Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
karolcia87 wrote:Czy wasze maleństwa też są mniej ruchliwe? Moja od wczoraj jakoś mało ruchliwa i zaczynam się stresować..
-
karolcia87 wrote:Czy wasze maleństwa też są mniej ruchliwe? Moja od wczoraj jakoś mało ruchliwa i zaczynam się stresować..KathleenPL wrote:Młody dzisiaj jakiś taki mało ruchliwy, ale za to wczoraj dokazywal, no i jeden kopniak z rana był więc myślę, że się rozkreci. W te upały nawet im temperatura doskwiera...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 09:12
-
nick nieaktualnyMoja ogólnie od jakiegoś czasu mało kopie, ona po prostu się wierci i wypycha nóżki, pupcie, raczki, albo pcha mi się pod żebra co boli albo uderza główką w pęcherz - taki piekący ból.
Nie wiem jak wy ale ja nie liczę ruchów wystarczy mi że czuje w ciągu dnia że się wierci i wypycha to wiem że żyje -
Anitka201 wrote:My dzisiaj dostaliśmy zaproszenie na imprezę basenowa
haha ciekawe ciekawe jski strój na mnie wejdzie
i tak we wszystkim będę wyglądała jsk orka lub w najlepszym wypadku foka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 09:19
-
Hej mamuśki
Moja dzidziusia zadowolona z tego, że siedzi cały czas w baseniku, więc od rana dokazuje wypychając pupkę bokiem, albo wpychając nogi w moje biodra
Mimo upału spało mi się całkiem całkiem, ale że wszystkie okna miałam pootwierane na oścież i rolety niezaslonięte to obudziłam się dość wcześnie. Zaliczyłam spacer z psem, było tak przyjemnie w 24 st))) a teraz siedzę i moczę stopy w lodowatej wodzie, bo wyglądam jak Shrek
pierwszy raz mi tak spuchły
-
Czesx
Grill sie skonczyl ok2 w nocy takze bede dzis nie przytomna caly dzien cos czuje
Wiaraczynicuda jak trafilam na porodowke to mialam 5 cm bezbolesnie, w ciagu dwoch godz bylo juz 10 cm tyle ze maly nie wszedl w kanal rodny, bbrrzuch sie nie opuscil nawet i mialam 2 h skurczow partych az sie zlitowali dali oksytocyne i maly wyskoxzyl . Zycze sobie drugie go takie porodu:)
Dziewxzyny meza kolezanka urodzila kilka dni temu, kazdy soe martwil bo z usg w 37 tyg wychodzilo ze mala wazy 2200 a dziecko sie urodzilo w 40 tyg z waga 3100:) takze super nadgonilatrix lubi tę wiadomość
-
Nancy wstalam taka spocona ze od razu prysznic a co bedzie dalej:/ jeszcze czeka mnie dzis podroz do domu raz ze 100km dwa ze musze byc kierowca:/
Karolcia ja tez czuje mniej ruchow, cos tam sie wypnie albo przelewa w brzuchu stad jestem spokkojna
Wiaraczynicuda ja tez nie licze , jak rano sie porusza troche i potem w ciagu dnia da jakies znaki to starczy ona tak ma. Maly tez nie byl zbyt ruchliwy
Generalnie trzymam reke na pulsie ale widze z jaka czestotliwoscia sie rusza -
KathleenPL wrote:Ooo... Na basen bym poszła!! Tylko właśnie, za każdym razem stwierdzam, że nie ma sensu kupować stroju specjalnie na chwilę więc nie kupuje wcale...
może tam uchowal się jakiś jednoczęściowy strój
-
Witam się w ten 'cudownie' upalny dzień
Od samego rana juz się zastanawiam co ze sobą zrobić, żeby jakoś przetrwać tą pogodę... żar leje sie z nieba...
Anitka dzięki, właśnie twki wczoraj kupiłam w rossmanie... niby jakiś efekt jest, ale żeby az mnie łapała po posmarowaniu gęsia skórka to niekoniecznie.... na mnie aż tak dobrze niestety nie działa, chociaż jakaś tam ulgę faktycznie przynosi... -
nick nieaktualnydiatomka to faktycznie też Ci życzę i nam wszystkich takiego porodu i bezbolesnego rozwierania
Poszłam przed chwilą do sklepu kupić wkłady do poduszek i już jest okropny upał nigdzie się nie wybieram ... choć będę musiała z psem wyjść później jak mój R nie wroci... -
Carolline wiem że Lata Ci brakuje ale uwierz mi że tu jest skwar. Ja w domu mam już 31 stopni i leje mi się pot z każdej strony. A to jeszcze dobre 10 dni będzie tak ciepło.
ja tam dzisiaj jak R przyjedzie jadę na zakupy i idę strój kupić do taniego sklepu i chyba na basen gdzieś pojedziemy. Bo to już jest totalne przegięcie.
Trzymajcie się jakoś dziewuszki -
Ladies, podają, że te temperatury będą się utrzymywać do 21.08, wieć zaciskamy nogi do tego czasu
Ja zaraz idę zaliczyć pierwszy prysznic tego dnia, bo już się lepię. Podziwiam te moje koty, że one w tym futrze jeszcze idą na balkon trochę się posmażyć w pełnym słońcu.
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Dżuls wrote:Podziwiam te moje koty, że one w tym futrze jeszcze idą na balkon trochę się posmażyć w pełnym słońcu.