzine,półtorej wstawalam zgaga taka mnie dopadła , myślałam ze wtedy byla najgorsza ale nie , to dzisiaj była najgorsza jaką kiedykolwiek mialam , rennie nie dało rady a wzięłam dwa , nad ranem jak już mleko nie pomagało z desperacji otworzyłam jogurt pitny mullera truskawkowy i co ? Jeszcze gorzej narobilam
Zapilam mlekiem polozylam sie i nie moglam spac bo duszno , wstalam bo tyle litrów wypić to i wc krzyczalo zeby odwiedzić, zrobilam herbate miętowa i trochę ulzylo , zasnelam czulam ze znowu kumulacja sie zbliża to znowu łyk herbaty .
Mężowi mówiłam żeby rumianek zrobił bo jak na złość mięta ostatnia była , spał jak zabity bo nawrt nie wiedzial ze sie w nocy meczylam , zapytał z troski co mi jest ze rumianek chce .
A najgorsze jest to ze tą zgage dalej mam -
Oj biedaczku.. zgaga potrafi dobic, mnie też się zle spało, bo brzuch bardzo uciskał, rzucałam się z boku na bok, coś czuję ze dużo kg mam juz w brzuszku.
Też mamlampke księżyc z ikea, daje piękne delikatne światło, taki klimatyczne;-)
ja zasuwam dzis zasłony i tak walcze z upałem, a w południe do sadu pod drzewo z książką. -
hej, hej! przywitałam 35+0tc
lecę powyginać się do SR, miłego dnia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d03c9593153.jpgStaraczka23, bento, karolcia87, adzia, .ona., easymum, Lady Savage, Misi@, KathleenPL, snoopy_etka, Dżuls, Kasiarzynka, Anitka201, Luna1, agatka196, Gusiak, trix lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarlenak_me wrote:Oj biedaczku.. zgaga potrafi dobic, mnie też się zle spało, bo brzuch bardzo uciskał, rzucałam się z boku na bok, coś czuję ze dużo kg mam juz w brzuszku.
Też mamlampke księżyc z ikea, daje piękne delikatne światło, taki klimatyczne;-)
ja zasuwam dzis zasłony i tak walcze z upałem, a w południe do sadu pod drzewo z książką.
A kiedy wizyte masz ?
Moja na szczęście grzeczna była i nie kopala w nocy
Muszę też lampkę kupić , może później pójdę do sklepu rozejrzeć się .
-
nick nieaktualny[IMG[/IMG]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 11:11
4me, Staraczka23, easymum, karolcia87, Carolline, la_lenka, .ona., Lady Savage, lila1983, diatomka, Misi@, Mozjaka, Lilla My, snoopy_etka, julita, Nancy87, Kucykowa, kiti, Czarna_88, Dżuls, Kasiarzynka, Anitka201, alutka, adzia, Luna1, MadziaRatMed, kasig, aldonaa, Terazsięuda:-), Dominka92, chabasse, sowa28, Paulinek, ceska, SweetCherryPie, agatka196, anula1990, anulka20, przyszła mama, magdalenkaihelenka, Gusiak, Wonderland, trix, Magnosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarlenak_me wrote:wizyta dopiero 27.08
moja gin na urlopie, a ostatnio nie podała wagi
wiec wiem, że nic nie wiem
mc temu mała ważyła 1500 a teraz to juz tylko mogę wróżyć
Sigma odrazu lepiej bez tych kabli i sprzętu , śliczny Milan