Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
To u mnie zdarzały sie dni, kiedy mialam spuchniete nogi, stopy... w sumie to cała byłam spuchnieta... ale to zauważyłam właśnie, że zdarza się w dni kiedy mniej pije albo dużo czasu spędzam w samochodzie...
Poza tym już jakoś od ponad miesiąca nie noszę obraczki ani żadnych pierścionków, bo niestety paluszki u rąk też już nie te.. -
Paulinek wrote:odebrałam właśnie wyniki krwi z wczoraj, przy jakiej wartości hemoglobiny bierzecie żelazo itp?
erytrocyty 3,6 przedział 3,7-5,1
hemoglobina 10,90 przedział 12-16
hematokryt 31,9 przedział 37-41 ?
Bo mąż biedny odebrał wynik i już dzwonił zaniepokojony. Kochany, że się martwi, ale chyba trochę przesadza, czy wynik faktycznie niski?ja przy takich wynikach od początku ciąży biorę zalazo... Lekarz mowil, ze to wazne- żelazo nie szkodzi a nie chciałby aby skończylo sie przetaczaniem krwi przy porodzie
tylko, ze mim, ze biorę to i tak mam Maks 11 wiec u mnie bez byloby pewnie dużej gorzej
-
nick nieaktualnyJa to mam w te upaly nie tylko opuchniete nogi ale tez takie klucia i ciazenie w dole brzucha, ze jak wstaje i musze zejsc po schodach to mam wrazenie ze mi zaraz tam szystko peknie i wody odejda.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 14:32
-
A ja mam już furę dla młodego stoi juz w jego pokoiku jest cudna
Lilla My, agatka196, Lady Savage, Gusiak, Dżuls, kasig, eM, easymum lubią tę wiadomość
-
No to ja zazdraszczam tym co nie puchną
We wtorek mamy rocznice i R chciał mi kupić pierścionek. AHA pokupowane. Paluchy spuchnięte. I mówi że cały jego plan uległ w gruzach bo zaraz jeszcze mam urodziny i miał plan co kupić a teraz to doopa.
Biedaczek niech się martwi teraz
Wyszłam na 30min do krawcowej i do rosmana dosłownie w mokruteńkich włosach po nie całych 10 suche na wiór. Nie ma czym oddychać a powietrze to nożem można kroić.
-
Dżuls wrote:Bo Ty przechodzisz ze skrajności w skrajność
Od "zrobiłam 2h spacer i zaraz idę na kolejny", po "nie wyjdę dziś po bułki"
Ja już nie ogarniem, co Ci lekarze właściwie powiedzieli - "droga wolna, możesz rodzić, ciąża donoszona, już czas urodzić" czy raczej "gdybyś teraz urodziła, to dziecku nie powinno się już nic stać, ale lepiej doczekać do terminu" ?
nie mnie decydować
co Zuzia postanowi to będzie jej data.
-
Z telefonu coś nie chce mi wskoczyć jak kompa włączę to pokaż zdjęcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 14:48
-
marlenak_me wrote:myślicie ze moge użyć skarpetek do stóp-mam taie z exclusive cosmetics z masłem shea, miętą i olejkiem z drzewa herbacianego, ale maja taż w sobie jakiś alkohol..
te moje stopy potrzebują już większego kopa,zeby ładnie wyglądac:/
Właśnie byłam w Rosmanie po coś do pięt bo aż wstyd i się zastanawiałam czy takie skarpetki można. Na razie kupiłam jakiś piling i krem. Mam nadzieję że to wystarczy by doprowadzić je do ładu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFusy z kawy balsam lub mydło albo cos co się pieni zmieszac ze sobą i nałożyć na stopy,będą jak po szorowaniu pumeksem gladkie jak dupka niemowlaka
Ja tak robie raz na półtora tygodnia i mam spokój , dla lepszego efektu ubrać skarpetki i trochę pochodzić , taki o peeling
A jak walą to ponoć sól pomaga , moczyć stopy w wodzie z solą , mi zawsze sie pocily a smierdzialy tylko po adidasach -
nick nieaktualny