X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma od razu widać ze to chłopak a to rzadkość przy noworodku ahhhh słodziak widać ze jest mu dobrze przy tobie :)

Dżuls, easymum lubią tę wiadomość

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma, już nie będę przynudzać, i pissać tego samego, co dziewczyny, że młody przesłodki i cudowny (wiadomo ;) ) ale zdjęcia Milana przypominają mi, że poród zbliża się wielkimi krokami i "trzeba urodzić, samo się nie wchłonie", jak mawia mój gin :P

O bosz, dzisiaj koronacja carewicza i znów całe miasto zablokowane. Tu się nie da żyć.

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuls dokladnie, moja mame byc za przeproszenie opieprzyla i bylby spokoj a tu musze dyplomatycznie to rozwiazac. Ale to troche wina meza mojego bo nie potrzebnie jej wszystko mowi. On sie broni tym, ze tylko nas ma i ina zyje naszym zyciem. Ale dobrze to ujal naszym zyciem. Juz ich uprzedzilam, ze po porodzie.jak wrocimy do domu to ma nikogo noe byc. I okazalo sie, z3 tescuowa planowala koczowac u nas od rana :-) A ja chce bysmy sie soba nacieszyli i odpoczeli a nie sluchali gdekania. Moja mam to zaakceptowala, zaproponowala tylko, ze moze cos ugotowac i by M. Podjechal wczesniej po to. Bo moja druga polowka to z gotowaniem na bakier.

Dzuls to bedzie 38 tc skonczony?? Teraz Ci pokazuje 32, chyba sie cos popsulo.

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspolczuje wam dzisiaj dziewczyny w stolicy cały dzień obchodów :-/

Lady 30 tc oj to szybko oby maluszek był zdrowy .

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuls jak sie krew śni to oznacza gości w postaci rodziny (krewnych) :)

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Dzuls jak sie krew śni to oznacza gości w postaci rodziny (krewnych) :)

Może teściowa Cię odwiedzi? :D

KathleenPL lubi tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    Może teściowa Cię odwiedzi? :D
    Pomyślałam to samo :D :D
    Nie chciałam dolowac :D :D :D

• .ona. Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuls dobry tekst lekarza :)

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lila1983 wrote:
    Dzuls to bedzie 38 tc skonczony?? Teraz Ci pokazuje 32, chyba sie cos popsulo.
    Coś mi suwak szaleje. To będzie skończony 37 tydzień, dziś skończyłam 34, zaczynam 35 :)
    A moja matka też żyje naszym, głównie moim i męża życiem, bo moje rodzeństwo się na nią trochę wypięło, tzn obrali inną taktykę, czyli im mniej wie, tym lepiej. A ja jestem najmłodsza i mieszkam najbliżej, do tego z racji różnicy wieku między mną a rodzeństwem trochę chowali mnie jak jedynaczkę, więc cała uwaga skupiona jest niestety na mnie, a ja jestem miękkim łosiem i ulegam, dopóki mama nie przekroczy granicy, wtedy awantura i foch, mam trzy dni z glowy bez telefonow, potem nasyla na mnie mojego ojca, który jest zawsze tym neutralnym rozjemcą. A najgorsze, że ona wszystko bierze tak strasznie do siebie, jak jakas kurde zakompleksiona 12latka. Czasem też mąż rzuci jej "mamusia się nie wpieprza", ale to działa tak, że on ma spokój, a ja jeszcze oddatkowo muszę wysłuchiwać za jakiego chama wyszłam :D
    Edita: Staraczka, Lilla My - teściowa już jest, jutro wyjeżdża :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 09:13

8pdp47e.png
  • snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do stłuczki męża, to aż mi głupio, bo najpierw zapytałam o samochód :( Ale powiedział, że miał kolizję, więc uznałam, że z nim wszystko OK, ale teraz czuję się podle, zwłaszcza że się wczoraj poprztykaliśmy :(

Jeśli zaś chódzi o tesciowe, to ja swoją wygrałam chyba na loterii... kobieta idealna... chętnie pomoże, zawsze przygotuje jakąś wałówkę, ale najpierw pyta, co nam potrzeba i na co mamy ochotę... i NIGDY się nie wtrąca... obkupiła małego w ciuszki, ale najpierw spytała, co mi się podoba...
    Ale, że nie zawsze może być pięknie i równowaga w przyrodzie musi być, to moja mama jest znowu jak typowa teściowa z dowcipów :) Także ja po porodzie chętnie będę gościć u siebie mamę męża :) W sumie muszę przyznać, że zazwyczaj nazywam ją właśnie mamą Marcina, bo teściowa do niej nie pasuje :)

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaM wrote:
    Sigma od razu widać ze to chłopak a to rzadkość przy noworodku ahhhh słodziak widać ze jest mu dobrze przy tobie :)
    No własnie ja tak oglądam różne zdjęcia dzieciowe i w większości, jak zdjęcia są naturalne itp nie przerabiane photoshopem to mam wrażenie, że od razu można płeć rozróżnić...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    O bosz, dzisiaj koronacja carewicza i znów całe miasto zablokowane. Tu się nie da żyć.
    Wpadaj do mnie na wioskę :D

Dżuls lubi tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może mama przyjedzie :D

Dalej walczę ze zgaga no mam dość :/
    Gratis biegunka doszła i tak biegam do wc

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś słyszałam że jak facet wybiera sobie na żonę kobietę charakterem do matki to nie może się udać :D
    Jak są różne to się uwielbiają a dwie takie same to kocioł :D
    Ja tylko męża poznałam i na zdjęciach jego matkę widziałam z mordy wredna od razu mojej mamie powiedziałam że sie nie dogadamy i tak wykrakalam :D
    Nic dziwnego że mowi sie przeciwieństwa się przyciągają :D
    Poza tym wracając do przeszłości miałam tak z chłopakami ze matka spokojna a kolo debil , matka nienormalna to kolo taki spokojny . U mnie mąż spokojny a matka poj3bana :D

• MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczko bardzo współczuję zgagi, mi na szczescie renniempomaga, ale zapasy sie szybko kurczą tyle tego jem...

Mi tez sie cala joc krew snila, bo rano mialam zaplanowane mierzenie cujru na czczo, bo ostatnio wyszedl mi dosc wysoki bo az 90 ale sie okazalo, ze mam przeterminowane paski ;D i dzis juz mierzylam na nowych, cala noc mnie to meczylo, na szczescie nie mam cukrzycy, ale moj tata ma i pol rodziny wiec jestem mocno obciazona i staram sie to kontrolowac, na szczescie na czczo wyszlo 82wiec jestem w normie. A przyznaje ze niestety ostatnio moje menu to glownie slodycze jakos przez te upaly nie mam na nic ochoty :/ dzis tez zapowiada sie goracybdzien... Zazdroszcze Sigmie, ze juz jest po!

relgio4pxlxziakh.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:

Jaki carewicz? Papież!! :D

Dżuls lubi tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • Carolline Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na moich lekach na zgage pisze, ze moge max 8 dziennie brac i sie nie mecze tylko jak dokucza (praktycznie codziennie i prawie non stop bez wzgledu na to co jem lub czy jem, najbardziej jak sie schylam) to siup w ten glupi dziob. I odpukac w niemalowane jest znosnie. Dziennie 4-5 mi schodzi saszetek, ale chociaz jedna meczarnia z glowy :D Jako, ze mam zgage juz od maja to inaczej bym pewnie wykorkowala :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 09:39

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Mam całkiem blisko, bo mieszkam na Bielanach :D hahaha

KathleenPL lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziaratmed niedawno w aptece znajome mi daly paski. I powiedzialy ze sa wazne ale one juz nie moga ich sprzedac. I ze mam je uzyc w pierwszej kolejnosci, efekt byl taki ze przez tydz nie wiedzialam co sie dzieje a rano cukry do 95 dochodzily! I wtedy mnie tknelo spojrzalam a tam datacdo konca lipca. Sprobowalam mierzyc waznymi paskami i tymi przez pare pomiarow i bardzo przeklamywal. Na starych 95 na dobrych np84 albo i 79 tez bylo:/

MadziaRatMed lubi tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • sowa28 Ekspertka

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka,
    współczuje zgagi bo sama w ciąży się z nią zmagam. Słodkie rzeczy takie jak jogurt truskawkowy czy czekolada jeszcze bardziej podbiją Ci zgagę niestety, bo rozluźniają przełyk. Mięta wpływa na wydzielanie soków trawiennych, wiec raczej tez nie pomoże. Najlepiej chyba mlekiem sobie ulżyć i rennie, ale nie zawsze pomaga.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 09:48

cbyga1h.png
    h0b9tl5.png
‹‹ 1870 1871 1872 1873 1874 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ