Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dżuls wrote:To moją córkę wedle tej toerii będą uspokajać teksty o maszynach budowlanych, które uwielbia młody i każe sobie czytać do poduszki
No wiesz, nie wszystkie dziewczynki bawia sie lalkamia Ty przynajmiej bedziesz mogla dwojce czytac ta sama ksiazeczke
Ja to jak bylam mala to mialam okres babochlopstwa . Wolalam bawic sie z chlopakami ich samochodzikami niz tymi barbi. Potem i czas na lalki przyszedl wiec jakas tam rownowaga zostala utrzymana -
Dżuls wrote:To moją córkę wedle tej toerii będą uspokajać teksty o maszynach budowlanych, które uwielbia młody i każe sobie czytać do poduszki
A mojego młodego biografia Messiego
moka - moja gin mówi, że często większe dzieci lżej się rodzi. Myśl pozytywnie -
nick nieaktualnyWitajcie, upały straszne ale mój R kupił dziś klimatyzator to jakoś idzie wytrzymać w domu bez niego to można się udusić ... Ta końcówka ciąży najgorsza jest i jeszcze nie wiadomo kiedy nadejdzie "ten" dzień
Uszyłam 2 prześcieradełka dla małej zostało mi jeszcze jedno
Czytałam że duża część z Was ma jakieś skurcze i inne objawy zbliżającego się porodu, ja nie mam żadnych skurczy myślicie że tzn że urodzę dopiero za miesiąc, nie ma szans na wcześniejsze rozwiązanie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 19:31
-
Anitka201 wrote:Właśnie wysmarowalam nogi kremem chlodzacym na obrzeki dla kobiet w ciąży i zrobiło mi się tak zimno że aż wyszła gesia skórka
także polecam na te upały
Anitka jaki masz ten krem? I gdzie go kupiłaś? ... ratuuuuuuuj, bo ja to czuje jakby mnie niemalże paliły żywym ogniem... -
wiaraczynicuda wrote:Witajcie, upały straszne ale mój R kupił dziś klimatyzator to jakoś idzie wytrzymać w domu bez niego to można się udusić ... Ta końcówka ciąży najgorsza jest i jeszcze nie wiadomo kiedy nadejdzie "ten" dzień
Uszyłam 2 prześcieradełka dla małej zostało mi jeszcze jedno
Czytałam że duża część z Was ma jakieś skurcze i inne objawy zbliżającego się porodu, ja nie mam żadnych skurczy myślicie że tzn że urodzę dopiero za miesiąc, nie ma szans na wcześniejsze rozwiązanie?
-
Gusiak wrote:Anitka jaki masz ten krem? I gdzie go kupiłaś? ... ratuuuuuuuj, bo ja to czuje jakby mnie niemalże paliły żywym ogniem...
Gusiak pełna gama tych kremów jest w rossmanie też kupiłam, i mi pomaga z firmy VeronaGusiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyla_lenka wrote:Ja też nie mam skurczy. Myślę, że to żadna wskazówka. Wiele kobiet stwierdza, że na ktg zapisują się skurcze a one nic nie czują. Albo odwrotnie, są bolesne skurcze, a maszyna nic nie zapisuje. Przyjdzie pora to urodzimy, ale kiedy to nastąpi to jedna wielka niewiadoma.
-
nick nieaktualny
-
aldonaa wrote:No wiesz, nie wszystkie dziewczynki bawia sie lalkami
a Ty przynajmiej bedziesz mogla dwojce czytac ta sama ksiazeczke
Ja to jak bylam mala to mialam okres babochlopstwa . Wolalam bawic sie z chlopakami ich samochodzikami niz tymi barbi. Potem i czas na lalki przyszedl wiec jakas tam rownowaga zostala utrzymana -
la_lenka wrote:Ja też nie mam skurczy. Myślę, że to żadna wskazówka. Wiele kobiet stwierdza, że na ktg zapisują się skurcze a one nic nie czują. Albo odwrotnie, są bolesne skurcze, a maszyna nic nie zapisuje. Przyjdzie pora to urodzimy, ale kiedy to nastąpi to jedna wielka niewiadoma.
-
szybkie pytanko: niektóre z was pisały że skurcze B-H odczuwacie jakby taką obręcz na brzuchu ale to tak bardziej na dole, po bokach czy tu i tu? bo tak się zastanawiam czy u mnie to pierwsze bezbolesne skurcze B-H czy Nastia się tak śmiesznie rozpycha
-
aldonaa wrote:4me, mam nadzieje ze za bardzo sie nie forsujesz przy tej przeprowadzce!
ale jak weszłam do mieszkania to rozpakowalam wszystkie swoje ciuchy i troche sie przemęczyłam- niby nie dzwigalam- tylko stalam i przekladalam z worków na polki ale jakos i tak brzuchowi sie to nie spodobało:/
Przekichane w tej ciąży- człowiek jak inwalida- nic sam nie moze zrobić
Niestety to tez pokazuje jak moja kondycha spadla a za bardzo z ty twardniejaxym brzuchem jej poprawiać nie mogęwiec porodu to ja sie zaczynam bać ale od tej kondycyjnej strony
ze będzie bolec jak cholera to wiem od malego- zdarzylam sie pogodzić z tym
-
Wracam z roosmana... mam jeden zwykły rosmanowski chłodzący do stóp i drugi bielendy sexy mama na opuchnięte nogi
W domu będzie testowanie
aaaaaaa... z karta rooooosne za zakup dowolnego kremu Bielendy z serii sexi mama macie balsam 200 ml sexi mama gratis! -
Anitka201 wrote:Właśnie wysmarowalam nogi kremem chlodzacym na obrzeki dla kobiet w ciąży i zrobiło mi się tak zimno że aż wyszła gesia skórka
także polecam na te upały
Anitka, gdzie kupowałaś swoj ?
Edit:doczytalam dziewczyny- jednak rossman- musze sie wybrac do lepiej zaopatrzonegoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 20:31
-
nick nieaktualny
-
Anitka201 wrote:Dziewczyny czytacie coś do brzucha? Bo podobno powinno się już na tym etapie zacząć czytać na głos. Tak przynajmniej radzily położne na sr. Ja od jakiegoś czasu czytam malemu lokomotywe i tak się zastanawiam czy jest sens
Bezposrednio do brzucha to nie, ale za to starszakowi w dzien i przed snem kazdego dnia, takze mala przy okazji tez slucha. Dzisiaj 100 stron. Ale nie czytamy ciagle tego samego. Wydaje mi sie, ze bardziej tu o glos chodzi niz czytanie w kolko tej samej ksiazki.
Najbardziej chyba lubi jednak jak brat czyta cos z elementarza, bo kopie wtedy znacznie bardziej.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka