Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka23 wrote:Kwasami wypalalam zgage pomagalo a teraz nic
Od rana juz 3 rennie wzięłam i dupa , mi się wydaje ze tak jak wtedy palilo i pilam cierpki kompot z wiśni tak teraz może być wina jabłek z tym ze nie jadlam na noc a jakos po 17 a w nocy sie aktywowalo do teraz .
Mleka za bardzo nie lubię ale od wczoraj wypilam 1,5L w nocy dopilam trochę,rano mąż do kawy otwieral i zaraz muszę do sklepu smigac po nastepne .
A co do schylania to żałuję że wczoraj włosów nie chcialo mi się farbowac i niewiem czy je zrobie dzisiaj bo wizja schylania nad wanną przeraża . -
Dżuls wrote:Carewicz przemawia na Wiejskiej (moim zdaniem nazwa ulicy pasuje jak ulał), czekam aż wspomni o moich obiecanych pieniądzach na dziecko
Sprzedaliśmy bo to mikra kawalerka była z jednym oknem, słońce od rana do nocy... ale się z P zawsze śmialiśmy, że często nasze okna w tv pokazywali. Wszystkie protesty, pikiety, biegi itp mi pod oknami przechodziły. MASAKRAAAA!!!!!!
-
nick nieaktualnySnoopy ja mam wysokie , u lekarza po 140 w domu normalne bo do 120 . Może patrząc ba ciśnienie i puls jest nie dobrze dlatego lekarz zwrócił uwage .
Kathleen a moze te mleko na zgage zależne od % , spojrzalam na te co w nocy nie pomagało i ma 1,5 a jak otworzylam 3,2 to jak ręką odjal -
nick nieaktualny
-
Dżuls wrote:Laski, jak to jest z depilacją w ciąży? Maszynka elektryczna dozwolona? Chodzi mi o bikini.
Aldonaa - mój brzuch ciągle jest wysoko, już mnie ostatnio teściowa zmacała i zawyrokowała, że macica jezcze wysoko, więc jeszcze daleko do porodu. Btw, wkurza mnie to macanie, zupełnie jakby brzuch nie był częścią mnie i można było sobie macnąć kiedy ma się ochotę.
Ja cały czas jadę elektryczną, bo ręczną w moim wykonaniu wyszłaby uczta rzeźnika
Jeśli chodzi o macanie, to się nie dawaj. Nie wyobrażam sobie, że mnie ludzie po brzuchu macają. Możesz powiedzieć, że lekarz zabronił, żeby skurczy nie wywoływać:
-
la_lenka wrote:Jestem po usg, wszystko super, wymiary nawet kilka dni do przodu, więc zupełnie przestaję sie martwić. No i już 3 kilo człowieka, wow!
Tyle, że główka już dość mocno nisko, więc już oficjalnie się nastawiam na drugą połowę sierpnia, a nie wrzesień. Ciekawe co córka na to?Niech tylko przejdą te tropikalne upały to mogę iść rodzić.
moja ma główkę bardzo nisko i już w kanale rodnym od 20 tyg
i jeszcze nie rodzę
-
snoopy_etka wrote:Ja cały czas jadę elektryczną, bo ręczną w moim wykonaniu wyszłaby uczta rzeźnika
Jeśli chodzi o macanie, to się nie dawaj. Nie wyobrażam sobie, że mnie ludzie po brzuchu macają. Możesz powiedzieć, że lekarz zabronił, żeby skurczy nie wywoływać:
snoopy_etka lubi tę wiadomość
-
Lady naprawdę będzie śmiesznie jak Ty tą ciążę jeszcze przenosisz... jak się tak właśnie bardzo chce to na przekór możesz czekać i czekać...
Absolutnie Ci tego nie życzę, zresztą niech tam sobie Zuzia wychodzi kiedy będzie gotowa
Staraczka przecież to jest oczywiste, że będziesz ten termin z 2000 strony przenosić ;pStaraczka23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzia lubię za to jezioro... tez bym sobie gdzieś wybyla
Może jak będę się w miarę nieźle czuła to gdzieś sobie z mężem w weekend wyskoczymy... póki co siedzę grzecznie w domku ratujac się woda z cytryna i limonka
Z tym obstawianiem konkretnej strony to szalejecie, przy tym Naszym tempie pisania niczego nie można być pewnym
-
Mi dzis belly pokazalo 49 dni;)
Moglby juz byc koniex sierpnia nooo
Mozajka moj brat w pazdzierniku wroci zza oceanu, na dlugo siostra wyjezdza?
Kurde leze i juz jestem uklejona i spocona:/ a obiecalam malemu kulki ten figloraj , wiec musze za jakies p -
Mi dzis belly pokazalo 49 dni;)
Moglby juz byc koniex sierpnia nooo
Kurde leze i juz jestem uklejona i spocona:/ a obiecalam malemu kulki ten figloraj , wiec musze za jakies pol godz wyjsc dobrze ze tam klima jest -
Gusiak wrote:Lady naprawdę będzie śmiesznie jak Ty tą ciążę jeszcze przenosisz... jak się tak właśnie bardzo chce to na przekór możesz czekać i czekać...
Absolutnie Ci tego nie życzę, zresztą niech tam sobie Zuzia wychodzi kiedy będzie gotowa
Staraczka przecież to jest oczywiste, że będziesz ten termin z 2000 strony przenosić ;p
Wiembędą jaja
-
KathleenPL wrote:Nie śmiej się z Wiejskiej, mieszkałam tam kiedyś ;P Mieszkanie z widokiem na parking sejmowy
Sprzedaliśmy bo to mikra kawalerka była z jednym oknem, słońce od rana do nocy... ale się z P zawsze śmialiśmy, że często nasze okna w tv pokazywali. Wszystkie protesty, pikiety, biegi itp mi pod oknami przechodziły. MASAKRAAAA!!!!!!
Ja bym chyba zrzuciła na to towarzystwo napalm, jakby mi pikietowali 150 razy w roku pod oknami.
-
diatomka wrote:
Diatomka (ja też dopiero niedawno to zauważyłam) to nie jest MoZAJka, tylko MoZJAka ...
Wszystkie od poczatku chyba na to nie zwrócilysmy uwagi, bo i na pierwszej stronie jest wpisane z błędemWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 12:06
diatomka lubi tę wiadomość