X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez targ przechodzę w drodze powrotnej z miasta :)
    Anuta jak juz tak zawzięcie czytasz ro co pisze to cofnij kilka stron wcześniej i zobacz co piszę zawsze o upalach WOLĘ UPAŁ NIŻ DESZCZ I ZIMNO
    Z resztą tłumaczyć się nie będę i już .
    Dziwne jest to że jak idzie jakiś temat i cos wisi na wątku to wypominacie każdej z nas akcje z lady .
    Nie piszę więcej bo napiszę za dużo i będzie dym :)
    Idę zjeść bye

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ktore spia na dosc niskich lozkach sypialnianych. Powiedzcie mi, czy rano wstajecie "normalnie" czy Wam za nisko? Zastanawiam sie czy to normalne, ze ciezko sie podniesc czy ja poprostu nie umiem z tego wyra zejs.. poprobuje jeszcze kilka razy, ale jak bede sie tak dalej meczyc to przenosze sie na kanape.

l22nhdge5b933eoh.png
  • Lady Savage Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurczaki ale miałam skurcza teraz ;/ parcie i na pupę i na pipę masakra, przeżyłam, a taka była cisza.

diatomka lubi tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    A może po wieczornych zabawach spadł Ci cukier? W końcu jakby nie patrzeć, to jest jakaś aktywność fizyczna, więc jak poleciał Ci cukier, to potem rano mogłaś mieć wyższy z odbicia? Może trzeba było po tym wszystkim coś jeszcze przegryźć. Nie wiem, tak obstawiam skąd nagle ten cukier 106. Bo 21 to i tak dość wcześnie na ostatni wieczorny posiłek, ja np. dopiero jak coś zjem po 22ej, to rano mam cukry jak trzeba, a śniadanie jem przed 7.

to ja jestem chyba jakis wyjatek. Musze wstac i zjesc o 2-3 bo wtedy mam.cukier ok, ale jak nie zjem.to na czczo mam pow 100, a jak zjem to dalej jest ok.i zjadam albo jedna parowke albo troche wedliny albo wafla ryzowego.

Jesli chodzi o schody to daje rade. Jak nie musze to nie chodze a jak musze to nie ma problemu. Ostatnio poszlismy nad wisle i maz mnie wyciagnal na ala pomost do ktorego trzeba bylo dojsc przez murek. I wiecie co w polowie drogi czolgalam sie spowrotem bo myslalam ze spadne tak mi sie krecilo w glowie i bylo mi slabo. Bylam zdziwiona reakcja mojego organizmu ma wysokosc no ale coz juz wiem ze nie moge sie tam wybierac.

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me wrote:
    a czy wy też czujecie czkawke tak bardzo nisko- przy samej kości łonowej?

Taaaaak - a wczoraj nawet miał czkawkę dwa razy w tym raz w środku nocy i trwało to z 5-7 minut... :P

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • bento Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 09:13

KathleenPL lubi tę wiadomość

sRUqp2.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aldona ja ledwie się z swojego łóżka sypialnianego zwlekam a jeszcze śpię pod ścianą to już w ogóle Horror. Próbowałam od brzegu spać ale nie daje rady i wkurzają mnie budziki R ponastawiane.

Jadę zaraz na tą sesje i najpierw nad wodospad to trochę nogi pomoczę a może i dupkę :-)

Paulinek, Carolline lubią tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Dziewczyny ktore spia na dosc niskich lozkach sypialnianych. Powiedzcie mi, czy rano wstajecie "normalnie" czy Wam za nisko? Zastanawiam sie czy to normalne, ze ciezko sie podniesc czy ja poprostu nie umiem z tego wyra zejs.. poprobuje jeszcze kilka razy, ale jak bede sie tak dalej meczyc to przenosze sie na kanape.
    Może tak być. Ja się rano podnieść nie mogę bo mnie w brzuchu takie kucie łapie. Jak chce wstać to najpierw nogi z łóżka i dopiero się podnoszę :/

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me wrote:
    a czy wy też czujecie czkawke tak bardzo nisko- przy samej kości łonowej?

oj tak, chociaż moja mała od 3 dni bez czkawki, dziwne, bo potrafiła 5 razy dziennie czkać

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czkawkę czuję bardzo nisko i zazwyczaj trwa około 5 minut ale nie przepadam za tym czkaniem i podskakiwaniem ;)

co do wstawania to nie ważne skąd czy z łóżka w sypialni czy z kanapy w salonie albo z materaca podczas zakęś fizycznych zawsze przewracam się najpierw na bok i podnoszę, unikam podnoszenia się z pleców - położna kiedyś mnie za to opieprzyła i jestem jej za to wdzięczna bo z boku jest o wiele lżej i mięśnie tak się nie napinają :)

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli normalne. No nic, do konca mniej niz dalej. Damy rade. :)

Aaaaaa!! Deszcz!!! <3 <3

bento, diatomka, Lady Savage lubią tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też czka czasami po kilka razy dziennie :-) to czkanie faktycznie czuć b nisko

• bento Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubię za deszcz, u mnie patelnia... chociaż i po deszczu nie zawsze jest chłodniej... buuuu wiem że narzekam, ale od zawsze nie lubię lata, jestem człowiekiem zimy.

sRUqp2.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez chce deszcz, inaczej mnie podlewanie wszystkiego w nocy czeka...

Tymon ma czkawke raz na kilka dni. I tez ostatnio raczej na dole czuje więc mam nadzieję, że to dobry znak.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Tez chce deszcz, inaczej mnie podlewanie wszystkiego w nocy czeka...

Tymon ma czkawke raz na kilka dni. I tez ostatnio raczej na dole czuje więc mam nadzieję, że to dobry znak.
    To na pewno się obrócił :-)

• diatomka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No leje sie ze mnie
    A maz znajomych na 20 na grila zaprosil, no nic miecho i tak gotowe kupi. Jedynie jakas lekka szybka salatke musze zrobic miche cala:) cos czuje ze i tak bedzie masakra z temperatura...

A jak sie ma gbs do do luteiny? Robilyscie przerwe jakas? Tak mysle ze rannej nie wezme.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe na facebookowym profilu mego miasta pojawiło się takie zdjęcie :D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d1f683612c1.jpg

bento, diatomka, Paulinek, Anitka201, Gusiak, karolcia87, Misi@, Lady Savage, snoopy_etka, easymum lubią tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady dziecko przed porodem albo sie calkiem wycisza albo wrecz przeciwnie:) moze Zuzia zbiera sily do wyjscia.

Ja urodzilam we wtorek a od niedzieli zadnych ruchow nie czulam moze z dwa ale ledwo jedynie co mnie ratowalo to ktg w tym czasie

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czułam czkawkę zawsze bardzo nisko, nawet jak mała była miednicowo (miała czkawkę podczas usg, więc wiem na 100%).

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lila1983 wrote:
    to ja jestem chyba jakis wyjatek. Musze wstac i zjesc o 2-3 bo wtedy mam.cukier ok, ale jak nie zjem.to na czczo mam pow 100, a jak zjem to dalej jest ok.i zjadam albo jedna parowke albo troche wedliny albo wafla ryzowego.

Lol,ja bym chyba szału dostała, jakbym jeszcze w nocy musiała coś jeść. A nie dali Ci iinsuliny na ten porannyc cukier?

8pdp47e.png
‹‹ 1893 1894 1895 1896 1897 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ