Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
julita wrote:szybkie pytanko: niektóre z was pisały że skurcze B-H odczuwacie jakby taką obręcz na brzuchu ale to tak bardziej na dole, po bokach czy tu i tu? bo tak się zastanawiam czy u mnie to pierwsze bezbolesne skurcze B-H czy Nastia się tak śmiesznie rozpycha
Co do rozróżnienia skurcz BH od rozpychania małego to właśnie czasami mam z tym problem... Do tej pory myslalam, ze to maly ale mam coraz częściej podejrzenia, ze to BH jednak...
Najwazniejsze w BH, żeby przechodzily po tym jak se polozysz lub weźmiesz no- spe- wtedy znaczy, ze jeszcze nie rodzimy
-
Dżuls wrote:To moją córkę wedle tej toerii będą uspokajać teksty o maszynach budowlanych, które uwielbia młody i każe sobie czytać do poduszki
To u nas m.in.o dinozaurach i kosmosie i chyba bardzo madra sie urodzi, bo ksiazki z serii swiat w obrazkach mamy obcykane.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Ja nie czytam małej bo tylko książkę w ręce biorę i zasypiam
Proszę do nas przysłać trochę deszczu bo tu żywcem nie ma czym oddychać. W domu mam 30 stopni i nawet wiatrak nie pomaga. Nie wiem jak dziś będę spała ale chyba w wannie z zimną wodą i obłożona kostkami lodu. -
aldonaa wrote:Nieeeee!
wypuscili ja, ale niestety dalej walczy z biegunka. Jak to napisala : slaba ale jest .
Skabarka, trzymajcie się tam! Pamiętaj - leżysz i pachniesz, daj szansę mężowi się wykazać
-
Dżuls wrote:A ja zrobiłam sobie kolację, ledwo doczołgałam się pod wentylator, po czym przylazły do mnie moje dwa sierściuchy się poprzytulać i nijak się nie mogę od nich opędzić. Zimno im, czy co, że muszą się jeszcze dogrzać u pańci?
-
A to my dzisiaj przed sesją
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:28
Carolline, la_lenka, aldonaa, Dżuls, julita, Lilla My, Gusiak, Dominka92, karolcia87, snoopy_etka, MadziaRatMed, Wonderland, 4me, adzia, chabasse, Paulinek, Anitka201, Lady Savage, monaaa85, trix, easymum, Luna1, Kucykowa lubią tę wiadomość
-
Ale skrobiecie w te upały
mam nadzieję że u wszystkich wszystko ok . Zazdroszczę bardzo tym gdzie deszcz spadł bo u nas duchota straszna
Siedzę i wcinam wate cukrowa -
Agatka pięknie wyglądasz!
Właśnie się zastanawiam jak tu dziś spać... gorąco jak cholera, stopy po tych kremach wcale jakieś super chłodniejsze nie są - tzn. Fakt na początek jest miły efekt, niestety na krótko
Juz czuje, ze ta noc do latwych należeć nie będzie...
Aktualnie gdzie spędzam czas... w kuchni przytulna do lodówki - bo tu trochę chłodniej
Skabarka biedna... współczuję Ci bardzo takich atrakcji w te upały... ważne, że znów udało się powstrzymać skurcze, niech Ola sobie jeszcze troszkę grzeczne posiedzi...
Sigma i jak tam cały dzień z Milankiem, zostawili Go już z Tobą na sali?agatka196 lubi tę wiadomość
-
aldonaa wrote:Czarnaaaaa- wata cukrowa to moja slabosc. A juz wogole ta krecona na patyku, nie tam kupiona w spozywczym. Teraz bede sie slinic do nocy
No mam kupiona w sklepie w takim kubeczku ale i tak dobra .... No ale taka prawdziwa na patyku hmm sama bym wcielaaldonaa lubi tę wiadomość
-
aldonaa wrote:Czarnaaaaa- wata cukrowa to moja slabosc. A juz wogole ta krecona na patyku, nie tam kupiona w spozywczym. Teraz bede sie slinic do nocy
Ja tam nie umiem tego dziadostwa jeść
Zawsze więcej ląduje gdzieś na twarzy i włosach niż wpada do buzi... gorzej niż dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 21:57
-
Gusiak wrote:Ja tam nie umiem tego dziadostwa jeść
Zawsze więcej ląduje gdzieś na twarzy i włosach niż wpada do buzi... gorzej niż dziecko
Ale o to przecież chodzi w jedzeniu waty cukrowej z patyka!!Carolline, aldonaa, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku!