Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • kasig Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 01:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy podziwiam Cię, jak Ty to zrobiłaś, na hamaku w 9 miesiącu ciąży :) no kochana szacun :)

easymum lubi tę wiadomość

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 02:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie tez próbuje sobie to wyobrazić :D
    Dobra, mąż wrócił z pracy to chyba wypadałoby pójść spac. Mloda jutro wraca z wakacji :)

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 03:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już chyba każdy możliwy kąt odwiedziłam w domu gdzie mogę się położyć. I nic z tego, sen nie nadchodzi. Ostatnim miejscem jest balkon. I też tu wyladowalam. Rozlozylam lezak i teraz liczę gwiazdy. Bezsenność jest okropna.

3i49df9hy5b5npd4.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 05:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Anitka jaki masz ten krem? I gdzie go kupiłaś? ... ratuuuuuuuj, bo ja to czuje jakby mnie niemalże paliły żywym ogniem...
    Odpisuje dopiero teraz bo wczoraj wieczorem mieliśmy spotkanie. Ten krem to biekenda sexy mama kupiony w rossmannie. Kuracja na zmęczone i opuchniete nogi. Używam go sporadycznie ale przy takich upalach się sprawdza :-)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 05:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Wiesz ja mam taka wlasnie obręcz na brzuchu sie zaciskajaca z dodatkowym bólem i mysle, ze to te skurcze. Wczesniej tez miałam ale bez bólu i to mi wygladalo na zwykle twardnienia brzucha zwłaszcza, ze pojawialo sie głównie na spacerach.
    Co do rozróżnienia skurcz BH od rozpychania małego to właśnie czasami mam z tym problem... Do tej pory myslalam, ze to maly ale mam coraz częściej podejrzenia, ze to BH jednak...
    Najwazniejsze w BH, żeby przechodzily po tym jak se polozysz lub weźmiesz no- spe- wtedy znaczy, ze jeszcze nie rodzimy ;) ;)
    U mnie też to tak wygląda. Dodatkowo ja taki skurcz miałam na fotelu u gina i on mnie uteierdzil że to BH.

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dzisiaj noc dobra może dlatego że spałam w salonie przy otwartym balkonie dopiero koło 4 się chłodno zrobiło od 5.30 spać nie mogę czyli poranek gorszy ani zasnąć ani nic witam się w kolejny dzień pewnie upalny będzie. Co ze sweet się dzieje, zaczynam poważnie się martwić, że długo się nie odzywa?

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 5 sie kulam w lozku ale sie poddaje i ide cos zjesc. W nocy oczywiscie z racji otwartych okien obudzila mnie banda debili ktorzy calej wsi musieli oglosic ze do domu wracaja. Gdyby jeszcze 5 min dluzej postali mi pod oknem, zadzwonilabym po policje, ale ktos ich tam "delikatnie" uswiadomil, ze maja sie przymknac. Ide jesc, a potem moze jeszcze uda mi sie zdrzemnac...

l22nhdge5b933eoh.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się w nowym tygodniu 36 :-)

Nocka średnia ale już jestem po prysznicu i chyba wyspana. Zaraz idę na śniadanko bo dokucza mi głód. :-)

Po wczorajszej sesji i wyprawie normalnie mam zakwasy jak po dobrej gimnastyce :-)

Nancy ja cały czas próbuje sobie wyobrazić jak to na Hamaku w 9 miesiącu ciąży można sex uprawiać :-) podziwiam, podziwiam :-)

Anulka tak myślałam właśnie ze tak jest tylko jak ja wytrzymam bez jedzenia tyle godzin? Przecież ja jeszcze przed snem musze coś przegryźć bo jak nie to umrę z głodu :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 06:13

Czarna_88 lubi tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra jak ja dam rade jeszcze tydzień w takich upałach :/ całą poduszka mokra i znowu wszysztko do prania

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się mamusie :) Moja mała zaczyna być aktywna w nocy, nigdy się to wcześniej nie zdarzyło, no już kilka razy mnie dziś obudziła kopniakami.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 07:36

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej , też macie parcie na przytulanki ? Mnie wczoraj tak wzięło ale sie powstrzymałam , po pierwsze dlatego ze nie wiem czy wierzyc w przyspieszenie porodu a po drugie z M raczej unikamy w upały bo nie lubię jak się spocimy i kleimy do siebie , okna otwarte a cos ostatnio z mojej strony spania łóżko delikatnie skrzypi :D
    Dzisiaj czeka mnie prasowanie ojoj :D

A wczoraj facet dzwonil od łóżeczka pytał czy aktualne bo już tydzień ponad minął od zamówienia , potwierdzilam ze aktualne i zapytalam czy białe może byc , oczywiście za dopłatą więc wzięłam i ma być we wtorek :)

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej,
    u mnie noc spoko- było przyjemnie chłodno przu otwartym balkonie:-)
    jadę z mężem nad wodę szybko zanim wszystkie miejsca w cieniu zajmą
    miłego weekendu kochane!!

720fbe94f2.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry laseczki. Oj późno poszłam spać, ale wyjątkowo dobrze mi się spadło. No iiii... Teraz mi się śniło, że wyladowalam na porodowce. Ale bez skurczy itp, w zasadzie to się nic nie działo, ale polozna w szpitalu powiedziała, że jestem juz przeterminowana 7 dni więc będą wywoływać, a ja mówię, że jak to, przecież jeszcze sierpień :D

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, ja dziś też nie mogę narzekać na sen, ale za to kurde od tego spania na boku bolą mnie obojczyki :P Ja chę już spać na brzuchu :( NO i zazdroszczę moim chłopakom, że są nad polskim morzem, bo Bałtyk, co by się nie działo, to i tak zawsze zimny <3

Lady, jak tam Twój dzisiejszy poranny cukier? Wsio ok?

8pdp47e.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie temperatura w nocy była spoko, ale boli mnie strasznie miednica jaapk spie i lydki :/

relgio4pxlxziakh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 37tygodniu :)Ja z rana poszłam na targ po warzywa póki upału nie było będę robiła leczo :) Noc przespana jak wszystkie moje nocki oczywiście wstaje kilka razy na siku i picie bo suszy niemiłosiernie :)

KathleenPL, diatomka, Czarna_88, easymum lubią tę wiadomość

• Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:29

Anitka201, .ona., nick nieaktualny, adzia, trix, agatka196, Czarna_88 lubią tę wiadomość

wnidtv73dpzdszlc.png
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy wasze maleństwa też są mniej ruchliwe? Moja od wczoraj jakoś mało ruchliwa i zaczynam się stresować..

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młody dzisiaj jakiś taki mało ruchliwy, ale za to wczoraj dokazywal, no i jeden kopniak z rana był więc myślę, że się rozkreci. W te upały nawet im temperatura doskwiera...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja sie witam ;)
    Dzisiaj nocka super.
    Za to dzien bedzie mega upalny, ale nie narzekam, wole upal niz zime przez pol roku ;)

Dobrego dnia!

Dżuls lubi tę wiadomość

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
‹‹ 1899 1900 1901 1902 1903 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ