Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja po ostatniej wizycie leciałam oddać probówkę na gbs do diagnostyki. Zapłaciłam 49 zł. Wymaz tylko z pochwy. Na pocieszenie, ponoć mój szpital wymaga świeżego wyniki, są wręcz wyczuleni na tym punkcie, wiec możliwe ze za 3 tyg na kolejnej wizycie doktorek znowu mi pobierze wymaz :p
-
wiaraczynicuda wrote:Ja za GBS płaciłam 38zł i nie wiem kiedy będę miała wynik, próbkę zanosiłam w czwartek. Ile czasu czekałyście na wynik?
W przychodni mówili mi, że do tygodnia, ale sprawdzałam sobie wyniki online i były już po ok 4 dniach.
wiaraczynicuda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie jest to samo. Mamy posokowca ktory jak tylko maz sie do mnie przytula to próbuje sie wcisnac. Mowie m. ze ma odciac pepowine psu ale z nim jak do sciany.wiaraczynicuda wrote:też bym tak chciała żeby u nas było, tylko moja Abi jest strasznie za Rafałem on ja jak córcie traktuje przytulają się miziają codziennie, tak że ja zazdrosna o psa byłam hehe
I nie wiem jak ona zniesie to że R będzie tulił Lilke itp.
My mamy stojak po izie. Sprawdzil sie 120 %.
Ciekawe skad te roznice w cenach za gbs. Ja mam miec jutro pobierany wymaz i nie wiem ile kasy mam wziac do lekarza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 12:07
-
Przy Tasce nie miałam stojaka, ale zawsze wanienka stała gdzies wysoko bo by mi kręgosłup siadł inaczej. Teraz dostałam od koleżanki wanienke że stojakiem, ale mloda jak sie urodzila to mieszkalismy w kawalerce, a tera mieszkamy w domku więc różnica jest i nie musimy tak miejsca oszczędzaćsnoopy_etka wrote:Mam dwa pytania

Co myślicie o ręcznikach z mikrofibry? Zastanawiam się, czy nie będą bardziej miękkie dla malucha...
Czy kupujecie stojak do wanienki i czy myślicie,że w ogóle jest sens?
-
Witam,
Ja GBS muszę powtarzać, bo miałam pobrany za wcześnie
W szpitalach, które odwiedziłam ma być po 35 tygodniu inaczej niezależnie od wyniku podają antybiotyk.
Ciągle nie mogę zdecydować się na szpital, a co za tym idzie na położną... Jakoś za pierwszym razem wszystko było łatwiejsze.
Idę "zakręcić" jakiś obiad i pod wiatrak. -
Ale macie tempo, na chwile sie odejdzie, a tu tyle stron

Lady w szpitalu?
A ja dzis mam dostac mase ubranek od znajomej po ich rocznej corce. Robilam wlasnie porzadki w szafce, zeby gdzies je upchnac
. Tyle tego, ze bedziemy chyba zamiast prac, to wyrzucac
^-^ (joke)
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualny
-
Dżuls wrote:To to Lady sie w koncu doczeka malej Zuzki
Wiadomo moze czy sn czy cc?
A mi sie dzisiaj w domu wykluly male patyczaki
o matko! będąc dzieckiem miałam patyczaka, po czym ten zniósł jakieś 50 jajek - nie potrzebują partnerów do rozmnażania, są samowystarczalne
zaczęły uciekać z pojemnika i podjadać kwiaty mamy no i wówczas się pożegnaliśmy, wypuściłam wszystkie do ogrodu

-
U mnie GBS tez będzie pobierany dopiero 28.08 czyli po skończonym 37 tygodniu... aż jestem ciekawa jaki u mnie będzie koszt, bo też mi ginek powiedział ze mam przyjść na badanie z samego rana i później zanieść próbkę do laboratorium...
Swoją drogą... Dżuls, Julita ale macie/mialyscie hobby... patyczki
Bleeeeaaah...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 12:55
-
ja tez dlatego dzis wypije pokrzywe moze mi zejdzie troche ta woda bo wychodzi na t ze przez ost miesiac przyyje tyle co cala ciaze:Pla_lenka wrote:U mnie też waga szaleje. Końcówka ciąży jest jednak nie najłatwiejsza.
Może to jednak trochę woda, liczę na to, bo mnie ciut przerażają te galopujące kilogramy.