Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMój fotel przed...
http://wrzucaj.net/images/2015/08/06/20150729174130.jpg
i po ....
http://wrzucaj.net/images/2015/08/06/20150806143235.jpg
Carolline, aldonaa, julita, Staraczka23, snoopy_etka, agatka196, Lilla My, Czarna_88, Anitka201, Gusiak, chabasse, .ona., karolcia87, Lady Savage, diatomka, trix, adzia, Misi@, Dżuls, easymum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam pytanie do mamusiek chłopców starszych juz. Co mogę kupić dwulatkowi ? Dostałam od kuzynki mnóstwo rzeczy dla swoje babla A ona ma syna 2 latka i nie wiem co kupić rakiem babelkowi
-
Czarna_88 wrote:Mam pytanie do mamusiek chłopców starszych juz. Co mogę kupić dwulatkowi ? Dostałam od kuzynki mnóstwo rzeczy dla swoje babla A ona ma syna 2 latka i nie wiem co kupić rakiem babelkowi
Ja bardzo lubię tą serię Czuczu: http://www.czuczu.pl/ i pewnie kupiłabym jakąś zabawkę edukacyjnąCzarna_88 lubi tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
agatka196 wrote:Właśnie przyszedł przewijak z linka od Gusiak i jest śliczny. Jeszcze tylko Fura i jesteśmy Gotowi!!!!
hehehe... a ja jeszcze nawet tego przewijaka nie zamówiłam, ale cieszę się ze jest ładny i teraz już w ogóle ze spokojem jak tylko wypłata wpłynie na konto robię zamówienie
-
Czarna_88 wrote:Mam pytanie do mamusiek chłopców starszych juz. Co mogę kupić dwulatkowi ? Dostałam od kuzynki mnóstwo rzeczy dla swoje babla A ona ma syna 2 latka i nie wiem co kupić rakiem babelkowi
zalezy w jakiej kwocie, moga byc klocki lego duplo, puzzle dla maluchow, jakas ladna ksiazeczka, samochod do zabawy itp.
Czarna_88 lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Ja pewnie tez bym czekała do wypłaty ale Olivia dostała od mojej babci pieniążki na wózek, a że na wózek już dawno odłożone to dokupiłam zaplanowane potrzebne rzeczy. I w ten o to sposób wyprawka się skompletowała
-
dziewczyny Wy czulyscie przekrecanie dzieci?
bo mi sie wczoraj tak przeturlala i od rana nie czuje glownki pod zebrami za to czuje ciezkosc na dole na pecherzu takmi troche ten brzuch osiadl a za to pod biustem lzej i mysle moze sie przekrecila hrabina
-
PannaB wrote:dziewczyny Wy czulyscie przekrecanie dzieci?
bo mi sie wczoraj tak przeturlala i od rana nie czuje glownki pod zebrami za to czuje ciezkosc na dole na pecherzu takmi troche ten brzuch osiadl a za to pod biustem lzej i mysle moze sie przekrecila hrabina
nie nie czułam jak mi sie przekręciła -
ja bardzo mocno odczułam przekrecanie się Kaji, jakieś 5 tygodni temu gowa z góry zeszła na sam dól, ale przy tym tak się wierciła, wywijała kończynami przez 3 h że się przestraszyłam, że coś złego jej się dzieje. Na szczęscie wszystko wróciło do normy i nagle poczułam czkawkę na samym dole- jak nigdy wcześniej.
-
anulka20 wrote:Dziewczyny łóżeczko przyszło i teraz pytanie mogę przepłukać baldachim, pościel prześcieradło i kołdrę i poduszkę oraz ten ochraniacz ale chcę włączyć na płukanie nie na pranie
? Czy nic się z nimi nie stanie?
Powinnaś mieć dołączoną instrukcję prania
-
nick nieaktualny
-
PannaB wrote:dziewczyny Wy czulyscie przekrecanie dzieci?