Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja po ostatniej wizycie leciałam oddać probówkę na gbs do diagnostyki. Zapłaciłam 49 zł. Wymaz tylko z pochwy. Na pocieszenie, ponoć mój szpital wymaga świeżego wyniki, są wręcz wyczuleni na tym punkcie, wiec możliwe ze za 3 tyg na kolejnej wizycie doktorek znowu mi pobierze wymaz :p
-
wiaraczynicuda wrote:Ja za GBS płaciłam 38zł i nie wiem kiedy będę miała wynik, próbkę zanosiłam w czwartek. Ile czasu czekałyście na wynik?
W przychodni mówili mi, że do tygodnia, ale sprawdzałam sobie wyniki online i były już po ok 4 dniach.wiaraczynicuda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywiaraczynicuda wrote:też bym tak chciała żeby u nas było, tylko moja Abi jest strasznie za Rafałem on ja jak córcie traktuje przytulają się miziają codziennie, tak że ja zazdrosna o psa byłam hehe
I nie wiem jak ona zniesie to że R będzie tulił Lilke itp.
My mamy stojak po izie. Sprawdzil sie 120 %.
Ciekawe skad te roznice w cenach za gbs. Ja mam miec jutro pobierany wymaz i nie wiem ile kasy mam wziac do lekarza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 12:07
-
snoopy_etka wrote:Mam dwa pytania
Co myślicie o ręcznikach z mikrofibry? Zastanawiam się, czy nie będą bardziej miękkie dla malucha...
Czy kupujecie stojak do wanienki i czy myślicie,że w ogóle jest sens? -
Witam,
Ja GBS muszę powtarzać, bo miałam pobrany za wcześnieW szpitalach, które odwiedziłam ma być po 35 tygodniu inaczej niezależnie od wyniku podają antybiotyk.
Ciągle nie mogę zdecydować się na szpital, a co za tym idzie na położną... Jakoś za pierwszym razem wszystko było łatwiejsze.
Idę "zakręcić" jakiś obiad i pod wiatrak. -
Ale macie tempo, na chwile sie odejdzie, a tu tyle stron
Lady w szpitalu?
A ja dzis mam dostac mase ubranek od znajomej po ich rocznej corce. Robilam wlasnie porzadki w szafce, zeby gdzies je upchnac. Tyle tego, ze bedziemy chyba zamiast prac, to wyrzucac
^-^ (joke)
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualny
-
Dżuls wrote:To to Lady sie w koncu doczeka malej Zuzki
Wiadomo moze czy sn czy cc?
A mi sie dzisiaj w domu wykluly male patyczaki
o matko! będąc dzieckiem miałam patyczaka, po czym ten zniósł jakieś 50 jajek - nie potrzebują partnerów do rozmnażania, są samowystarczalnezaczęły uciekać z pojemnika i podjadać kwiaty mamy no i wówczas się pożegnaliśmy, wypuściłam wszystkie do ogrodu
-
U mnie GBS tez będzie pobierany dopiero 28.08 czyli po skończonym 37 tygodniu... aż jestem ciekawa jaki u mnie będzie koszt, bo też mi ginek powiedział ze mam przyjść na badanie z samego rana i później zanieść próbkę do laboratorium...
Swoją drogą... Dżuls, Julita ale macie/mialyscie hobby... patyczki
Bleeeeaaah...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 12:55
-
la_lenka wrote:U mnie też waga szaleje. Końcówka ciąży jest jednak nie najłatwiejsza.
Może to jednak trochę woda, liczę na to, bo mnie ciut przerażają te galopujące kilogramy.