Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ogólnie to mam dziś dzień dla siebie, jako że chłopaki są nad morzem. Pazury zrobione, bikini powiedzmy, że ogarnięte, zaraz lecę podciąć kudły do fryzjera, a potem lecę z koleżanką na kawkę do kawiarni kolegi
Zadzownił dzisiaj rano mąż i pytał jakie mam plany na dziś, to mu oświadczyłam, zgodnie z prawdą, że będę przepuszczać jego ciężko zarobione pieniądze
Misi@, la_lenka, .ona. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi belly pokazuje dziś 37 dni do TP
A do CC zostało zaledwie 28 dni !
Wzięłam ogarnęłam mieszkanie bo na meblach to już pisać można było i siedzę i cieknie ze mnie ciurkiem. Zaraz wezmę prysznic może lepiej, a przynajmniej chłodniej. I niestety muszę iść na miasto.
Nad wodę planuję gdzieś w sobotę ruszyć. Nawet na basen bo nie daje rady już w domu. Ale już dziś miłą chęcią bym dupkę gdzieś pomoczyłaMisi@ lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny łóżeczko przyszło i teraz pytanie mogę przepłukać baldachim, pościel prześcieradło i kołdrę i poduszkę oraz ten ochraniacz ale chcę włączyć na płukanie nie na pranie
? Czy nic się z nimi nie stanie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 12:10
-
Staraczka23 wrote:Gusiak nie przesadz z tą wodą i cytryną bo na słońcu mozesz plamy mieć
Ja nie wychodzę na słońce...
W taki upał póki nie musze to nosa nie wysciubiam poza drzwi mieszkania... dopiero jutro czeka mnie wizyta u ginka, ale mąż już mi zapowiedzial, że mam jechać autem (piechotą mam może z 15 min) wiec tez pewnie dużo słońca nie złapie
Dżuls baaaardzo dobry plan
Ja juz swojemu zapowiedziałam, że po porodzie On zostaje w domu z małą, a ja wybieram się do fryzjera... trzeba odżywic włosy, może trochę podetne, zrobię jakiś kolor... takie kilka chwil tylko dla mnie po tych tygodniach siedzenia samej w domu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGusiak wrote:Diatomka (ja też dopiero niedawno to zauważyłam
) to nie jest MoZAJka, tylko MoZJAka ...
Wszystkie od poczatku chyba na to nie zwrócilysmy uwagi, bo i na pierwszej stronie jest wpisane z błędemliterówka mi się wkradła podczas rejestracji i się zorientowałam dopiero po 3 mc
diatomka wrote:Mi dzis belly pokazalo 49 dni;)
Moglby juz byc koniex sierpnia nooo
Mozajka moj brat w pazdzierniku wroci zza oceanu, na dlugo siostra wyjezdza?
Kurde leze i juz jestem uklejona i spocona:/ a obiecalam malemu kulki ten figloraj , wiec musze za jakies p -
nick nieaktualnyanulka20 wrote:Dziewczyny łóżeczko przyszło i teraz pytanie mogę przepłukać baldachim, pościel prześcieradło i kołdrę i poduszkę oraz ten ochraniacz ale chcę włączyć na płukanie nie na pranie
ja wszystko prałam, tylko na 30 stopni i 600 obrotów. a tyle zer ja nie mam baldachimu. -
nick nieaktualnyA ja widziałam tylko jak z telefonu pisze to wyskakuje mozajka dlatego nie poprawiam .
Na nicku Skabarka tez robicie błędy bo niektóre piszą skrabarka
A jak już przy nickach jestesmy to powiem wam ze sierpniowki mają staraczke24 a wy mnie czyli staraczke23 hehe -
nick nieaktualny
-
Aldonaa w sumie to i ja mam podobnie... jak mam wodę z limonka i cytryną to potrafię w ciągu dnia spokojnie wypić ze 3 litry... i wręcz czym więcej pije tym dla mojego organizmu chyba lepiej, bo przynajmniej wtedy nie puchne
Zresztą właśnie ponoć jak się pachnie to powinno się wiecej pić - dla mnie to tez może i mało logiczne, ale ponoć działa i w zasadzie widze po sobie, że faktycznie jest wtedy lepiej
Czyli spokojnie możemy pisać MoZAJka -
anulka20 wrote:Dziewczyny łóżeczko przyszło i teraz pytanie mogę przepłukać baldachim, pościel prześcieradło i kołdrę i poduszkę oraz ten ochraniacz ale chcę włączyć na płukanie nie na pranie
-
anulka20 wrote:Dziewczyny łóżeczko przyszło i teraz pytanie mogę przepłukać baldachim, pościel prześcieradło i kołdrę i poduszkę oraz ten ochraniacz ale chcę włączyć na płukanie nie na pranie
Baldachimu nie pralam wcale, ochraniacz tylko prasowalam... pralam poszewki na poduszkę i kołderke, rożek, prześcieradło i taka osłonę maskujaca... włączalam chyba na 40 stopni i zmniejszone wirowanie -
Agatka ja to nawet sobie ściągnęłam na telefon specjalna aplikacje odliczajaca dni... i tym sposobem codziennie jak zerkam to jakoś mi lżej, że kolejny szczęśliwy dzień za Nami... na chwilę obecną pozostało mi do cc 35 dni ... z jednej strony wydaje się, że to tak niewiele, a z drugiej mam wyrażenie, że to wieczność...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 12:29
-
ja wszystko prałam w 30 stopniach -
Właśnie dotarła paczuszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:27
Gusiak, Lilla My, karolcia87, Staraczka23, Dominka92, snoopy_etka, trix, Lady Savage, Dżuls, diatomka, julita, Anitka201, Misi@, Czarna_88, Paulinek, easymum lubią tę wiadomość