Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moka89 wrote:Melduję się po wizycie. Moja kluska o 3 tyg do przodu, na liczniku już 3100 i za 2,5 tyg mam zacząć gruntowne sprzątanie, seks, i inne bajery żeby zacząć ją wyganiać, bo doktorek nie chce żebym rodziła w 40 tyg, bo dziecko będzie duże i będzie mi ciężko. Mam zakaz tycia, bo swój limit 13 kg wykorzystałam. Pobrał gbs, szyjka długa i trzyma, także zaczynamy odliczanie. Dotarło to do mnie, że za 2,5 tyg już będziemy nerwowo czekać i zaczynam się bać
To czekamy razemTy czekasz bo dzidzia duza, a ja bo szyjka nie wytrzyma . W kazym razie termin oczekiwania ten sam
-
No powiem Ci, że martwi mnie ta waga
od poniedziałku odstawiam slodycxe i będę pic sama wodę
a czemu od poniedziałku? Bo w lodowce mam wafle przekładane pianką i galaretką xD Przeraża mnie rodzenie takiego klocka
Lady Savage, adzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysowa28 wrote:Też mam taką nadzieję, strach pomysleć o tym upale w nocy...
. -
nick nieaktualny
-
moka89 wrote:No powiem Ci, że martwi mnie ta waga
od poniedziałku odstawiam slodycxe i będę pic sama wodę
a czemu od poniedziałku? Bo w lodowce mam wafle przekładane pianką i galaretką xD Przeraża mnie rodzenie takiego klocka
Wszystkie ambitne wyzwania powinno sie zaczynac od poniedzialku wiec to zrozumialea co do wagi, to spokojnie. Pomiary sa szacunkowe wiec mysle, ze wcale nie bedzie tak zle
trix lubi tę wiadomość
-
moka89 wrote:Melduję się po wizycie. Moja kluska o 3 tyg do przodu, na liczniku już 3100 i za 2,5 tyg mam zacząć gruntowne sprzątanie, seks, i inne bajery żeby zacząć ją wyganiać, bo doktorek nie chce żebym rodziła w 40 tyg, bo dziecko będzie duże i będzie mi ciężko. Mam zakaz tycia, bo swój limit 13 kg wykorzystałam. Pobrał gbs, szyjka długa i trzyma, także zaczynamy odliczanie. Dotarło to do mnie, że za 2,5 tyg już będziemy nerwowo czekać i zaczynam się bać
W czwartek mam usg i zobaczymy jak tam młoda się spasła od ostatniego razu, kiedy do niej zaglądaliśmy.
-
Fajny artykuł znalazłam a propos afery ze znieczuleniem.
Fakt, słowa pana wice ministra doprowadziły mnie do białej gorączki. Ale jeśli tłumaczyć to tak, jak napisali w tym artykule (szczególnie jego drugiej części) to mają trochę racji... Nie zawsze wszystko idzie tak jak chcemy. U mnie najpierw nie było anestezjologa, a potem już było za późno...
http://mamadu.pl/120463,najwieksza-krzywde-rodzacym-kobietom-robia-media-afery-o-znieczulenie-porodu-to-nakrecanie-spirali-leku -
nick nieaktualny
-
Anitka201 wrote:Dziewczyny czytacie coś do brzucha? Bo podobno powinno się już na tym etapie zacząć czytać na głos. Tak przynajmniej radzily położne na sr. Ja od jakiegoś czasu czytam malemu lokomotywe i tak się zastanawiam czy jest sens
Anitka201, snoopy_etka, trix, Lady Savage, MadziaRatMed, 4me, Luna1 lubią tę wiadomość
-
Anitka201 wrote:Dziewczyny czytacie coś do brzucha? Bo podobno powinno się już na tym etapie zacząć czytać na głos. Tak przynajmniej radzily położne na sr. Ja od jakiegoś czasu czytam malemu lokomotywe i tak się zastanawiam czy jest sens
Ktos tu wlasnie wczesniej pisal ze czyta badz czytal lokomotywe z pelna interpretacja - wydajac odpowiednie odglosychyba alutka.
Slyszalam od wielu mam, ze czytanie na tym etapie w ciazy bardzo przeklada sie na pozniejsze funkcjonowanie. Czyli np, dzis czytam ta lokomotywe, a w przyszlosci ta sama bajka bardzo interesuje dziecko, a czesto nawet uspokaja. Wiec warto.Anitka201 lubi tę wiadomość
-
Właśnie wysmarowalam nogi kremem chlodzacym na obrzeki dla kobiet w ciąży i zrobiło mi się tak zimno że aż wyszła gesia skórka
także polecam na te upały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 19:13
marlenak_me, trix lubią tę wiadomość
-
aldonaa wrote:Ktos tu wlasnie wczesniej pisal ze czyta badz czytal lokomotywe z pelna interpretacja - wydajac odpowiednie odglosy
chyba alutka.
Slyszalam od wielu mam, ze czytanie na tym etapie w ciazy bardzo przeklada sie na pozniejsze funkcjonowanie. Czyli np, dzis czytam ta lokomotywe, a w przyszlosci ta sama bajka bardzo interesuje dziecko, a czesto nawet uspokaja. Wiec warto.la_lenka, trix, aldonaa, 4me, .ona., Luna1 lubią tę wiadomość