Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moka89 wrote:Melduję się po wizycie. Moja kluska o 3 tyg do przodu, na liczniku już 3100 i za 2,5 tyg mam zacząć gruntowne sprzątanie, seks, i inne bajery żeby zacząć ją wyganiać, bo doktorek nie chce żebym rodziła w 40 tyg, bo dziecko będzie duże i będzie mi ciężko. Mam zakaz tycia, bo swój limit 13 kg wykorzystałam. Pobrał gbs, szyjka długa i trzyma, także zaczynamy odliczanie. Dotarło to do mnie, że za 2,5 tyg już będziemy nerwowo czekać i zaczynam się bać

To czekamy razem
Ty czekasz bo dzidzia duza, a ja bo szyjka nie wytrzyma . W kazym razie termin oczekiwania ten sam
-
No powiem Ci, że martwi mnie ta waga
od poniedziałku odstawiam slodycxe i będę pic sama wodę
a czemu od poniedziałku? Bo w lodowce mam wafle przekładane pianką i galaretką xD Przeraża mnie rodzenie takiego klocka
Lady Savage, adzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj miałam tak gorąco , w sypialni nie da rady przeciągu zrobić to spałam w salonie przy otwartym balkonie , gorzej z psem mialam bo co jakiś czas wybiegal i szczekac próbował .sowa28 wrote:Też mam taką nadzieję, strach pomysleć o tym upale w nocy...
. -
nick nieaktualny
-
moka89 wrote:No powiem Ci, że martwi mnie ta waga
od poniedziałku odstawiam slodycxe i będę pic sama wodę
a czemu od poniedziałku? Bo w lodowce mam wafle przekładane pianką i galaretką xD Przeraża mnie rodzenie takiego klocka 
Wszystkie ambitne wyzwania powinno sie zaczynac od poniedzialku wiec to zrozumiale
a co do wagi, to spokojnie. Pomiary sa szacunkowe wiec mysle, ze wcale nie bedzie tak zle
trix lubi tę wiadomość
-
U mnie pewnie będzie podobnie. Mam już od jednej ginki skierowanie do szpitala na 28.08, czyli jak tylko skończę 37 tydzień.moka89 wrote:Melduję się po wizycie. Moja kluska o 3 tyg do przodu, na liczniku już 3100 i za 2,5 tyg mam zacząć gruntowne sprzątanie, seks, i inne bajery żeby zacząć ją wyganiać, bo doktorek nie chce żebym rodziła w 40 tyg, bo dziecko będzie duże i będzie mi ciężko. Mam zakaz tycia, bo swój limit 13 kg wykorzystałam. Pobrał gbs, szyjka długa i trzyma, także zaczynamy odliczanie. Dotarło to do mnie, że za 2,5 tyg już będziemy nerwowo czekać i zaczynam się bać

W czwartek mam usg i zobaczymy jak tam młoda się spasła od ostatniego razu, kiedy do niej zaglądaliśmy.
-
Fajny artykuł znalazłam a propos afery ze znieczuleniem.
Fakt, słowa pana wice ministra doprowadziły mnie do białej gorączki. Ale jeśli tłumaczyć to tak, jak napisali w tym artykule (szczególnie jego drugiej części) to mają trochę racji... Nie zawsze wszystko idzie tak jak chcemy. U mnie najpierw nie było anestezjologa, a potem już było za późno...
http://mamadu.pl/120463,najwieksza-krzywde-rodzacym-kobietom-robia-media-afery-o-znieczulenie-porodu-to-nakrecanie-spirali-leku -
nick nieaktualny
-
Przeczytałam raz Czerwonego Kapturka na głos, zasapałam się przy tym jak twoja lokomotywa xDAnitka201 wrote:Dziewczyny czytacie coś do brzucha? Bo podobno powinno się już na tym etapie zacząć czytać na głos. Tak przynajmniej radzily położne na sr. Ja od jakiegoś czasu czytam malemu lokomotywe i tak się zastanawiam czy jest sens

Anitka201, snoopy_etka, trix, Lady Savage, MadziaRatMed, 4me, Luna1 lubią tę wiadomość
-
Anitka201 wrote:Dziewczyny czytacie coś do brzucha? Bo podobno powinno się już na tym etapie zacząć czytać na głos. Tak przynajmniej radzily położne na sr. Ja od jakiegoś czasu czytam malemu lokomotywe i tak się zastanawiam czy jest sens

Ktos tu wlasnie wczesniej pisal ze czyta badz czytal lokomotywe z pelna interpretacja - wydajac odpowiednie odglosy
chyba alutka.
Slyszalam od wielu mam, ze czytanie na tym etapie w ciazy bardzo przeklada sie na pozniejsze funkcjonowanie. Czyli np, dzis czytam ta lokomotywe, a w przyszlosci ta sama bajka bardzo interesuje dziecko, a czesto nawet uspokaja. Wiec warto.
Anitka201 lubi tę wiadomość
-
Właśnie wysmarowalam nogi kremem chlodzacym na obrzeki dla kobiet w ciąży i zrobiło mi się tak zimno że aż wyszła gesia skórka
także polecam na te upały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 19:13
marlenak_me, trix lubią tę wiadomość
-
To moją córkę wedle tej toerii będą uspokajać teksty o maszynach budowlanych, które uwielbia młody i każe sobie czytać do poduszkialdonaa wrote:Ktos tu wlasnie wczesniej pisal ze czyta badz czytal lokomotywe z pelna interpretacja - wydajac odpowiednie odglosy
chyba alutka.
Slyszalam od wielu mam, ze czytanie na tym etapie w ciazy bardzo przeklada sie na pozniejsze funkcjonowanie. Czyli np, dzis czytam ta lokomotywe, a w przyszlosci ta sama bajka bardzo interesuje dziecko, a czesto nawet uspokaja. Wiec warto.
la_lenka, trix, aldonaa, 4me, .ona., Luna1 lubią tę wiadomość