Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Gusiak wrote:Anitka jaki masz ten krem? I gdzie go kupiłaś? ... ratuuuuuuuj, bo ja to czuje jakby mnie niemalże paliły żywym ogniem...
-
4me wrote:Wiesz ja mam taka wlasnie obręcz na brzuchu sie zaciskajaca z dodatkowym bólem i mysle, ze to te skurcze. Wczesniej tez miałam ale bez bólu i to mi wygladalo na zwykle twardnienia brzucha zwłaszcza, ze pojawialo sie głównie na spacerach.
Co do rozróżnienia skurcz BH od rozpychania małego to właśnie czasami mam z tym problem... Do tej pory myslalam, ze to maly ale mam coraz częściej podejrzenia, ze to BH jednak...
Najwazniejsze w BH, żeby przechodzily po tym jak se polozysz lub weźmiesz no- spe- wtedy znaczy, ze jeszcze nie rodzimy -
A u mnie dzisiaj noc dobra może dlatego że spałam w salonie przy otwartym balkonie dopiero koło 4 się chłodno zrobiło od 5.30 spać nie mogę czyli poranek gorszy ani zasnąć ani nic witam się w kolejny dzień pewnie upalny będzie. Co ze sweet się dzieje, zaczynam poważnie się martwić, że długo się nie odzywa?
-
Od 5 sie kulam w lozku ale sie poddaje i ide cos zjesc. W nocy oczywiscie z racji otwartych okien obudzila mnie banda debili ktorzy calej wsi musieli oglosic ze do domu wracaja. Gdyby jeszcze 5 min dluzej postali mi pod oknem, zadzwonilabym po policje, ale ktos ich tam "delikatnie" uswiadomil, ze maja sie przymknac. Ide jesc, a potem moze jeszcze uda mi sie zdrzemnac...
-
Witamy się w nowym tygodniu 36
Nocka średnia ale już jestem po prysznicu i chyba wyspana. Zaraz idę na śniadanko bo dokucza mi głód.
Po wczorajszej sesji i wyprawie normalnie mam zakwasy jak po dobrej gimnastyce
Nancy ja cały czas próbuje sobie wyobrazić jak to na Hamaku w 9 miesiącu ciąży można sex uprawiaćpodziwiam, podziwiam
Anulka tak myślałam właśnie ze tak jest tylko jak ja wytrzymam bez jedzenia tyle godzin? Przecież ja jeszcze przed snem musze coś przegryźć bo jak nie to umrę z głoduWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 06:13
Czarna_88 lubi tę wiadomość
-
Witam się mamusie
Moja mała zaczyna być aktywna w nocy, nigdy się to wcześniej nie zdarzyło, no już kilka razy mnie dziś obudziła kopniakami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 07:36
-
nick nieaktualnyHej hej , też macie parcie na przytulanki ? Mnie wczoraj tak wzięło ale sie powstrzymałam , po pierwsze dlatego ze nie wiem czy wierzyc w przyspieszenie porodu a po drugie z M raczej unikamy w upały bo nie lubię jak się spocimy i kleimy do siebie , okna otwarte a cos ostatnio z mojej strony spania łóżko delikatnie skrzypi
Dzisiaj czeka mnie prasowanie ojoj
A wczoraj facet dzwonil od łóżeczka pytał czy aktualne bo już tydzień ponad minął od zamówienia , potwierdzilam ze aktualne i zapytalam czy białe może byc , oczywiście za dopłatą więc wzięłam i ma być we wtorek -
Dzień dobry laseczki. Oj późno poszłam spać, ale wyjątkowo dobrze mi się spadło. No iiii... Teraz mi się śniło, że wyladowalam na porodowce. Ale bez skurczy itp, w zasadzie to się nic nie działo, ale polozna w szpitalu powiedziała, że jestem juz przeterminowana 7 dni więc będą wywoływać, a ja mówię, że jak to, przecież jeszcze sierpień
-
Hejka, ja dziś też nie mogę narzekać na sen, ale za to kurde od tego spania na boku bolą mnie obojczyki
Ja chę już spać na brzuchu
NO i zazdroszczę moim chłopakom, że są nad polskim morzem, bo Bałtyk, co by się nie działo, to i tak zawsze zimny
Lady, jak tam Twój dzisiejszy poranny cukier? Wsio ok?
-
nick nieaktualnyWitam się w 37tygodniu :)Ja z rana poszłam na targ po warzywa póki upału nie było będę robiła leczo
Noc przespana jak wszystkie moje nocki oczywiście wstaje kilka razy na siku i picie bo suszy niemiłosiernie
KathleenPL, diatomka, Czarna_88, easymum lubią tę wiadomość