Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Nancy87 wrote:Wróciłam z miasta i znowu tyle nadrabiania hehe. W ogóle od trzech dni mam jakiś przypływ energii. Dwa dni sprzątałam, a dzisiaj pół miasta zeszłam w tym upale. Jedynie co mi doskwiera, to kłucie.
Nancy u Ciebie jak widzę jutro już wychodzi ciąża donoszona, wiec możesz sobie szaleć i spacerowaćNancy87 lubi tę wiadomość
-
agatka196 wrote:Gusiak a jaka to aplikacja?
183 zł z przesyłką
W sumie w sklepie play wpisałam odliczanie i mama jakis widzet odliczanie - można ustalić konkretna datę do której ma liczyć dni, wpisać sobie jakie to wydarzenie... niby bez szału, ale dla mnie spoczko
A skąd ten zestaw? ... tez bobas style?
Poproszę linka, bo musze w końcu też taki zestaw zamówić... aaaaa... no i najważniejsze - ile czekałas od zamówienie na przesyłkę? -
Nancy87 wrote:Wróciłam z miasta i znowu tyle nadrabiania hehe. W ogóle od trzech dni mam jakiś przypływ energii. Dwa dni sprzątałam, a dzisiaj pół miasta zeszłam w tym upale. Jedynie co mi doskwiera, to kłucie.
To u mnie wręcz odwrotnie - mogłabym tylko leżeć i spać..Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Tak bobas styl
https://www.facebook.com/bobasstyl?fref=nf
http://www.bobasstyl.pl/
W niedziele zamówiłam a dziś już jest także bardzo szybko i bardzo fajne, ładne. A kolory wybierał Rafał bo ja się zdecydować nie mogłam.
Gusiak lubi tę wiadomość
-
Gusiak wrote:
Zresztą właśnie ponoć jak się pachnie to powinno się wiecej pić - dla mnie to tez może i mało logiczne, ale ponoć działa i w zasadzie widze po sobie, że faktycznie jest wtedy lepiej
Ja tam nie wiem czy pachne czy smierdze. Pic i tak duzo pije
btw. Bez kitu. Zawsze czytalam Mozajka
Gusiak, KathleenPL, easymum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra dziewczyny idę z tym panem na dwór bo te oczy mówią same za siebie "chce mi się sr..."
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/773d4226d3ce.jpgagatka196, Carolline, chabasse, Kucykowa, Dżuls, Lady Savage, julita, przyszła mama, Czarna_88, adzia lubią tę wiadomość
-
aldonaa wrote:Ja tam nie wiem czy pachne czy smierdze. Pic i tak duzo pije
btw. Bez kitu. Zawsze czytalam Mozajka
Hehehe.... a się kiedyś śmiałam to teraz mam;D
PUCHNE miało być
tzn. Juz nie puchne, jak malo pije to puchne
Agatka dziękuję ... czyli spokojnie mogę poczekać do wypłaty i wtedy sobie zamówićagatka196, aldonaa lubią tę wiadomość
-
agatka196 wrote:Wody pije bardzo dużo a i tak stopy spuchniete. Aż wczoraj mi koleżanka mówi że nogi mam jak balony czy tak powinno być.
A ta po pszczole to jak beczułka wygląda.
Ja tez myslalam ze mi nogi puchna, ale ostatnio na wizycie byla przedemna dziewczyna na tym samym etapie na jakim my jestesmy. I ona to miala stopy!!przerazilam sie jak je zobaczylam. Praktycznie z noga sie zlewaly. Palce kostka wszystko razem. Jeden wielki balon. Miala zalozone meskie klapki, bo w nic innego sie zmiescic nie mogla. Tragedia!! A po wizycie powiedziala, ze jest lepiej niz ostatnio. To ja sobie nie wyobrazam jak te stopy wygladaly wczesniej.
-
Heloł!
My po wizycie:)
Wszystkoe jest ok, szyjka zamknięta, skraca się troszkę i mam zakaz dźwigania. Poza tym dr wzięła gbs i następna wizyta za 2 tyg. KTG w normie, Ola tak się wierciła, że zsuwała sprzęt
Ale poruszanie się po mieście o tej porze to jakaś tragedia...Odczucie miałam +50 stopni. Czekam na Mężola, zmieniam ciuchy w walizce i wracamy na działkę, tam zupełnie inaczY w tym upale.
Miłego dzionka i powodzenia na wizytach !agatka196, .ona., Lady Savage, Dżuls, Gusiak, snoopy_etka, chabasse, diatomka, Anitka201, Czarna_88, kasig, easymum lubią tę wiadomość
Córcia
-
Wspolczuje tym co puchna. Moje nogi i rece itd bez zmian, obraczka na palcu luzna, kostki i lydki szczuple
. Nawet dzieki cukrzycowej diecie wyjatkowo nie mam cellulitu na udach
.
Mnie tylko brzuch rosnie mam wrazenie - ostatnio w oczach, jakbym wielka dynie polknela
Szkoda tylko, ze czuje sie gorzej niz wygladam.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
anulka20 wrote:Dziewczyny łóżeczko przyszło i teraz pytanie mogę przepłukać baldachim, pościel prześcieradło i kołdrę i poduszkę oraz ten ochraniacz ale chcę włączyć na płukanie nie na pranie
? Czy nic się z nimi nie stanie?
wszystkie elementy, które wymieniłaś wrzuciłam na program 15min na 30 stopni z wirowaniem chyba 600 i nic się nie stało, także śmiało możesz wyprać
Agatka super komplecik minky, takiego wzoru jeszcze nie widziałam
całe szczęście puchnięcie i obrzęki omijają mnie szerokim łukiem i nie h już tak zostanie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 13:29
-
Lady Savage wrote:
a mnie nikt nie pisał że mogę szaleć
mnie kazałyście leżeć
Ja Tobie tylko pisalam, żebyś uważała z tymi spacerami i nie zaczęła gdzieś tam po lesie rodzic
Ogólnie to możesz sobie spacerować ile wlezie... tyljo uważaj na tą temperature -
A mi się zawsze zdawało, że jak się puchnie to właśnie trzeba pić więcej wody. Ja aktualnie wlewam w siebie (nawet nie wiem jak i kiedy, po prostu widze po ilości wywalanych butelek) ok 3 litrów wody dziennie. Nogi zawsze miałam bardzo szłupłe w kostkach, stopy też takie chude i kościste, teraz minimalnie mi to spuchło i zaczerwieniło, ale jeszcze daleko im do balonów. Bardziej czuję, niż widzę, że mam spuchnięte i zmęczone.
-
Lady Savage wrote:
a mnie nikt nie pisał że mogę szaleć
mnie kazałyście leżeć
Od "zrobiłam 2h spacer i zaraz idę na kolejny", po "nie wyjdę dziś po bułki"
Ja już nie ogarniem, co Ci lekarze właściwie powiedzieli - "droga wolna, możesz rodzić, ciąża donoszona, już czas urodzić" czy raczej "gdybyś teraz urodziła, to dziecku nie powinno się już nic stać, ale lepiej doczekać do terminu" ?