X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • 4me Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:
    szybkie pytanko: niektóre z was pisały że skurcze B-H odczuwacie jakby taką obręcz na brzuchu ale to tak bardziej na dole, po bokach czy tu i tu? bo tak się zastanawiam czy u mnie to pierwsze bezbolesne skurcze B-H czy Nastia się tak śmiesznie rozpycha ;)
    Wiesz ja mam taka wlasnie obręcz na brzuchu sie zaciskajaca z dodatkowym bólem i mysle, ze to te skurcze. Wczesniej tez miałam ale bez bólu i to mi wygladalo na zwykle twardnienia brzucha zwłaszcza, ze pojawialo sie głównie na spacerach.
    Co do rozróżnienia skurcz BH od rozpychania małego to właśnie czasami mam z tym problem... Do tej pory myslalam, ze to maly ale mam coraz częściej podejrzenia, ze to BH jednak...
    Najwazniejsze w BH, żeby przechodzily po tym jak se polozysz lub weźmiesz no- spe- wtedy znaczy, ze jeszcze nie rodzimy ;) ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    To moją córkę wedle tej toerii będą uspokajać teksty o maszynach budowlanych, które uwielbia młody i każe sobie czytać do poduszki :P

To u nas m.in.o dinozaurach i kosmosie i chyba bardzo madra sie urodzi, bo ksiazki z serii swiat w obrazkach mamy obcykane ;).

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie czytam małej bo tylko książkę w ręce biorę i zasypiam :-)

Proszę do nas przysłać trochę deszczu bo tu żywcem nie ma czym oddychać. W domu mam 30 stopni i nawet wiatrak nie pomaga. Nie wiem jak dziś będę spała ale chyba w wannie z zimną wodą i obłożona kostkami lodu.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zrobiłam sobie kolację, ledwo doczołgałam się pod wentylator, po czym przylazły do mnie moje dwa sierściuchy się poprzytulać i nijak się nie mogę od nich opędzić. Zimno im, czy co, że muszą się jeszcze dogrzać u pańci?

8pdp47e.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przekazuje Wam dziewczyny pozdrowienia od Skabarki i Oli z informacja ze są u mamy a do nas wracaja w niedziele wieczorem :)

Lilla My, Dżuls, .ona., agatka196, Gusiak, Dominka92, 4me, Lady Savage, Kasiarzynka, easymum lubią tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Przekazuje Wam dziewczyny pozdrowienia od Skabarki i Oli z informacja ze są u mamy a do nas wracaja w niedziele wieczorem :)
    Boszz, przeczytałam i przez chwilę pomyślałam, że Skabarka urodziła O_o

8pdp47e.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Boszz, przeczytałam i przez chwilę pomyślałam, że Skabarka urodziła O_o

Nieeeee! :) wypuscili ja, ale niestety dalej walczy z biegunka. Jak to napisala : slaba ale jest .

l22nhdge5b933eoh.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Nieeeee! :) wypuscili ja, ale niestety dalej walczy z biegunka. Jak to napisala : slaba ale jest .
    No to nie dziwię się, że jest odwodniona, jak w dodatku ma biegunkę w te upały :/ Skabarka, trzymajcie się tam! Pamiętaj - leżysz i pachniesz, daj szansę mężowi się wykazać :D

8pdp47e.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    A ja zrobiłam sobie kolację, ledwo doczołgałam się pod wentylator, po czym przylazły do mnie moje dwa sierściuchy się poprzytulać i nijak się nie mogę od nich opędzić. Zimno im, czy co, że muszą się jeszcze dogrzać u pańci?
    Ja się położyłam na chwilę, do mojego karku przytuliła się kotka, do brzucha jeden z kocurów, a w nogach położył się trzeci. Widać futrzaki już tak mają. :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to my dzisiaj przed sesją :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:28

Carolline, la_lenka, aldonaa, Dżuls, julita, Lilla My, Gusiak, Dominka92, karolcia87, snoopy_etka, MadziaRatMed, Wonderland, 4me, adzia, chabasse, nick nieaktualny, Anitka201, Lady Savage, monaaa85, trix, easymum, Luna1, Kucykowa lubią tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka, nie moge sie doczekac efektu sesji. Wygladasz pieknie!

agatka196 lubi tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no zeby o tej godzinie dalej bylo tak duszno na dworzu to masakra :(
    a moj pies jakis inny, tak goraco a ona pod koldra spi :D

relgzbmhh8tsviez.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wlasnie zastanawiam sie co ubrac na sesje..
    jeszcze mam tydzien moze cos wymysle :P
    mysle ze moze jakas zwiewna sukienke..tylko wtedy nie bedzie widac brzuszka :P

relgzbmhh8tsviez.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale skrobiecie w te upały ;-) mam nadzieję że u wszystkich wszystko ok . Zazdroszczę bardzo tym gdzie deszcz spadł bo u nas duchota straszna :-/
    Siedzę i wcinam wate cukrowa :-D

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zakładam jutro na sesję tą sukienkę: http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0294943001.html

4me, Carolline, trix lubią tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnaaaaa- wata cukrowa to moja slabosc. A juz wogole ta krecona na patyku, nie tam kupiona w spozywczym. Teraz bede sie slinic do nocy :(

l22nhdge5b933eoh.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka pięknie wyglądasz! =)

Właśnie się zastanawiam jak tu dziś spać... gorąco jak cholera, stopy po tych kremach wcale jakieś super chłodniejsze nie są - tzn. Fakt na początek jest miły efekt, niestety na krótko :/
    Juz czuje, ze ta noc do latwych należeć nie będzie...

Aktualnie gdzie spędzam czas... w kuchni przytulna do lodówki - bo tu trochę chłodniej ;D

Skabarka biedna... współczuję Ci bardzo takich atrakcji w te upały... ważne, że znów udało się powstrzymać skurcze, niech Ola sobie jeszcze troszkę grzeczne posiedzi... =)

Sigma i jak tam cały dzień z Milankiem, zostawili Go już z Tobą na sali?

agatka196 lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Czarnaaaaa- wata cukrowa to moja slabosc. A juz wogole ta krecona na patyku, nie tam kupiona w spozywczym. Teraz bede sie slinic do nocy :(

No mam kupiona w sklepie w takim kubeczku ale i tak dobra .... No ale taka prawdziwa na patyku hmm sama bym wciela

aldonaa lubi tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:

Ja tam nie umiem tego dziadostwa jeść ;D
    Zawsze więcej ląduje gdzieś na twarzy i włosach niż wpada do buzi... gorzej niż dziecko ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 21:57

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Ja tam nie umiem tego dziadostwa jeść ;D
    Zawsze więcej ląduje gdzieś na twarzy i włosach niż wpada do buzi... gorzej niż dziecko ;D

Ale o to przecież chodzi w jedzeniu waty cukrowej z patyka!! :D

Carolline, aldonaa, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
‹‹ 1897 1898 1899 1900 1901 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ