Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagatka196 wrote:A jak Paulinek prałaś te komplety z minky?
30 stopni, pranie delikatnych albo bawełnianych max 800 obrotów, i z żelem do prania w podajniku u góry bez żadnych kapsułek i płynu do płukania, i wrzucałam tylko samo minky na pranie żeby się nie mechaciło. Poduszkę do karmienia wrzuciłam tez tak samo, ale tylko ją do pralki;) i jest wszystko super
i jak będziesz prasować ewentualnie to tylko po stronie bawełny;) ja jeszcze nie prasowałam bo są po praniu, ale pochowane w tych workach co przyszły;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 17:04
agatka196 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZmierzylam cisnienie mam 153/89 a zawsze mam ponizej 120 tu....czy mozliwe, ze to przez upaly?
Edit no i mam wrazenie, ze zyly mnie pieka, swedza...trudno to okreslic. Dobrze, ze za godzi e mam wizyteWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 17:27
-
Misi@ wrote:Zmierzylam cisnienie mam 153/89 a zawsze mam ponizej 120 tu....czy mozliwe, ze to przez upaly?
Edit no i mam wrazenie, ze zyly mnie pieka, swedza...trudno to okreslic. Dobrze, ze za godzi e mam wizyte
możliwe Misia, ale obserwuj bo to już za wysokie ciśnienie. Jak nie spadnie to może zachacz o IP bo wysokie ciśnienie jest niebezpieczne. Mi też często wzrasta jak jest upał, ale ja mam tabletki na nadciśnienie więc w takich wypadkach zwykle biorę dodatkową
Doczytałam że masz wizytę, to dobrze będziesz spokojniejszaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 17:31
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Wpadłam się pochwalić co u nas, choć czytam was z raz dziennie to często nie mam czasu się odezwać
byliśmy w poniedziałek u gin i mały waży już 2.6kg! A jak jest powyżej 2.5 to kamień z serca
a poza tym to ważne wieści! Mamy już wózek i bazę i fotelik do odbioru
jedziemy jutro i będę mogła powiedzieć, że już wszystko dla małego mamy
Gusiak, la_lenka, aldonaa, Misi@, adzia, Dżuls, kasig, snoopy_etka, Carolline, agatka196, .ona., Czarna_88, karolcia87, easymum, trix lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Mój mąż wyszedł do Biedry po popcorn bo mu sie zachciało i z czym wrócił?
Paczka bodów na 68
Paczka bodów na 74
Paczka bodów na 80
Paczka bodow na 86
Paczka pajacyków na 68
Paczka pajacyków na 74
Paczka pajacyków a 80
Paczka pajacyków na 86
i 4 plastikowe skrzynki na zabawki dla małego...myślałam,że padne ze smiechu:)
Nasz syn ma body i pajacyki już nawet na 1,5 roku
Właśnie zalogowałam sie na konto przez internet a tam blokada Biedronka -336 złWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 17:57
Gusiak, aldonaa, agatka196, diatomka lubią tę wiadomość
-
Czarna_88 wrote:Mam pytanie do mamusiek chłopców starszych juz. Co mogę kupić dwulatkowi ? Dostałam od kuzynki mnóstwo rzeczy dla swoje babla A ona ma syna 2 latka i nie wiem co kupić rakiem babelkowi
PannaB - co do przekręcania się, to ja dwa razy czułąm takie koszmarnie silne ruchy, jakby mi się młoda rękami i nogami zaparła o ściany brzucha. I rzeczywiście - w ciągu trzech tygodni przekręciłą mi siędwa razy i to chyba były właśnie te momenty -
anula1990 wrote:Mój mąż wyszedł do Biedry po popcorn bo mu sie zachciało i z czym wrócił?
Paczka bodów na 68
Paczka bodów na 74
Paczka bodów na 80
Paczka bodow na 86
Paczka pajacyków na 68
Paczka pajacyków na 74
Paczka pajacyków a 80
Paczka pajacyków na 86
Właśnie zalogowałam sie na konto przez internet a tam blokada Biedronka -336 złCarolline, agatka196 lubią tę wiadomość
-
anula1990 wrote:Mój mąż wyszedł do Biedry po popcorn bo mu sie zachciało i z czym wrócił?
Paczka bodów na 68
Paczka bodów na 74
Paczka bodów na 80
Paczka bodow na 86
Paczka pajacyków na 68
Paczka pajacyków na 74
Paczka pajacyków a 80
Paczka pajacyków na 86
Właśnie zalogowałam sie na konto przez internet a tam blokada Biedronka -336 zł
Jak zaczęłam to czytać, to pierwsze o czym pomyślałam to właśnie rachunek
No bo przecież nadchodzi apokalipsa i już na pewno w biedronce ciuszków nie bedzie
A tak szczerze to ZAZDROSZCZĘ! Moja męża to nawet skarpetek by małej nie kupiła, no bo "ja sie przeciez na tym nie znam " -
aldonaa wrote:Jak zaczęłam to czytać, to pierwsze o czym pomyślałam to właśnie rachunek
No bo przecież nadchodzi apokalipsa i już na pewno w biedronce ciuszków nie bedzie
A tak szczerze to ZAZDROSZCZĘ! Moja męża to nawet skarpetek by małej nie kupiła, no bo "ja sie przeciez na tym nie znam "
Hahaha wkurzyłam sie troszke na ten rachunek ale co tam niech sie pocieszy ,że kupił sam coś w sensie ze zadecydował
Kuźwa miałam taka ochote na popcorn jak rozszedł sie w domu ten maślany smak...cukier po godzinie 150...jestem przerażona,wziełam dawke insuliny i czekam...głupia pipa ze mnie -
Anula, to Tylko pozazdrościć męża... Mój sam z siebie jeszcze nic małemu nie kupił. Nawet jak go prosiłam, to on, że się nie zna, koloru i wzoru nie wybierze, itp. Także tylko się cieszyć, że sam wydaje i nie rozlicza za wypłaty z konta
anula1990, Gusiak lubią tę wiadomość
-
Paulina fotel wygląda naprawdę świetnie, bardzo dobry pomysł z tą konserwacją, mój R. też odnowił fotel jutro wrzucę zdjęcie przed i po, jestem zadowolona z efektu
PannaB nie jestem pewna czy czułam przekręcanie się ale podejrzewam kiedy to mogło nastąpić, któregoś wieczoru było takie kręcenie się po moich bokach aż w pewnej chwili wypięła się na ukos i w tym momencie główka mogła pójść w dół ale pewności nie mam
wróciłam z centrum po pizzy i lodzie, niebo w gębie!Paulinek lubi tę wiadomość
-
tak czytam i zdaje mi sie ze to moglo byc to:)zobaczymy we wtorek ogolnie mala teraz mniej ruchliwa, zdzis juz dwa razy ja pobudzalam slodkim:P
moj maz sam z siebie kupuje ksiazki dla malej i wybiera rzeczy w necie ale ciuszkow nie tyka raz mi tylko pokazal bym kupila bluze z napsem daddys team bo on nie wie jaki rozmiar -
snoopy_etka wrote:Anula, to Tylko pozazdrościć męża... Mój sam z siebie jeszcze nic małemu nie kupił. Nawet jak go prosiłam, to on, że się nie zna, koloru i wzoru nie wybierze, itp. Także tylko się cieszyć, że sam wydaje i nie rozlicza za wypłaty z konta
Kopia mojego ! Identyczne tlumaczenia slyszejak cos elektronicznego bedziemy dla malej potrzebowac, to podejrzewam, ze on to kupi zanim ja jeszcze o tym zdarze pomyslec.
snoopy_etka lubi tę wiadomość