X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie to mam dziś dzień dla siebie, jako że chłopaki są nad morzem. Pazury zrobione, bikini powiedzmy, że ogarnięte, zaraz lecę podciąć kudły do fryzjera, a potem lecę z koleżanką na kawkę do kawiarni kolegi :) Zadzownił dzisiaj rano mąż i pytał jakie mam plany na dziś, to mu oświadczyłam, zgodnie z prawdą, że będę przepuszczać jego ciężko zarobione pieniądze :D

Misi@, la_lenka, .ona. lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak nie przesadz z tą wodą i cytryną bo na słońcu mozesz plamy mieć

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi belly pokazuje dziś 37 dni do TP
    A do CC zostało zaledwie 28 dni ! :-)

Wzięłam ogarnęłam mieszkanie bo na meblach to już pisać można było i siedzę i cieknie ze mnie ciurkiem. Zaraz wezmę prysznic może lepiej, a przynajmniej chłodniej. I niestety muszę iść na miasto.

Nad wodę planuję gdzieś w sobotę ruszyć. Nawet na basen bo nie daje rady już w domu. Ale już dziś miłą chęcią bym dupkę gdzieś pomoczyła :-)

Misi@ lubi tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:

Ja jakas dziwna chyba jestem. Potrafie 3 L dziennie wypic z cytryna i mieta i dzieki Bogu bez zadnych plam jeszcze funcjonuje. :)

l22nhdge5b933eoh.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny łóżeczko przyszło i teraz pytanie mogę przepłukać baldachim, pościel prześcieradło i kołdrę i poduszkę oraz ten ochraniacz ale chcę włączyć na płukanie nie na pranie :)? Czy nic się z nimi nie stanie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 12:10

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:

Ja nie wychodzę na słońce... ;D
    W taki upał póki nie musze to nosa nie wysciubiam poza drzwi mieszkania... dopiero jutro czeka mnie wizyta u ginka, ale mąż już mi zapowiedzial, że mam jechać autem (piechotą mam może z 15 min ;D ) wiec tez pewnie dużo słońca nie złapie =)

Dżuls baaaardzo dobry plan ;D
    Ja juz swojemu zapowiedziałam, że po porodzie On zostaje w domu z małą, a ja wybieram się do fryzjera... trzeba odżywic włosy, może trochę podetne, zrobię jakiś kolor... takie kilka chwil tylko dla mnie po tych tygodniach siedzenia samej w domu =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka to z pisaniem jak u mnie haha nie pamietam jaki kolor ma stolik szklany :D

Aldona ale w ciąży? Niektórzy np moja mama za dużo nie może ,ja mogę też pić i nic tylko coś mówiła że w ciąży za dużo nie mozna

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Diatomka (ja też dopiero niedawno to zauważyłam ;D ) to nie jest MoZAJka, tylko MoZJAka ... ;D
    Wszystkie od poczatku chyba na to nie zwrócilysmy uwagi, bo i na pierwszej stronie jest wpisane z błędem =)
    bo miała być mozajka ;) literówka mi się wkradła podczas rejestracji i się zorientowałam dopiero po 3 mc
    diatomka wrote:
    Mi dzis belly pokazalo 49 dni;)
    Moglby juz byc koniex sierpnia nooo

Mozajka moj brat w pazdzierniku wroci zza oceanu, na dlugo siostra wyjezdza?

Kurde leze i juz jestem uklejona i spocona:/ a obiecalam malemu kulki ten figloraj , wiec musze za jakies p
    W grudniu mają z mężem przylecieć na chrzciny małej a pozwolenie mają na dwa lata.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    Dziewczyny łóżeczko przyszło i teraz pytanie mogę przepłukać baldachim, pościel prześcieradło i kołdrę i poduszkę oraz ten ochraniacz ale chcę włączyć na płukanie nie na pranie :)? Czy nic się z nimi nie stanie?

ja wszystko prałam, tylko na 30 stopni i 600 obrotów. a tyle zer ja nie mam baldachimu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja widziałam tylko jak z telefonu pisze to wyskakuje mozajka dlatego nie poprawiam .
    Na nicku Skabarka tez robicie błędy bo niektóre piszą skrabarka :D

A jak już przy nickach jestesmy to powiem wam ze sierpniowki mają staraczke24 a wy mnie czyli staraczke23 hehe

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyna na fb to grupa Wrześniowe mamusie 2015?

720fbe94f2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mamusie tylko ciężarówki , dobrze że nie tirowki ...

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-)

720fbe94f2.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aldonaa w sumie to i ja mam podobnie... jak mam wodę z limonka i cytryną to potrafię w ciągu dnia spokojnie wypić ze 3 litry... i wręcz czym więcej pije tym dla mojego organizmu chyba lepiej, bo przynajmniej wtedy nie puchne =)

Zresztą właśnie ponoć jak się pachnie to powinno się wiecej pić - dla mnie to tez może i mało logiczne, ale ponoć działa i w zasadzie widze po sobie, że faktycznie jest wtedy lepiej =)

Czyli spokojnie możemy pisać MoZAJka ;D

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• moka89 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    Przepłukać to możesz samą firankę, kołderkę i poduszkę przewietrzylam na balkonie, poszewki i prześcieradła uparłam w 40 st, a ochraniacz tylko wyprasuję na parę :)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:

Baldachimu nie pralam wcale, ochraniacz tylko prasowalam... pralam poszewki na poduszkę i kołderke, rożek, prześcieradło i taka osłonę maskujaca... włączalam chyba na 40 stopni i zmniejszone wirowanie =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka ja to nawet sobie ściągnęłam na telefon specjalna aplikacje odliczajaca dni... i tym sposobem codziennie jak zerkam to jakoś mi lżej, że kolejny szczęśliwy dzień za Nami... na chwilę obecną pozostało mi do cc 35 dni ... z jednej strony wydaje się, że to tak niewiele, a z drugiej mam wyrażenie, że to wieczność... =)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 12:29

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:

ja wszystko prałam w 30 stopniach

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dotarła paczuszka :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:27

Gusiak, Lilla My, karolcia87, Staraczka23, Dominka92, snoopy_etka, trix, Lady Savage, Dżuls, diatomka, julita, Anitka201, Misi@, Czarna_88, Paulinek, easymum lubią tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam z miasta i znowu tyle nadrabiania hehe. W ogóle od trzech dni mam jakiś przypływ energii. Dwa dni sprzątałam, a dzisiaj pół miasta zeszłam w tym upale. Jedynie co mi doskwiera, to kłucie.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
‹‹ 1874 1875 1876 1877 1878 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ